Közkívánatra: visszatér a Botanifique, a natúrkozmetikumok különleges kínálata a szépség és egészség jegyében!


A hálózati visszajelzéseket is figyelembe véve a cégvezetés úgy döntött: újra hangsúlyos szerepet ad a Botanifique termékcsaládnak, mely a kozmetikai palettán kialakult átmeneti hiányt hivatott pótolni. A különleges natúrkozmetikumok 2014 óta valamilyen formában mindig jelen voltak a webshopban, ám most új termékekkel bővülve, a szokott minőségben és exkluzív csomagolásban, ráadásként kedvezőbb árfekvéssel térnek vissza a Biocom kínálatába!

A növények csodái
A növények csodái. Ezzel a nyomatékos, mégsem túlzó állítással érkeztek évekkel ezelőtt a Biocom tagokhoz a Botanifique palettájának különleges készítményei. Felfrissítve a korábbi tudást: a botanic eredeti jelentése növénykert, füvészkert, a magnifique pedig csodálatra méltó – ­a két szó összeolvadásából keletkezett a jól hangzó márkanév, mely tehát a „füvészkert csodáit” kínálja. E mögött pedig ott vannak a tények: jelentős számú fűszer- és gyógynövény kombinációi a termékek, melyek XXI. századi tudományos szabadalmakkal rendelkeznek, s az ősi, indián gyógyító kezelések, valamint a mai, innovatív technológiák keverésén alapszanak.


Amint bent, úgy kint
Újra hangsúlyozzuk: jól bevált natúrtermékekről van szó, melyek döntően növényi alapanyagúak, káros hatóanyagoktól mentesen. S a minőség nem csupán a beltartalmakból olvasható ki, hanem az exkluzív, külső megjelenés is azt hirdeti: csúcskollekció került a Biocom munkatársainak, fogyasztóinak kezébe! A hiánypótló, egyedi termékek az otthoni bőrápolás felsőfokát jelentik, s a mindennapos használat mellett ízléses csomagolásuk miatt könnyedén válhatnak ajándékká vagy „megszólító” termékké.

Folyamatosan töltődik
S hogy mi minden kerül a webshop.okonet.hu Botanifique menüpont alá? Nagyjából húsz termék, s csak azért nem konkrét a szám, mert az első időszakban a kisebbik hányad még úton lesz, amikor a nagyobbik rész már rendelhető. Mégpedig azért, hogy mielőbb ismerkedhessenek az elmúlt években a Biocomba újonnan érkező tízezrek a növények csodáival. Azt is eláruljuk: gőzerővel készül az internetes, bármikor elérhető termékkatalógus az egyszerűség kedvéért, de a webshopban is részletes leírások olvashatóak a készítményekről.


Az arctól a kézen át a lábig
S hogy mi minden lesz benne? Az „egyszerű” (de minőségi!) kéz- és körömápolást már professzionális körömkészlet is kiegészíti. Az arcbőr óriási figyelmet kap (tisztítóval, pakolással, hámlasztóval, hidratálással, nappali és éjszakai krémmel, ráncfeltöltéssel, öregedésgátlással, a szemkörnyékre kiemelten figyelve). De ott lesz az extra Gold Era 24K termékcsalád (valóban aranyérmes…), és például lábápoló krém, valamint after shave balzsam is a kollekció része. Nincs más hátra, mint böngészni, használni és megkedveltetni másokkal. A Botanifique növénycsodáinak újravirágzása csak rajtunk múlik. Kellemes élményeket, jó egészséget, sikereket hozzá!

 

Ezeket olvastad már?