Már hat nyelven beszél a Biocom – Online katalógusok a nemzetközi cégnél!


Volt már olyan, hogy kézzel-lábbal sem tudta elmutogatni egy jelöltjének a Biocom termékpalettáját? Ütközött már nyelvi nehézségbe, mikor a kínálatunkat ajánlotta valakinek? Okozott már problémát, hogy messze élt Öntől egy nem magyar ajkú fogyasztó, aki kíváncsi volt a mondanivalójára? Most már csak néhány kattintásnyira van a megoldás – ez nem lehet akadálya az üzletének!

Bárhol, bármikor lapozhatjuk
Nemrégiben arról számoltunk be, hogy a friss termékkatalógus digitális verziója bárhol, bármikor lapozgatható a hálózat hírportálján, a biocomnetwork.hu oldalon. Van egy jó hírünk: most már nem csak magyarul, hanem még öt nyelven!

Angol, német, román, szlovák, szerb
A magyar mellett megtalálható még angolul (világnyelv, magyarázni sem érdemes az okát), németül (sokan kérték, Közép-Európában kitűnően lehet szponzorálni vele), valamint azokon a nyelveken, ahol a Biocomnak partnercége van – természetesen ezek közé tartozik a magyar is. De az üzletépítők így könnyebb helyzetben vannak a szomszédos országokban, hiszen román, szlovák és szerb nyelven is azonnal prezentálni tudják a kínálatot a szemnek is kellemes, időkorlát nélkül, kényelmesen lapozgatható katalógussal.

Három kattintás, hat nyelv
A teendő nem változott ahhoz, hogy elérjük az online katalógust: látogassunk el a biocomnetwork.hu oldalra. A hálózati hírportál Termékek menüjére kattintva azonnal ezt olvashatjuk: Online katalógus hat nyelven! (Kattintson a képre!). S ha engedelmeskedünk a felszólításnak, már csak azt kell eldöntetnünk, hogy milyen nyelven akarjuk olvasni (vagy olvastatni) a palettát részletező kiadványt.

Közelebb a világ
Reméljük, hogy ezzel a fejlesztéssel is közelebb hoztuk kicsit Önhöz a világot. Vagy éppen az Ön által ismert világ lakóit a Biocomhoz, segítve ezzel az Ön munkáját, küldetését. Ezt a linket ugyanis azonnal továbbküldheti bárkinek… Sok sikert kívánunk a használatához!

S ha egyetlen kattintással szeretné elérni a teljes kínálatot, akkor klikkeljen ide.

Ezeket olvastad már?