Minimális költség az utánvétes rendeléseknél, a bankkártyás fizetés továbbra is díjtalan


Nem újkeletű dolog, hogy a január általában valamilyen mértékű áremelkedéssel indul számos területen, elég csak a híreket figyelni, vagy betérni bármely üzletbe. A Biocom az utánvétes rendeléseknél érvényesít az esztendő elejétől egy meglévő szolgáltatási díjat az egyik felületén, mely a világtrendnek megfelelően még inkább a készpénzhasználat mellőzése irányába tolja a vásárlói szokásokat.

Ezúton adunk tájékoztatást róla, hogy a webshop.okonet.hu idei kinyitása, tehát 2024. január 5. óta az utánvéttel megrendelt csomagok esetében 500 Ft beszedési díjat számolunk fel, érvényesítve a szolgáltatást végző cég ilyen irányú költségét.

Készpénz- és költségkímélés
A rendszeresen rendelők számára ismert, hogy mielőtt véglegesítenénk a csomagot, az oldal kétféle fizetési lehetőséget ajánl fel: az utánvéteset, valamint a bankkártyásat. Utóbbi változatlanul díjmentes! Bár a megjelenő utánvétes díj minimális, talán ez is a költség- és készpénzkímélőbb elektronikus módozatra hívja fel a figyelmet. Köszönjük megértésüket, további jó egészséget is sikereket kívánunk az új esztendőre!

 

 

Ezeket olvastad már?