Új katalógussal segítünk a boltcserében: így alakítsd a háztartásod Biocomosra!

„Vásároljunk egy helyről!” Ezzel a kézenfekvő megoldással segíti a Biocom mindazokat, akik garantált minőség mellett, a környezetbarát szemlélet jegyében az energiamegtakarítást és a pénztárca kímélését egyaránt fontosnak tartják.

Zöld szemlélet, katalógussal támogatva
A bevezetőben idézett két mondattal indít a Biocom vadonatúj, a hírportálon elérhető katalógusa, mely a webshop.okonet.hu oldalról beszerezhető termékek közül ezúttal a háztartásra koncentrál. Oda, ahol a legegyszerűbb napi rutinná tenni a Biocom termékek használatát, a megtakarítás, a kedvező árak és a zöld szemlélet jegyében.

Biocom termékek a mindennapokban
Szoktál mosni, mosogatni, fürdeni, takarítani? Banális kérdések, melyekre egyértelmű a válasz. A megoldás pedig ott van a Biocom termékpalettáján, csak lehet, hogy aki az egészségmegőrzés motivációjával csatlakozott – például Reg-Enor kúrát kezdett, SLIM40-es súlycsökkentéssel indított, víztisztítót vagy Grapefruitmag-kivonatot vásárolt – nem vette még észre, mennyire egyszerű a pénz- és pontgyűjtés a Biocommal, ha alaposan áttekinti a kínálatot.

Háztartási kalauz, plusz legmenőbb termékek
Ezt segíti a vadonatúj katalógus: a háztartás rendszeresen használt, fogyó eszközein vezet végig, színes oldalakon mutatva meg a legfontosabb tudnivalókat és előnyöket. Így a konyhától a fürdőszobáig, a nappalitól a kiskertig minden benne van, amit gyakran, ismétlődően használunk. Másképpen: a szappantól, alapvető kozmetikumoktól, a száj- és hajápoláson át a probiotikus tisztítószerekig, mágneses termékekig megtalálhatók a látványos lapokon a sokszor hangoztatott „boltcsere” jegyében kínált alaptermékek. Sőt, mindez kiegészül a TOP 10 termék rövid bemutatásával, bővebb részleteket is adva a Reg-Enorról, SLIM40-ről, víztisztítókról, valamint a kiskedvencek és a növények számára készített speciális készítményekről.

Házvezetés, környezettudatos módon
A tájékoztató online füzet értéke felbecsülhetetlen, hiszen ráirányítja a figyelmet arra a termékkörre, ami a mindennapos családi fogyasztás, így akár a saját 200 pont alapja, egyben óriási lépés a zöld háztartás kialakítása felé, ami pedig a hálózat filozófiájának egyik sarkköve. A színes prospektus azonnal elérhető bárki számára a hírportál szokott helyén, a biocomnetwork.hu hálózati weboldal „Termékek” menüjében. Ráadásul négy nyelven: magyarul, románul, szlovákul és szerbül, így a nemzetközi kapcsolatteremtés lehetőségét is elősegítve. A következő lépés már a Tiéd: használd, ajánld és légy sikeres a környezetedet védve, egészségben, gazdagodva!

 

 

Ezeket olvastad már?