Rendkívüli közlemény a rendezvényekről

Tisztelt Biocom Tagok!
Mint köztudott, 2020. március 11-én délután rendkívüli intézkedéseket jelentett be a kormányzat a koronavírus kapcsán kialakult helyzetben. Ennek részeként megtiltották a 100 főnél több résztvevővel tervezett beltéri és az 500 fősnél nagyobb létszámmal tervezett kültéri rendezvények megtartását. Egyben jelezték: ezen rendezvények esetében a rendezők és szervezők felelőssége, hogy ne tartsák meg azokat.

Ezúton tisztelettel kérjük a hálózat tagjait, minden munkatársat, hogy a kormányzat rendelkezéseit és ajánlásait figyelembe véve gondolják át az általuk meghirdetett, tervezett, szervezett bármilyen jellegű rendezvények, események (például: Reg-Enor Estek, Egészség Estek, ágrendezvények, startképzések, hálózati találkozók, nemzetközi rendezvények, Kulcsember-képzések, tréningek stb.) megtartását, s amennyiben ez ütközne a fent leírt elvekkel és szabályzással, semmiképpen se tartsák meg azokat, illetve halasszák el későbbi időszakra, amikor a tiltást feloldják.

Ne kockáztassunk semmilyen téren, hiszen a Biocom tagság számára a rendezvények mellett egyéb kommunikációs csatornák is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy eljuttassák az információkat bárkinek. Erre talán most fokozottabban is szükség van, hiszen jelentős tapasztalatokkal és különleges termékkörrel rendelkezünk, melyek sokat segíthetnek a prevencióban. Így józanságot, higgadtságot tanúsítva, a kormány utasításait figyelembe véve járjunk el, és segítsünk lehetőségeink szerint útmutatással, tanácsadással. Ugyanakkor kérjük, hogy figyelje mindenki a rendezvényekkel és általában véve a koronavírus-helyzettel kapcsolatos központi híradásokat, s igazodjunk a változó információkhoz e téren is.

Tisztelettel kérjük még egyszer mindezek figyelembe vételét.
Egyben jó egészséget, türelmet kívánunk a következő időszakra is.
Üdvözlettel: a cégvezetés

Ezeket olvastad már?