Stresszes az életed? Semmi szorongás, itt a természetes segítség: az Ashwagandha étrend-kiegészítő kapszula Rhodiola- és Bacopa-kivonatokkal

Ki ne élne át stresszes időszakokat – csak kérdés, milyen gyakran? Ha te azok közé tartozol, akiknél már ez a „normális” állapot, és stresszevéssel falatozva haladsz a biztos kiégés és egyéb problémák felé, van egy javaslatunk. Amellett, hogy gondold át az életed, mutatunk egy természetes, hatékony segítséget, melynek összetevőit évezredek óta ismerik és használják. Fedezd fel a Biocom legújabb kincsét, az Ashwagandha kapszulát Rhodiola- és Bacopa-kivonatokkal!

Természetes segítség
Ha egy természetes megoldást keresel, hogy növeld a stressztűrő-képességedet, erősítsd az idegrendszeredet, és egyúttal támogasd a mentális állóképességedet, akkor itt az új társad Dél-Kelet-Ázsia ősi tapasztalatai alapján! A Biocom számára jól ismert termékfejlesztő, Jakab István, a VNTV tulajdonosa és csapata ezúttal is egy különlegeséget kínál, s egy sokakat foglalkoztató kérdésre kíván egy lehetséges választ adni.

Merő stressz az életem!
A részletek előtt beszéljünk egy kicsit a mindenkit érintő alapproblémáról – a stresszről! Szoktad magad így érezni? Napjainkban a stressz nem más, mint egy folyamatos, végeláthatatlan feszültség vagy idegesség, amely a szervezet természetes válaszreakciója egy vagy több tartós negatív ingerre. A külvilágból érkező információözönben idegsejtjeink elektromos jeleket és biokémiai anyagokat, másnéven hormonokat termelnek, amik aztán a belső szerveink működését szabályozzák. A mókuskerék hajtása közben megszoktuk az állandó stresszt (krónikus stresszt), így agyunk folyamatosan készenlétben tartja szervezetünket. Márpedig nem a folyamatos stresszes működésre lettünk megalkotva! A krónikus stressz ugyanis hosszú távon nagyon komolyan, szinte a végletekig terheli a testet.

Ne stresszelj: itt az Ashwagandha kapszula
Ezek után nincs más hátra, minthogy felfedezd a Biocom legújabb kincsét: az Ashwagandha vegetáriánus étrend-kiegészítő kapszulát Rhodiola- és Bacopa-kivonatokkal. Az Ashwagandha egy ősi ájurvédikus gyógynövény, amelyet évezredek óta használnak, ez esetben kombinálva a Rhodiola kivonatával és a Bacopa hatásaival. Ez a speciális gyógynövénykomplex tökéletes választás lehet a mindennapi kihívásokra.

Nézzük részletesen az összetevőket!

  • Ashwagandha: az ájurvéda Délkelet-Ázsiából származó csodálatos gyógynövénye, melyet több ezer éve használnak.
  • Rhodiola: a rózsagyökeret régóta használják Tibetben, Szibériában és Skandináviában is. A rózsagyökér stimulálja az idegrendszert, jótékony hatású a stressz által kiváltott fáradtság esetén.
  • Bacopa: a Bacopa Monnieri hozzájárul a stressz enyhítéséhez, támogatja a központi idegrendszert, a koncentrációt és az egészséges alvást.

Kerüld a stresszt, de ne térj ki a lehetőség elől!
Napi 1 kapszula támogatja a szervezeted újbóli egyensúlyba kerülését, de ehhez legalább egyszer meg kell állnod és végiggondolnod, hogy még milyen változásokat tudsz saját egészséged megőrzése érdekében eszközölni. A termék alkalmazása a várandósság, a szoptatás, illetve a pajzsmirigyhormon kezelés alatt állók számára nem ajánlott. Minden más esetben inkább a stresszt kerüld, amiben segíthet az Ashwagandha étrend-kiegészítő Rhodiola- és Bacopa-kivonatokkal. A webshop.okonet.hu oldalról máris rendelhető!

 

 

Ezeket olvastad már?