Októberi árváltozások az árfolyamokat követve


Tisztelt Biocom Tagok!

Talán nem csak a közgazdászok által ismert tény, hogy a dollár árfolyama tartósan magas az utóbbi időben a forinthoz számítva, s a napokban ez a folyamat intenzíven erősödött. Mivel a Biocom hálózat termékpalettájának egy része a tengerentúlról érkezik, vagy közvetett kapcsolatban áll ezzel a fizetőeszközzel, a vezetőség a mindennapi valósághoz igazította a készítmények egy részének árait. Viszont az intézkedéscsomag árcsökkenést is jelent több esetben!

Tengerentúli készítmények
Az árak kisebb mértékű emelkedése döntően azokat a speciális termékeket érinti, melyek a webshop.biocomag.ch oldalról szerezhetők be. Átlagban 5-6%-os növekedésről van szó, ami reményeink szerint az átmeneti kellemetlenség mellett nem érinti hátrányosan sem a fogyasztókat, sem az üzletépítőket. Egy példa: a Para Cleanse 5157 helyett mostantól 5444 forintba kerül (tagi, egyes szintű, bruttó áron), ez 5,3%-os növekmény. Körülbelül ezzel a nagyságrenddel kell számolni a termékek többségénél, viszont nem érinti az árváltozás például az Intestinal Cleansing Programot, sem pedig az újnak számító gumivitamin termékcsaládot, és a Triphala, valamint a Natu-Lax is ugyanannyiért kapható majd.

Növekszik és csökken is
Ami a webshop.okonet.hu termékkörét illeti: az algakészítmények mindössze nagyjából kétszáz forinttal drágulnak, s noha a Q-Vital körülbelül ennyivel emelkedik, a Coenzym Q10 100mg ára ugyanezzel a nagyságrenddel csökken! A víztisztítók áraiban is van némi mozgás felfelé, de még így is a 60, illetve a 80 ezres határ alatt maradt mindkét népszerű Water Filter RO termék (a 929-es, nagyobb típusnál pedig 12% az emelkedés). A teljesség kedvéért: az Ökomag áremelkedése alig érezhető a termék alapvetően roppant kedvező árszintje miatt, míg az egyre népszerűbb Mirtill Spray 1400 forinttal kevesebbe kerül ezentúl!

Sikeres őszt!
Mint látható, nem jelentős drágulásról van szó, míg több termék esetében lefelé mozgott az ár. Tisztelettel kérjük mindezek elfogadását, egyben sikeres októbert kívánunk, hiszen tudjuk, hogy az ősz második hónapja hagyományosan az egyik legaktívabb, legeredményesebb a Biocom hálózatépítők számára!

Üdvözlettel: a Biocom vezetése

Ezeket olvastad már?