Testradírral bővült a Botanifique termékcsalád: újjávarázsolja a bőrt a sós-olajos, gyömbéres-bazsalikomos natúrkozmetikum


Eddig is kifejezetten gazdag volt a Botanifique termékcsalád, de most egy fontos, hiányzó láncszemmel vált teljesebbé a natúrkozmetikumaink palettája. Az otthoni szépségápolás prémium kategóriájában ezúttal a testradír jelent meg. Fedezd fel az újabb kincset,
amely tisztít, megújít és megőrzi bőröd frissességét és szépségét! A Salt & Oil Body Scrub igazi áldás a bőrnek!

A bársonyosan sima bőrért
Itt az idő megismerni az ásványos Testradírt, amelyet kifejezetten az elhalt hámsejtek és szennyeződések eltávolítására fejlesztett ki a Botanifique. Ez a hatékony termék támogatja a bőr természetes megújulását, megőrzi annak nedvességtartalmát, és bársonyosan sima bőrt varázsol.

Hámlaszt és táplál
Exkluzív összetétele a Holt-tenger hámlasztó ásványait, valamint tápláló gyömbér- és bazsalikom kivonatokat tartalmaz, hogy bőre felfrissült és ragyogó legyen. Az otthoni szépégápolás csúcsát jelentő termékcsalád tehát igazi alapkészítménnyel bővült.

Testvajjal kiegészítve az igazi!
A használata – mely fürdés, zuhanyzás után javasolt – végtelenül egyszerű: egy kis mennyiséget kell felvinni, majd körkörös mozdulatokkal bedörzsölni, utána alaposan leöblíteni. És hogy még tökéletesebb legyen az élmény (és a bőr): a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes használni mellé a Botanifique Testvajat a teljes körű szépségápolásért. Tehát, először Salt & Oil Body Scrub Ginger and Basil, majd jöhet a Hydrafine Body Butter Ginger & Basil – amiben szintén ott a gyömbér és a bazsalikom. Rendelhető a webshop.okonet.hu oldalról. Kellemes élményeket, ragyogó bőrt kívánunk!

Ezeket olvastad már?