Slim40: az Ön karcsúságáért! – A Biocom vadonatúj terméke a fogyni vágyóknak segíthet

A glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg-csökkenéshez. Ez a leglényegesebb állítás, ami a termékről elmondható, s ami a legörömtelibb, hivatalosan ki is írható a címkére! A glükomannán pedig a cukormentes, mégis finom Slim40 legfontosabb összetevője. Röviden tehát: a Biocom vadonatúj készítménye nagyban segítheti a fogyást, ha gondos étkezéssel, a kalóriák számának csökkentésével és lehetőség szerint a mozgás beiktatásával maga a kúrázó is tesz érte.

 

Mi is az a glükomannán?
Lassan tengernyi a szakirodalma ennek a végtelenül fontos alkotóelemnek. Érthető, hiszen orvosilag jóváhagyott módszerről van szó, és a hivatalos kiírás lehetősége is bizonyítja: széles körben elfogadott, egészségre nem veszélyes, viszont hatásos. Maga a glükomannán röviden egy egzotikus növény, az ördögnyelv kivonat hatóanyaga, nálunk pedig termék formájában egy olyan étrend-kiegészítő alapja, mely magas rosttartalmú. És itt a lényeg!

A duzzadó rostok jótékony hatásai
Van ugyanis egy fantasztikus képessége: amint vízzel elkeverjük, kocsonyásodik, így kitölti a gyomrot, a rost ugyanis felszívja a vizet. Míg „átutazik” rajtunk, a belek és a gyomor működését serkenti, de egybehangzó források szerint normalizálhatja a vércukorszintet és segítheti az emésztést is. Ráadásként a rosttartalom miatt (amiről régóta tudjuk, hogy sok szempontból fontos az étrendben) hozzájárulhat a méregtelenítéshez is. Ebben az értelemben tehát nem „hoz”, hanem inkább „visz”.

Telít, csökkenti az éhséget
S hogy jön ide a fogyás? Már a fentebbiek okán is kedvező az élettani hatása, de mivel a gélszerű anyag kitölti a gyomrunkat, az éhségérzet is csökken. Szó szerint eltelít, így normál esetben csökken a kalóriabevitel – miért ennénk, ha tele vagyunk? S mivel ez a folyamat viszonylag lassú, a jóllakottság kellemes érzése is tovább tart. Vagy másképpen: a felesleges étkezéstől mentes időszak.

Diétával, mozgással még jobb
Azért érdemes figyelni a hivatalos mondatot: „csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül” működik a termék és járul hozzá a testtömeg csökkentéséhez. Tehát nem afféle „csodaszer”, ami megengedi a például cukros „bűnözést”, vagy a mértéktelen, féktelen falást. Viszont egy csepp önuralom mellé ragyogó kiegészítő. Pláne, ha mozgással is tudjuk párosítani. Akinek ez a kettő így-úgy eddig is ment, most megtalálta a kulcsot a fogyáshoz!

És: rengeteg plusz!
Ehhez hozzájárul, hogy a glükomannánon kívül L-carnitin, zöld tea, kollagén, C-vitamin és a cink is fontos összetevője a népszerűnek ígérkező táplálék-kiegészítőnek. És króm és kolin, és még sorolhatnánk (részletek a címkén és a webshopban), így bátran kijelenthető: extra termék született, az alkotóelemek egymást erősítő hatásaival. Mindez elősegíti, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ami nem csak a külvilág szemében lesz szebb, de egészségesebb is!

Extra finom: meggyes vagy körtés?
És még az élvezeti értékről sem kell lemondania, hiszen a Biocom kétféle ízben kínálja a Slim40-et. Az italpor meggyes és körtés ízesítéssel kapható, s aki kóstolta, lassan akkor sem tudná elhagyni, ha éppen nem kúrázik, mert egyszerűen finom! Egyébként pedig a röviden összefoglalt jótékony hatások miatt messze nem csak fogyni vágyóknak ajánlott. Azt pedig mondani sem kell, hogy a legjobb, ha tisztított vízbe szórjuk. Az előírás ugyanis: bő folyadékkal kell bevenni! (Kell-e hozzátenni, hogy a Biocom több lehetőséget is kínál berendezéseivel a vízszűrésre?)

40, mert negyven napos a kiszerelés
S mielőtt bárki megijedne: nem korosztályhoz van igazítva a Slim40. A nevét onnan kapta (a karcsúsodásra, vékonyodásra utaló, angolos előtag mellett), hogy a Biocom jóval több, mint egy havi, legalább 40 napnyi adagot csomagolt bele a dobozba. Ami utána akár a konyha-kamra új, dizájnos tárolóedénye is lehet…

Új lehetőség a fogyásra
A Biocom tagjainak mostantól tehát már egy másik, egyre többek által tesztelt és jó tapasztalatokkal visszaigazolt útja is van – a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra mellett – a karcsúsodásra. A Slim40 nagy jövő előtt áll, rengeteg felesleges kiló tűnhet el a segítségével! A webshop.okonet.hu oldalról máris rendelhető.

Jó egészséget, kellemes karcsúsodást hozzá!

Ezeket olvastad már?