Lassabban az őszüléssel! – A Hair Nice szérum természetes úton célozza a haj festékanyag termelésének visszaállítását

Számtalan kérdés merül fel bennünk az első ősz hajszálak megjelenésekor: természetes, megelőzhető, visszafordíthatatlan, mi az oka? A Hair Nice őszülés elleni szérum egy kipróbált válasz, ugyanis a haj festékanyag termelésének visszaállítását célozza természetes úton.

A szérum 22 növényi összetevője három szinten hat
növényi őssejtek stimulálják a melanin termelést, emellett aktiválják a festékanyagot termelő őssejteket, az antioxidáns hatóanyagok a szervezetben képződő hidrogénperoxid „fakító” hatását közömbösítik, a tápláló hatóanyagok pedig közvetlenül a hajhagymákhoz juttatják a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, enzimeket – tájékoztat a Hair Nice termékek fejlesztője, Kis Éva. A természetes hajszín visszanyerésének ideje az őszülés mértékétől, a haj szerkezetétől, annak állapotától, a fejbőr vastagságától, valamint a szervezet állapotától függően változó lehet. A BIOCOM Hair Nice hajápoló termékek alkalmazásával persze fokozható a jótékony hatás.

Ne fogadjuk el az őszülést!
– Nincs ok az aggodalomra, bármelyik életkorban jelentkezik az őszülés, nem kell elfogadni, mert megfelelő készítményekkel, az okokra ható módszerekkel és termékekkel megelőzhető, illetve visszafordítható ez a kedvezőtlen folyamat – biztat Kis Éva. A Biocommal régóta partnerségben lévő, a hálózatba sampont, balzsamot, hajkencét, őssejtes szérumot is szállító hajgyógyász szerint a hiányzó ásványok, vitaminok pótlásával, a Melanocyta őssejtek aktiválásával, a stresszfaktorok csökkentésével, a szervek hibás működésének kijavításával, a hajas fejbőr célzott kezelésével megelőzhető, visszafordítható a haj színvesztése.

Tudományosan bizonyított
A szakértő hangsúlyozza, a réz, a cink és a B5-vitamin jelenléte alapvetően fontos a haj színének megtartásához. Tudományosan bizonyított az is, hogy a vashiányos emberek korábban őszülnek, a réz pedig segíti a vas beépülését. Ezek pótlásával – melyek döntően külön is megtalálhatóak a Biocom palettáján – visszafordítható a folyamat, amennyiben más ok nem áll a háttérben. A B10-vitamin (PABA) hiánya is okozhat őszülést, de oka lehet a ráncok, bőrbetegségek, fáradékonyság kialakulásának is. A B12- és a B6-vitamin hiánya szürkíti a hajat, de a folsavnak és a jódnak is szerepe lehet. A vitaminok szedésénél fontos a felszívódás optimalizálása, a mikrobiom „jól tartása”. Leállhat a pigmenttermelés akkor is, ha a Melanocyta őssejtek „ellustulnak”, ezért az őssejtek aktiválása ennél a folyamatnál is fontos, nemcsak a hajnövekedésnél.

Fordítsuk vissza a folyamatot!
S hogy mi a Hair Nice, egyben a Biocom válasza? Az őszülés elleni szérum gondosan összeválogatott 22 növényi összetevője átfogóan segít a fejbőr mélyebb rétegeiben létrejött hiányok pótlásával, a festéktermelő folyamatok aktiválásával, hiszen leggyorsabban ott hatunk, ahol létrejött a „hiba”.

A szervezet segítése a hatás fokozásáért
– Tudjuk, hogy minden tünet, így a hajhullás, a kopaszodás vagy akár az őszülés is a szervezet eltéréseinek kijelzése. Ha idő előtt jelentkezik az őszülés, az örökletes tényezőkön túl funkcionális zavar, gyulladásos góc, betegség vagy táplálkozási hiányosság is állhat a háttérben – emeli ki a hajgyógyász. – A krónikus stressz, váratlan lelki trauma vagy hosszú időn keresztül fennálló szorongás is elősegítheti a haj természetes színének elvesztését. A tartós stressz akadályozza az emésztőrendszer megfelelő működését is, felemészti a szervezet B-vitamin raktárait, így felgyorsul az öregedés folyamata. Attól függően, hogy mi okozza az ősz hajszálak megjelenését, belsőleg is támogathatjuk a hajszín mielőbbi visszaállítását, mint minden hajpanasznál. A hiányok pótlásáért érdemes a Gummy Hair, Skin and Nails Vitamin fogyasztása, de több komplex vitaminkészítmény is elérhető a Biocomnál. A Circuline közvetetten segíthet, hogy eljussanak a vérpályákon a hajvitaminok a fejbőrhöz. A Stress Formula nyugtató, az algák (Immun Supreme) tápláló hatása, valamint a bélflóra támogatása (Flora Plus, SCD Herbal) nagymértékben segíthet a szervezet, így a hajkorona fiatalításában. Az alkalmazás során és a kezelés nagyobb hatékonysága érdekében ajánlott csökkenteni a kávé, az alkohol és a cigaretta fogyasztását – persze ez nem jelenti azt, hogy a kávézók nem járhatnak sikerrel!

Ilyen könnyű használni
Vigyünk fel igény szerint néhány csepp szérumot a hajas fejbőr egész területére, vagy csak a szükséges – pigmenthiányos/ősz – területekre. A szérumot közvetlenül a fejbőrre juttatva alkalmazzuk, majd finom masszázzsal segítsük a hatóanyagok bejutását a mélyebb rétegekbe. A kezelés kezdetén naponta használjuk a terméket. A második hónapban kétnaponta javasolt, ezt követően az őszülés mértékétől függően hetente 1-3 alkalommal célszerű alkalmazni a készítményt. Az eredményesség érdekében kúraszerűen alkalmazzuk a szérumot 3 hónapig, majd 1-2 hét szünetet tartva lehet folytatni a „fenntartó törődést”. Természetesen egyénileg eltérhetünk a javasolt gyakoriságtól attól függően, hogyan reagál a fejbőr.

Sikeres tesztek a „mentes” terméken
Tudományos vizsgálatok bizonyítják: a pigmenthiány/őszülés kialakulásával a fejbőrben nő a hidrogén-peroxid szintje – ami a fehérítők egyik összetevője is –, valamint csökken a kataláz enzim jelenléte. A hajpigment visszaállító, őszülés elleni szérum hatóanyagai a hidrogén-peroxid szintjét is hivatottak csökkenteni, valamint a kataláz enzim jelenlétét emelni. A kezelés eredményességét a Nice Holisztikus Hajgyógyászat által végzett tesztek is igazolják. A mikrokamerás vizsgálatok, a biorezonancia mérések és a felhasználók visszajelzései támasztják alá a termék hatékonyságát. Fontos tudni, hogy a szérum nem tartalmaz terhelő kemikáliát, színezéket, szilikont, hatékonysága a haj megfelelő táplálásán, az optimális „környezet” biztosításán alapul. A beszerzése pedig csak egy kattintástól: már elérhető a webshop.okonet.hu oldalon!

Ezeket olvastad már?