Sport Protect Spray, nem csak sportolóknak: a Biocom étrend-kiegészítője fokozza a versenyképességet a mindennapokban


Ettől felpörögsz, és úgy maradsz! Ezt ígéri a Biocom vadonatúj termékének fejlesztője, Jakab István. A
C-vitamint, gyógynövényeket, gombakivonatokat és gyümölcssűrítményeket tartalmazó étrend-kiegészítő néhány fújással szinte elfújja a fáradtságot, miközben sejtszinten hat. Az „egészség-be-fektető” szakember szerint a mozgás kedvelői mellett jó, ha mindenki zsebében ott lapul, ugyanis a stressz közvetett kezelésében is segíthet, miközben harcba száll a szabadgyökökkel. Ezért is protect (azaz védelmező) a spray neve. Pár fújás a nyelv alá, aztán csúcsra fel!

Védelmet nyújtó, kiegyensúlyozó adaptogének
Bár a „sport” okkal van a termék nevében, egyre többen vagyunk kitéve a krónikus stressz hatásainak: a fokozott agyi funkciók, stresszhelyzetek, megfelelési kényszerek, vizsgadrukk is hasonló igénybevételt produkálnak, mint a fokozott sportteljesítmény. Érthető, ha kell valami védelem, amihez ez a spray adaptogéneket kínál. Hogy mik azok? Olyan gyógynövények (és gombák), melyek természetesen módon segítik a szervezet szabályozó működéseit. Az alulműködő életfunkciókat serkentik, a túlműködést mérséklik – ezért aztán a túladagolásuk is lehetetlen. Így elősegítik a szervezetnek a megterhelő, külső körülményekhez – stresszhez – való alkalmazkodását. Mondhatni kiegyensúlyozó hatásuk van az életfunkciókra.

Színes termék, erős antioxidánsokkal
S hogy miből áll ez a sokszínű termék? A Sport Protect Spray-ban felhasznált piros, sötétvörös, lilás, fekete színű gyümölcsök flavonoidokban és a növényi színanyagként ismert antocianidinekben gazdagok. Íme a hosszú, ránézésre is magas antioxidáns státusszal rendelkező lista: csipkebogyó, kökény, fekete ribiszke, áfonya, meggy, fekete bodza, fanyarka, földiszeder, kék szőlőhéj… A kihagyhatatlan C-vitamin pedig hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint például az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően. Rettegjetek, szabadgyökök… De ez még nem minden!

Segít a stressznél, komplex hatások
A Schishandra chinensis (kínai kúszómagnólia bogyó) növelheti a stresszhez való alkalmazkodó-képességet. Ez a termék lelke! Egy olyan összetevő, ami hozzájárul az adaptogén aktivitáshoz, nem mellesleg a felső légutak egészségéhez, s májvédőként a fiziológiai tisztító funkciók fenntartásához. A kombucha (amire ráépítették a készítményt) és kínai hernyógomba nem szorul bemutatásra azoknak, aki kóstolták például a Flavonoid Komplexet vagy az Immun Protect Spray-t, az ázsiai szibériai ginzeng ázsiója pedig régóta magas. Az adaptogén hatás igen komplex, ilyen bioaktivitással jellemzően csak egyes gyógynövények rendelkeznek – így együtt ugyanakkor erősítik egymás hatását.

Csúcsról csúcsra
A Sport Protect – mivel spray formában kínáljuk – szájon át, a nyálkahártyán keresztül közvetlenül a véráramba juttatja a hatóanyagokat, s szinte azonnal kifejti a hatását, sejtszinten. Így érhető el, hogy fenntartsuk a csúcsteljesítményt, és a csúcsról még nagyobb tetőpontokra érkezhessünk fizikai és mentális igénybevételnél egyaránt. Ma már nemcsak sportolás közben kell azonnal a támogatás. Kinek van ideje egy késleltetett felszívódási hatásmechanizmus kivárására? A fújást leginkább ahhoz lehetne hasonlítani, mintha „intravénásan adagolnánk”.

Célcsoport: mindenki
Ezek után nem is kérdés, kinek ajánlható. Ki az, aki nem stresszel vagy nem mozog? Azért jó tudni: vegetáriánusoknak is előnyös, akár tisztán növényi étrenden élő sportolóknak. Mivel bio alapanyagokból készül, káros termékek nem kerülnek be a fogyasztó szervezetébe. A dobozon olvasható felhasználási javaslat: napi 3×12 fújás (5 ml), vagy 2×5 a szájüregbe, de ezt érdemes árnyalni. Sportolóknak: edzés előtt 5-10 fújás ajánlott a nyelv alá, edzés közben szükség esetén 2-3 fújás – a fáradtság első jeleinél. S ha még lehet egy ötletünk: levezetésnek is tökéletes, a KetoGreennel együtt, ami növényi élelmiszer (vegán és bio) porkeverék prémium minőségben, szintén a webshop.okonet.hu oldalról, ahonnan a Sport Protect Spray már rendelhető. Gyümölcs után zöldség: extra hatás!

Sport Protect Spray, amitől felpörögsz, és úgy maradsz! Jó egészséget a versenyképesség fokozásához!

Ezeket olvastad már?