SLIM HOT GÉL: ahol kell, ott hat – helyi zsírégetés és cellulitkezelés a bőrfeszesítés jegyében

Szeretnéd célzottan belobbantani a zsírégetést ott, ahová a diéták nem mindig érnek el? Szívesen megszabadulnál a narancsbőrtől, egy külsőleg alkalmazható, melegítő hatású krémmel? A Biocom friss terméke, a SLIM HOT GÉL lehet a megoldás, hiszen rendszeres használata segíthet a cellulit, a stria kezelésében, a zsírlerakódások csökkentésében, az ideális testkontúr elérésében, bőrfeszesítésben és hidratálásban egyaránt. A helyi zsírégetés és cellulitkezelés speciális összetevők segítségével, azaz paprikaolajjal, koffeinnel és L-karnitinnel történik, nem testrészspecifikusan. Ráadásként nem tartalmaz mesterséges színezéket és szintetikus illatanyagot!

Stimulál, javít, segít
A legfontosabb tudnivaló: a SLIM HOT GÉL komplex növényi hatóanyag-kombinációja stimulálja a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, ezáltal segít megszabadulni az ott felhalmozódott méreganyagoktól, a narancsbőrtől, illetve a zsírpárnáktól.

Beindít, csökkent, gátol, eltávolít

Nézzük, hogyan működnek a legfontosabb összetevők!

  • A paprikaolaj intenzív vérbőséget és bőrpírt okoz.
  • A koffein segít csökkenteni a felhalmozódott zsírlerakódást és lassítani annak ismételt kialakulását.
  • Az L-karnitin hidratáló hatása mellett bőrradírként eltávolítja az elszarusodott sejteket, hogy megújulhasson a hámréteg.
  • A gyömbérkivonatnak a gyulladáscsökkentésben, az anyagcsere optimalizálásában lehet szerepe, a vadgesztenye egyik hatóanyaga pedig segítheti az egészséges vérkeringéstés erősítheti a hajszálereket.

Hová kenheted?
Ez a melegítő hatású gél nem testrészspecifikus, vagyis alkalmazható hasra, fenékre, combra, karra, csípőre, bármely testrészre, ahol felhalmozódott zsírlerakódás van a bőr alatt. A termék beszállítója, a hálózatban jól ismert Kis Éva, a Nice Hajgyógyászat életmódtanácsdója azt javasolja: légy kreatív! – Így vagy úgy, de ha használod, a hatást is látni fogod. A narancsbőr okozta gödröcskék kisimulhatnak, a bőr feszesebb, hidratáltabb lehet, a csíkok halványodhatnak, az alakod formálódhat és a körméretek is csökkenhetnek az aktív összetevőknek és a rendszeres kezelésnek köszönhetően – fogalmazott. A termékfejlesztő, holisztikus hajgyógyász kiemelte: a termék a testápoló rutinba beépítve hidratálja a bőrt és segíthet feszesen tartani azt. – Ám a használata mellett – a hatékonyság fokozása érdekében – figyelj az emelt folyadékbevitelre!

Hogyan használd?
Reggel és/vagy este nedves kézzel masszírozd be a gélt a problémás területekre. A SLIM HOT GÉL úgynevezett hidrogél, ezért a testrész bedörzsölését követően nagyon gyorsan és tökéletesen beszívódik. Az aktív hatóanyagok természetes eredetűek, mesterséges színezéket és szintetikus illatanyagot nem tartalmaz. Előfordulhat egyéni érzékenység valamelyik összetevőre, ezért az első használat előtt érdemes bőrpróbát végezni, hogy kizárjuk az esetleges allergizáló hatást, ugyanis hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén használata nem ajánlott. Kizárólag ép, egészséges bőrfelületen szabad használni, arcon, szem környékén pedig tilos! Alkalmazása során a bőr kipirosodása, melegedése jelzi a mikrokeringés fokozódását. Használata során a bőr egyáltalán nem ragad, a ruhán nem hagy foltot. Ajánlott a gél felviteléhez egyszer használatos eldobható kesztyűt felvenni, vagy a kezelés után kezet mosni.

Mikor használd?
Gyakorlatilag bármikor használható! Reggel, mielőtt munkába indulnál, vagy éppen az esti fürdést követően, mielőtt aludni készülnél, edzés előtt, túrázáshoz, vásárláshoz vagy kertészkedéshez. Naponta egy vagy két alkalommal is érdemes, ha gyorsítani akarod a változást. Ha zuhanyzás után használod, ne töröld teljesen szárazra magad, még az enyhén nedves bőrre, körkörös mozdulatokkal kend fel a gélt.

Hogyan fokozhatod az eredményeket?
A SLIM HOT GÉL hatása tudatos táplálkozással, bármilyen mozgással, sporttal fokozható, a várt eredmény elérése látványosan gyorsítható. Rendszeres használat mellett már 1-2 hét után jelentkezhetnek az első kedvező jelek a panasz mértékétől függően. A SLIM HOT GÉL látványos eredményeit célirányos kezelésekkel – masszázs, tekercselés, kardiogépek, infraszauna – még tovább fokozhatjuk, erősítheted a hatást például kozmetikai fóliázással. S ami a tudatos Biocom tagoknak külön jó hír, hogy kiegészítheti, fokozhatja a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra, valamint a SLIM 40 és SLIM BURN ütős kettősének eredményességét. De önmagában is látványos eredményeket érhetünk el a – hangsúlyozottan – rendszeres használatával!

Új dimenzió a testnek – és az üzletnek
Visszatérve az alapkérdéshez: komolyan érdekel a zsírégetés, az alakformálás, a feszesítés? Eddig is igyekeztél tenni érte, de nem volt a megfelelő eszköz a kezedben (a bőrödön)? Ezzel az anti-cellulit kenőccsel megkaphattad a megoldást, hogy a fentieket betartva elindulhass a kívánt úton. Mert a SLIM HOT pont ott hat, ahol nagyon kell… Ráadásul pont is jár érte, ha fontosnak tartod, hogy a Biocom Életmódprogramját kihasználva további előnyökhöz juss. Egy termék, amivel stimulálhatod a vérkeringésed (és az üzleted), amivel javíthatod a kötőszövetek vérellátását (és az anyagi helyzeted), s ami segíthet az ideális testkontúr (és Biocom csapat) elérésében. Használd, mutasd – és segíts vele másoknak is! A webshop.okonet.hu kínálatában már elérhető. Jó egészséget, sikereket hozzá!

Ezeket olvastad már?