Sokoldalú, komplex étrend-kiegészítővel gazdagodott a Biocom: itt a Vita-Reg+

Mi az egyik legfontosabb dolog az egészséghez, a minőségi élethez? Sokak egybehangzó állítása (és tapasztalata…) szerint a normális gyomor- és bélrendszeri működés. Ki ne hallott volna már arról a közvetlen környezetében, hogy ezek hiánya akár komoly problémákat okoz, megkeserítve a mindennapokat? Erre született válaszként a Vita-Reg+, egy magyar fejlesztésű termék, melynek rendszeres alkalmazása sokoldalú segítséget nyújt a szervezet normál életműködésének fenntartásában. A cél: a jó emésztés!

Szakértő termékfejlesztő: dr. Simonyi Gábor
A dr. Simonyi Gábor PhD osztályvezető főorvos által jegyzett készítmény mögött jelentős tapasztalat és hozzáértés van, hiszen a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Anyagcsere Központjának centrumvezetője évtizedek óta dolgozik belgyógyászként, majd kardiológusként, de egyebek mellett diabetológus és obezitológus szakvizsgája is van. Utóbbiról jó tudni, hogy egy viszonylag friss terület, az elhízástudományt takarja. A 2014-ben Metabolizmus díjjal kitüntetett gyógyító szakember pontosan látja a mindennapokban, hogy milyen problémákkal küzdenek betegei, ezért születhetett meg a Vita-Reg+.

Tegyünk az emésztésért, a minőségi életért!
A főorvos azt mondja, a hosszú, egészséges élethez (a genetikai tényezőkön túl, amiken nem tudunk változtatni) helyes életmód, kiemelten a táplálkozás és a mozgás szükséges – ezekért mi magunk is tehetünk. Az előbbinél a kulcs a normális gyomor- és bélrendszeri működés, hiszen ez biztosítja a tápanyagok felszívódását, így juthatnak el a vérrel a szervekhez, ahol hasznosulnak. A jó emésztés az alapja a megfelelő szénhidrát- és vérzsír anyagcserének, s legalább ennyire fontos az immunrendszer folyamatos erősítése. Az emésztésről azonban leginkább a panaszok jutnak az átlagember eszébe, a haspuffadástól a telítettség érzésen, émelygésen, gyomorégésen át a székelési panaszokig, hasi fájdalomig.

Mit tud a Vita-Reg+?
Könnyíteni! A borsmenta erejével, mely a normál bélműködés, emésztés megőrzésében játszik szerepet, s az epeürülésben is pozitív hatást gyakorol. Arról pedig a Biocom tagjai már jól tudják, mennyire fontos egy életmódváltást jelentő kúra keretében… Ám a borsmenta mellett van még négy fontos összetevője, azok adják a termék nevében is szereplő „pluszt”. Lássuk, mire képesek a szakirodalom szerint egyenként az összetevők, melyek hatása természetesen összeadódik a cseppekben. Ráadásul mindegyik mikroelemből a napi ajánlott bevitel 100%-át tartalmazza a készítmény.

Borsmenta: lazít és kedvezően befolyásol
A borsmenta a gyógyászatban is igen népszerű, a normál bélműködés és emésztés megőrzésében játszik szerepet. Ellazítja a simaizmokat, az epeműködést kedvezően befolyásolja. A mentol képes a kalcium sejtekbe történő beáramlását kivédeni, ilyen módon a görcsösen összehúzódott bélizomzatnál izomrelaxáló hatással rendelkezik. A borsmentát alkalmazzák felfújódás, hasmenés, hányinger, emésztési panaszok, irritábilis bélszindróma esetén is. Ezen kívül menstruációs fájdalmak, depressziós eredetű szorongás, izom- és idegfájdalom, valamint nátha kezelésére is használatos.

A cink az immunrendszernek is segít
A cink hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Részt vesz a zsírsavak és a szénhidrátok egészséges anyagcserjében. A cink antioxidáns, gátolja a káros oxidatív folyamatokat, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Támogatja a csontozat, valamint a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzését.

A biotin sok mindenhez hozzájárul
A biotin (a B7-vitamin) hozzájárul a haj, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz az energiatermelő anyagcsere folyamatokban, makrotápanyagoknál különösen. A bioton hiánybetegségek leggyakoribb tünetei: hajhullás (alopecia), a krónikus kötőhártya-gyulladás, a dermatitisz formájában hámló bőr (vörös kiütések a szem körül, az orr, a száj és a nemi szervek területén), neurológiai tünetek a felnőtteknél, mint a depresszió, levertség, hallucináció, zsibbadás és bizsergés a végtagokban.

A króm és az anyagcsere
A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

A szelén támogatja a szervezetet
A szelén támogatja a különböző életfolyamatokat a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, és a sejtvédelemhez. Ezen túlmenően a szelén olyan biológiai folyamatokat támogat, melyek különböző életfolyamatok fenntartásához fontosak, mint például a normális immunrendszer, az egészséges spermiumképződés, az egészséges haj és körmök.

Mindenkinek ajánlható
S talán az is fontos, hogy mi NINCS a termékben: génmódosított anyag, laktóz, szénhidrát, gluten, aroma, színezék – tehát valóban mindenkinek jó szívvel ajánlható. A használata egyszerű: napi 3x 5-10 csepp étkezéssel együtt, vagy azt követően – rendszeresen. S az ajánlása is, mert a 20 ml-es kiszerelésű, 19,7 pontot érő termék alap tagi áron 4999 forintért máris beszerezhető a webshop.okonet.hu oldalról.

Vita-Reg+: együtt az egészséges mindennapokért!

 

Ezeket olvastad már?