Téli múltidéző: felső vezetői évzáró ünneplés Visegrádon


Az egyik szép hagyománya a csapatnak, hogy az esztendő végén közös ünneplésre hívja a hálózatalapítói-társtulajdonosi kör mindazokat, akik kimagasló teljesítménnyel járultak hozzá az aktuális esztendő közös sikeréhez. Mert, hogy 2021 sikeres volt, nem lehet kérdés, és ragyogóan illeszkedik abba a folyamatosan felfelé ívelő trendbe, ami újabbnál újabb rekordokat hoz pontértékben, a vezetők és csatlakozók számában – és például a kifizetett jutalékok mennyiségében is.

Nő a mérce
Ebből következően a „beugró” egyre magasabb. Mivel jelentősen nő a meghatározó vezetők száma, s a részvételi korlát limitált, soktízezer pontos havi átlagteljesítmény szükségeltetik a meghívóhoz. Az exkluzív invitálás ugyan az adott esztendő ünnepi zárására szól, ám a jelenlét egy hosszabb időszak elismerése is egyben, amivel megalapozták a legjobbak a mostani üzleti sikereket.

Újabb csúcsok
A legkiemelkedőbb vezetők csapataikkal együtt végzett idei munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 2021 – egy újabb pandémiás esztendő – kifejezetten sikeres legyen. S már mondhatjuk, hogy „természetesen”, újabb csúcsokat hozott! Átlépte az 50 milliós határt is az összpontérték, ami ráadásul az üzleti év zárásának adata! Ugyancsak a hagyományos, november végi évfordulóval látjuk, hogy 215 új hálózatvezetőt köszönthettünk ebben az esztendőben, az új Biocom tagok száma 75 ezer felett van, a kifizetett jutalékoké pedig milliárdokban mérve, történelmi csúcson!

TOP-on a karcsúsodás vágya
Szenteljünk néhány mondatot a TOP 10 terméknek is, bár ezeket az aktív hálózatvezetők már jól ismerhetik az ágak évzáró rendezvényeiről. Továbbra is a Reg-Enor a legnagyobb sláger, bár figyelemre méltó, hogy a testsúlycsökkentés vágya a második helyre repítette a SLIM40-et, s ha hozzátesszük, hogy az Intestinal Cleansing Program befutott a 4. helyre, egyértelmű a szándék: méregtelenítésben, tisztításban, karcsúsodásban gondolkodnak a legtöbben. A Grapefruitmag-kivonat is őrzi a helyét a dobogón, s ha mellé számoljuk az Immun Supreme 5., valamint a Flora Plus 7. helyét, bátran következtethetünk a tudatosságra, mely a Biocom fogyasztóit az immunerősítés terén is jellemzi. Kifejezetten népszerű a Kollagén+Rost+Amino Italpor és a Krill Olaj – a speciálisabb készítmények közül (6. és 9. hely). S természetesen két alapvitamin is bekerült az első tízbe: a C-vitamin italporos verziója, valamint a D-vitamin rágótabletta változata. Darabszám alapján pedig beférne a C-vitamin tablettája és a fogkrém is…

Folytassuk jövőre!
S hogy magáról a rendezvényről is szóljunk: a reneszánsz étteremben volt egy díszvacsora, Kovács Zoltán hálózatalapító-cégvezető rövid, ugyanakkor vastapsot és álló éljenzést kiváltó köszöntőjével, majd esti mulatsággal, a következő nap pedig a pihenésé és a személyes beszélgetéseké volt, jellemzően a wellness részlegben. Néhány ág megosztott pár helyszínen felvételt, ebből közlünk néhányat. De a végszó legyen egy olyan üzenet, ami mindig a hagyományos év végi borkülönlegesség címkéjére kerül. Idén ez így hangzik: „A munkádért hálásak vagyunk 2021-ben, folytassuk jövőre sikerekben, egészségben!” Így legyen!

A Tóth-Wolford-ág évzáró képe is mintaszerű: ők a Biocom legdinamikusabban fejlődő csapata

A Czentlaki-ág felső vezetői a Thermal Hotel Visegrád egyik karácsonyfája előtt

A Kosiba-ág felső vezetői a reneszánsz étteremben

A Molnár-ágnak is király csapata van

A Ferenczy-Vass-ág meghatározó vezetői is együtt ünnepeltek

 

Ezeket olvastad már?