Szagmentes védelem, alumíniummentes felüdülés: a Natur Deo természetes frissességet biztosít, akár egész nap!

Újabb jelentős lépés a kozmetikai boltcsere terén: megérkezett a Natur Deo! A reggeli készülődés egyik utolsó mozaikdarabja is a helyére került, hiszen az akár egész napra természetes frissességet nyújtó golyós dezodor egy újabb termék a palettán, amit a Biocom boltjában, magunktól vásárolhatunk. Érdemes is, hiszen a cég filozófiájához illeszkedően a korra, nemre való tekintet nélkül használható roll-on alumíniummentes, de nem az izzadást gátolja, hanem a kellemetlen szagokat, mindezt természetes összetevőkkel! Lépjünk ki reggel a fürdőszobából a Natur Deo élményével, mely a pórusok elzárása nélkül, természetes módon biztosít hosszantartó védelmet!

Természetes módon hatástalanítja a kellemetlen szagokat

A Natur Deo gátolja azoknak a baktériumoknak a szaporodását, melyek a testből származó verejtéket kellemetlen szagot okozó vegyületekké alakítják át, emellett kémiailag köti meg a képződő kellemetlen szagok molekuláit. Ezek a legfontosabb tulajdonságai a Biocom vadonatúj kozmetikai cikkének, amint azt a termékfejlesztő, eddig főként a fejbőrre koncentráló Kis Éva hangsúlyozza. A Nice Hajgyógyászat életmódtanácsadója hozzátette, a bőrbarát hatóanyagok segítenek természetes módon mérsékelni a verejtékezést, miközben nem tömítik el a pórusokat és ragacsos érzetet sem hagynak maguk után. Anélkül hatástalanítják a kellemetlen szagokat, hogy megzavarnák a bőr természetes működését. A hozzáadott – szantálfából kivont – illat természetes molekulákból áll és érzékenyítő mennyiségben nem tartalmaz allergén komponenseket. Antibakteriális, fertőtlenítő, szagelnyelő hatás: természetesen!

A szagokat kell megszüntetni, nem az izzadást!

A natúr alapanyagokból készült alumíniummentes dezodor nem az izzadás természetes folyamatát gátolja meg. Az izzadás nagyon fontos, hiszen testünk így szabadul meg a felgyülemlett méreganyagok egy részétől és főszerepe van a hőszabályozásban is. Az izzadást meggátolni tehát nem ajánlott, hiszen a mirigyekben pangó verejték nem szerencsés. A kellemetlen testszagokat kell megszüntetni, illetve a túlzott izzadást szabályozni ahelyett, hogy a verejtékezést teljesen meggátolnánk.

Fő hatóanyagai hatékonyan gátolják a testszag kialakulását

Zuzmóból, mirhagyantából kivont antiszeptikus és gyulladásgátló hatóanyag, természetes cukornád fermentációjával létrehozott szagelnyelő enzimek, antioxidáns és bőrpuhító szőlőmagolaj, hidratáló komponens, szagsemlegesítő szódabikarbóna – így áll össze a Natur Deo, de nézzük részletesen.

  • A mirha antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és összehúzó, megnyugtatja az irritált és érzékeny bőrt, miközben javítja a védőfunkciót, különleges antibakteriális hatású.
  • Az alpesi zuzmó biológiailag aktív összetevője nemcsak antibakteriális, hanem antioxidáns, gyulladáscsökkentő és sebgyógyulást elősegítő hatású is, emellett természetes tartósítószerként és dezodorként is szolgálhat.
  • A zuzmó és mirhagyanta kivonat önmagában is ütős baktériumölő vegyület, a két hatóanyag összeadódva azonban hatékonyan gátolja a testszag kialakulását. Anélkül hatástalanítja a kellemetlen szagokat, hogy megzavarná a bőr természetes működését.
  • A szódabikarbóna megannyi előnyös tulajdonsága mellett természetesen csökkenti az izzadást és megakadályozza a kellemetlen szagokért felelős baktériumok elszaporodását.
  • A szőlőmagolaj kiváló bőrpuhító és erős antioxidáns.
  • A természetes cukornád fermentációjával létrehozott enzimek biztonságosan és hatékonyan semlegesítik a kellemetlen szagokat.

Amik nincsenek benne: alumíniumsók és triklozán
Miért nem javasolt alumíniumsókat és triklozánt tartalmazó izzadásgátlókat használni? Az alumíniumvegyületek erős pórusösszehúzó hatásúak, ráadásul eltömítik azokat. Ennek „köszönhetően” a méreganyagok, melyek az izzadás során távoznának a szervezetből, nem tudnak kiürülni, így lerakódnak a mell szövetében, ezzel fokozva a daganatos elváltozások kockázatát. Nem tartalmaz triklozánt sem, az esetleges endokrin károsító hatása miatt.

A Natur Deo előnyei, összegezve
A legfontosabb, hogy gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.

  • Természetes módon segít mérsékelni a verejtékezést és megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását.
  • Nem tömíti el a pórusokat, hagyja szabadon lélegezni a bőrt.
  • Nem tartalmaz alumíniumvegyület-alapú izzadásgátló összetevőt.
  • Nem tartalmaz triklozánt, bőrt irritáló tartósítószert és színező anyagot sem.
  • Nem hagy foltot a ruhán és könnyű lemosni.

És ugyanilyen könnyű megrendelni is: a webshop.okonet.hu oldalról! Használata ilyen egyszerű: tisztálkodás után a golyós fej segítségével vigyük fel a hónalj bőrére, szükség esetén ez napközben is megismételhető. Jó egészséget, kellemes élményeket!

Ezeket olvastad már?