Reg-Enor a Györe-ágon is

 02
Naponta lehetne gyártani a Reg-Enor klubok híreit, hiszen a népszerű termék körülő érdeklődés életre hívja szinte minden ágban azokat a fórumokat, amelyek a kúrához kapcsolódó tanácsokat adnak.

Feltalálói előadás
A Györe-ágon április 9-én volt az első összejövetel, a Lőrinci Sportcsarnokban. Persze, még nem a küzdőtéren, de lassan lehet, hogy arra is sor kerül, hiszen a VIP teremben több, mint 60-an voltak kíváncsiak az országjáró feltaláló, Szabó Szigfrid előadására. A nyitottságot és feszült figyelmet a kérdések özöne követte, a bemutatót követően a feltalálónak állnia kellett a sarat.

Csütörtökön újráznak
S bár az Aquincum Hotelben százaknak biztosítanak lehetőséget a teljes körű információk elérésre szerdán, a Györe-ág szervezői tartják a saját maguk által összeállított menetrendet, a náluk is megnyilvánuló óriási érdeklődés miatt.
Eszerint április 23-án, csütörtökön 18 órai kezdettel megrendezik a második Reg-Enor rendezvényt, szintén Szabó Szigfriddel, ahová várják csoportjuk tagjait vendégeikkel együtt, nagy szeretettel!
01

03

04

Ezeket olvastad már?