Megújult az Ökonet webshop is: könnyebb, gyorsabb kezelés, reszponzív mobilos felület

A Biocom magyarországi partnercége, az Ökonet webshopjának rendszeres használói a napokban új felületet fedezhetnek fel. A külsőre is tetszetősebb, s telefonról az eddiginél könnyebben kezelhető oldal részben ismerős lesz, hiszen a Biocom webshopjának már bevált sémáját követi.

Mobilokra optimalizálva
Mindenekelőtt a mobilitást segítő fejlesztésről: reszponzívvá vált az oldal. Ezt azt jelenti, hogy a webshopot telefonunkon böngészve nem az asztali gépen látható felület jelenik meg, hanem egy kifejezetten mobilokra optimalizált. Így nem kell nagyítgatni, keresgélni, hanem egy logikusan felépített nézet segítségével fejezhetjük be pillanatok alatt a vásárlást. Akár útközben!

Kedvenc termékek
Néhány apróbb újítás is felgyorsíthatja a folyamatot, amiket a Biocom webshop esetében már megkedveltünk. Egyrészt megjelenik a termékeknél a szívecske ikon, amit bekattintva azonnal hozzáadja a kedvencek listájához a készítményt. Ha valaki például rendszeresen rendel C-vitamint (a sort hosszan folytathatnánk…), nem kell keresgélni, hiszen egyszer már „bekedvelte”, ott van a külön listáján.

Gyorsnézet
A gyorsnézetre kattintva az adott termék alapinformációi jelennek meg azonnal. Ugyanakkor megmaradt ezzel párhuzamosan természetesen a teljes tudástár is, részletes leírással, hatóanyag-táblázatokkal, ha a névre kattintunk.

Összehasonlítás
Sőt, ebben a webshopban is alkalmazhatjuk az összehasonlítást, mely az árat, egységárat, pontértéket, a kiszerelést, a gyártót és a rövid termékleírást jelenti meg, akár egyszerre négy készítményről. De többet is betehetünk ebbe a listába is, ha erre az ikonra kattintunk:

Dizájn, ajánlók, hírek
S természetesen a külseje is megújul a webshopnak, ahol az eddiginél még több kiemelt termékről lehet ajánlatként olvasni már a főoldalon, ahol a biocomnetwork.hu legfrissebb céges hírei is helyet kapnak ezentúl. Aki a Biocom webshopot megszokta, megkedvelte, annak pillanatok műve lesz az átállás, aki pedig most ismerkedik a rendszerrel, eleve egy gyorsabb, könnyebben kezelhető, mobilon is áttekinthetőbb felületet kap. Reméljük, közmegelégedésre. A használatához jó egészséget, sok sikert kívánunk!

Ezeket olvastad már?