Lung Focus: vadonatúj termék a légzőrendszer és az immunrendszer támogatására

Tudtad, hogy nem csak a légvétel miatt fontos a tüdő? Azt mindenki tudja, hiszen az általános iskolában biológiából megtanították, hogy a légzés létfontosságú, nélküle nincs élet. De a tüdő nem csupán a sejtek oxigénellátása miatt fontos, hanem részt vesz a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásában is. A Lung Focus a légzőrendszer és az immunrendszer támogatására egyszerre képes, összetevői egymás hatását megsokszorozva vesznek részt a megelőzésben – tájékoztatott Jakab István, termékfejlesztő.

A tüdő is dolgozik a sav-bázis egyensúlyunkért

Minden egészségtudatos ember hallott már a sav-bázis egyensúlyról. Jelen életvitelünk, figyeljünk oda bármennyire is magunkra, sajnos – a körülmények miatt – szervezetünkre savasító hatású. Anélkül, hogy irányítanunk kellene, vagy, hogy tudnánk róla, testünkben folyamatosan zajlik a sav-bázis egyensúlyának megtartása. Ennek egy fontos főszereplője a vese és a bőr mellett a tüdő. Kilégzéskor testünk megszabadul a felgyülemlett széndioxidtól, ami kémhatását tekintve savas. Minél jobban és hatékonyabban lélegzünk, annál könnyebb feladata van a tüdőnek. Tudatos légzéssel, légzőgyakorlatokkal és a testtartásunkat kiigazítva (vállak hátra, egyenes hát) hatékonyan támogatjuk a tüdő munkáját.

A Lung Focus támogatja a tüdő működését

De mi van akkor, amikor ez már nem elég? Az elmúlt időszakban sokan megtapasztalhattuk, milyen is az, amikor fogyóban a levegő. Ki erősebben, ki gyengébben, attól függően, hogy mennyi tartalék volt az immunrendszerben és bizony a mentális állapotnak is van szerepe. De semmiképp se veszítsük szem elől azt a tényt, hogy a természet mindig gondoskodik a felmerülő probléma megoldásáról is! A Lung Focus kapszulában lévő hatóanyagok szinergiában vannak, támogatják és megsokszorozzák egymás hatását. S maga a készítmény úgy képes a tüdő működését támogatni, hogy közben az immunrendszer normál funkcióit is segíti.

Mire képes a Lung Focus?

Érdemes végigvizsgálni egyesével a főbb hatóanyagokat, amelyek, mint jeleztük, egymást hatását megsokszorozva működnek együtt.

  • A gyömbér hozzájárul a légutak, a hörgők egészségének megőrzéséhez, támogatja a légutak normál működését, segíti a természetes légzést.
  • Az édesgyökérnyugtatja a felső légutakat, hozzájárul a légutak tisztán tartásához.
  • Az Echinacea purpurea amellett, hogy az immunrendszer működését támogatja, nyugtató és kellemes hatású a torokra, a garatra és a hangszálakra.
  • A kurkumáról az emberek többsége azt tudja, hogy a máj és epe működését segítheti, de fontos tudni, hogy emellett támogatja a tüdő és a felső légutak egészségét.
  • Az ashwagandha hozzájárul a szervezet egészséges energiaszintjének fenntartáshoz.
  • C- és az A-vitamin, a folsav és a szeléntámogatja az immunrendszer normál működését.

Újabb, fontos szervnek segítő termék

Ezzel egy újabb, fontos termék került a Biocom tagság kezébe. A teljes palettát tekintve már most is vannak olyan készítmények, melyek egy-egy szervet, vagy szervrendszert támogatnak, ezek sorába tökéletesen illeszkedik a Lung Focus. Bár angolos csengésű a név a mai trendnek megfelelően, félig „magyarul” is érthető: fókuszáljunk a tüdőnkre is, hálás lesz érte! A már új dizájn szerinti csomagolásban kapható termék a webshop.okonet.hu oldalról szerezhető be, mostantól. Jó egészséget, sikereket hozzá!

 

Ezeket olvastad már?