Öntözz, fotózz és nyerj! SCD Agro tapasztalatok versenye értékes nyereményekért

A verseny célja:
Másodszor rendezzük meg versenyünket, melynek célja az SCD Agro termék csodálatos tulajdonságainak dokumentálása, és vele együtt környezetünk szebbé és egészségesebbé tétele. Mikor volna erre jobb lehetőség, mint a tavasz beköszöntével? Most virágaink, zöldségeink és gyümölcseink mind növekedésbe kezdenek!

Nevezési feltételek:
A versenyen minden aktív Biocom tagsággal rendelkező természetes személy részt vehet. Kiváló lehetőség ezen azon tagoknak is, akik kevesebb aktivitást mutatnak a rendezvényeken, de vesztenivaló nélkül szívesen beneveznének az értékes tapasztalatokért és nyereményekért. De azoknak is, akik vezetőkként példát mutatnak csapatuknak.

A verseny menete:
A versenyre legalább 1 A4-es oldalnyi összefoglaló dokumentummal lehet nevezni, melynek összeállítása a versenyzőre van bízva. A dokumentum fő témája az SCD Agro-val szerzett tapasztalatok írásos összegzése fotókkal esetleg videókkal gazdagítva. (A youtube-ra feltöltött videó linkje igény esetén elhelyezhető a dokumentumban).

A példa kedvéért: nyugodtan fotózzuk le a gyümölcsfát SCD Agro-val történő kezelés előtt majd után, mérjük a termésmennyiséget, fotózzuk és hasonlítsuk össze a virágokat kezelés előtt és után, használjuk fűre, bokrokra. Fotózzuk le a kerti zöldségeket és termésüket. Végezzünk házi teszteket a csírázóképesség és gyökérzet összehasonlítására. Mentsük meg a haldokló növényeket. Az egész kertet kezelve kimondottan látványos anyag is készíthető. A lehetőségek tárháza itt is határtalan. Minél érdekesebb és igényesebb az összeállított egy anyag, a zsűrizéskor annál magasabb pontszám jár érte.

A verseny időtartama: A verseny 2019. április 15-től augusztus 1-ig tart.

A verseny ütemezése:
A versenyre folyamatosan várjuk értékes összefoglalóitok az scdagro@okonet.hu e-mail címre, s a versenymunkákat – melyek megfelelnek a követelményeknek – folyamatosan publikáljuk a biocomnetwork.hu oldalon. A zsűri a versenyt követően összeül és kiválasztja a 3 legígéretesebb anyagot.

Nyeremények:

1. Helyezett díja:
90.000 Ft értékű ajándékcsomag, mely tartalmaz:
60.000 Ft
értékben SCD Agro termékeket,
30.00 Ft értékben SCD Clean termékeket, ajándékcsomagot.

2. helyezett:
60.000 Ft értékű ajándékcsomag, mely tartalmaz:
40.000 Ft értékben SCD Agro termékeket,
20.000 Ft értékben SCD Clean termékeket, ajándékcsomagot.

3.helyezett:
30.000 Ft értékű ajándékcsomag, mely tartalmaz:
20.000 Ft értékben SCD Agro termékeket,
10.000 Ft értékben SCD Clean termékeket, ajándékcsomagot.

Minden egyéb kérdéssel forduljatok vezetőitekhez bizalommal, akik szívesen segítenek az eligazodásban.

Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!

Ezeket olvastad már?