Lapozgassuk bárhol, bármikor online a termékkatalógust!


Nincs a kezünk ügyében egy friss termékkatalógus? Távol él tőlünk a készítmények iránt érdeklődő fogyasztónk, munkatársunk? A jelöltünknek azonnal szeretnénk prezentálni a kínálatuk legjavát? Ennek már sem térbeli, sem időbeli akadálya nincs! A Biocom a hálózat hírportálján (a biocomnetwork.hu oldalon) elérhető ugyanis a továbbra is beszerezhető nyomtatott kiadvány digitális verziója, így akár egy okostelefon (és a világháló) segítségével bárhol, bármikor elérhető.

Kérték, megoldottuk
Többen jelezték, hogy a print kiadvány mellett célszerű lenne a termékkatalógus „elektronikus” változata is, noha a részletes leírások átböngészhetőek a webshopokban. A kéréseknek eleget téve már elérhető a színes könyvecske az interneten, és földrajzi helytől függetlenül, azonnal lehet belőle információt meríteni.

Naprakész, modern
Természetesen a Biocom webshopba, valamint a hírportálra feltöltött anyag a mindenkori legfrissebb verziót mutatja. Így már benne vannak például a néhány héttel ezelőtti megjelenésük óta máris nagyon népszerűvé vált gumivitaminjaink is. Mindezt korszerű, a szemnek is kellemes, kényelmesen lapozgatható formában tálaljuk.

Mindkettő használható
Ezzel együtt ne mondjunk le a hagyományos, kézben fogható kiadványról sem, hiszen azt biztosan oda tudjuk adni az érdeklődőknek egy információs csomag részeként, így érdemes továbbra is használni a megszólításban jól működő módszer alapjaként. A digitális változat kiegészíti ezt: oda is eljut, ahová a nyomtatott csak nehézkesen vagy sokára.

Sok sikert!
Sok sikert és eredményeket kívánunk az új változat rendszeres használatához. Ezt nem kell sem megrendelni, sem elhozni valahonnan, egyszerűen csak rá kell kattintani a linkek valamelyikére, amely könnyűszerrel tovább is küldhető bárkinek:

itt, a Biocom webportálján.

Ezeket olvastad már?