Megjött a Kindervit, a gyermekek és felnőttek kedvenc vitaminos italpora!

Ínycsiklandó, tele van egészséggel, magunkkal vihetjük egész nap a vizünkben – mi lehet az? A válasz: a Kindervit, narancsos és trópusi gyümölcs ízű, cukormentes, multivitamin étrend-kiegészítő italpor édesítőszerekkel, felnőttek és gyerekek számára! Ezzel a lényeget le is írtuk, de a nagyon bőséges beltartalom ismertetése miatt még érdemes tovább olvasni, mielőtt a rendelés gombot megnyomnánk a webshop.okonet.hu oldalon…

Mindkettőt kérem!
Trópusi gyümölcsös és narancsos. Volt, aki erre, volt, aki arra szavazott a nagy termékteszten, amikor közel ezren kóstolták meg a Biocom két, exkluzív termékét március elején a tavaszi találkozón, Budapesten. De sokan voltak olyanok is, akik mindkettőt egyszerre akarták. Ez a szép benne: nem kell választani, hiszen mostantól mindkettőt a kosarunkba rakhatjuk a webshop.okonet.hu oldalon, vagy a dabasi és fővárosi ügyfélszolgálatokon.

Csak nekünk
Azért exkluzív, mert amint azt a termékfejlesztő, Hanák Ferenc elmondta: így, ebben a formában, ilyen gazdag összetevőkkel és ízekben kizárólag a Biocom hálózat tagjainak, fogyasztóinak készült! Szinte garantált, hogy aki egyszer megízlelte, nem is fog másra gondolni, csak a béta karotin miatt színében is vonzó termékre…

Bőséges beltartalom
S hogy mi rejtezik a kellemes külső, a finom íz és a vidám csomagolás mögött? Például a napi, hivatalos, sokak által nem elégségesnek tartott C-vitamin extra adagja: 1605 mg (azaz 2006 százaléknyi!) az egy mérőkanálnyi porban. Emellett jócskán a napi előírtnál többet tartalmaz (de a túladagolás esélye nélkül) a B-vitaminok több verziójából (ezek közül csak egy a folsav), aztán például E- és D2-vitaminból, de a benne lévő cink, jód és szelén is sokat tesz azért, hogy nagyot lépjünk előre a hasznos anyagok pótlásában.

Babának, anyának, apának
S hogy miért vannak a címben a felnőttek is, noha a termék neve (Kindervit) a fiatalabb korosztályra utal? Mert a vitaminokra nekik is szükségük van, mert számukra is kedvező az összetétel, s mert úgysem tudják megállni a kóstolást, mikor a gyermeküknek egész napra bekeverik… (És garantáltan retró érzésük lesz: úgy isszák majd, mint a korabeli ABC-k kasszájánál árult pezsgős italport hajdanán.)

Egészségesen édes
S mielőtt megijednénk a cukortól: a Kindervit az eritrittől és a picike szukralóztól finom, így bátran tervezhetnek vele azok is, akik diétáznak, fogyókúráznak és vigyázni szeretnének gyermekük egészségére. Hiszen éppen ezért született! Nincs más teendő, mint a mérőkanállal adagolható 6,3 g port feloldani 200 ml hideg vízben. Előtte pedig ellátogatni a webshop.okonet.hu oldalra, hogy a kosarunkba rakjuk. Íme, a Biocom-üdítő, mely tiszta vízbe keverve akár egész napra élménnyé változtathatja a folyadékpótlást!

Jó egészséget, kellemes üdítőzést!

Ezeket olvastad már?