Könnyen emészthető információ: közkívánatra visszatért az emésztésben vitézkedő papaya, megújulva!

Emésztési gondjai vannak? Szeretettel javasoljuk a Biocom régi-új termékét, a Green Papayát. S hogy mi is a papaya? Egy egzotikus növény, mely olyan enzimekben gazdag, mint például a fehérjéket lebontó papain. E különleges hatása révén megkönnyítheti az emésztést, hiszen leginkább az emberi pepszinhez „hasonlít”. A lényeg röviden ennyi, hozzátéve, hogy a webshop.okonet.hu oldalról azonnal rendelhető, és egy bőségesebb étrend után rögtön bevethető étrend-kiegészítő…

A Mikrobiom Pro része is

A papayát már csak azért is ismerhetik a Biocom tagjai, mert a népszerű Mikrobiom Pro egyik alkotóeleme. A 35-féle növényi összetevőt tartalmazó, célzottan a mikrobiomot támogató makro- és mikroelemeket biztosító bioaktív, növényi szárítmányban nem véletlenül kapott helyet, mert ott hat, amit folyamatosan erősítenünk kellene: a bélrendszerben.

Évezredes tapasztalat

Nálunk sem új, ám annál inkább megújult a készítmény, viszont maga a gyümölcs (aminek a levele is kiemelendő!) kifejezetten régóta ismert: a szakirodalom szerint több ezer éve használják a papayát széleskörű hatásai miatt. Ezért a mi termékünkben mindkettőből (a zöld levélből és gyümölcsből) egyaránt van benne, egyforma (600 mg) mértékben. A szótól ne ijedjünk meg: a zöldben elvileg sokkal több hatóanyag van, mint az érettben. Mégpedig rengeteg antioxidáns – ezek hatásait pedig a Biocom tagok jól ismerhetik. Ezért is nevezzük így: Green Papaya.

Ha a gyomrának van baja, akkor…

…papaya – használhatnánk egy rímes mondatot, de a könnyedséget félretéve tény: ha az étel nehéz, az emésztési folyamat rémes lehet. Ekkor (is) segíthet a papaya. A termékfejlesztő, a Biocomban jól ismert „egészségbe-fektető” szakember azt mondja: rengeteg kedvező élettani hatása lehet e gyümölcsnek, ismervén az összetevőit. Azon bizonyos, pepszinhez hasonló papain mellett számos más enzimet is tartalmaz, márpedig Jakab István szerint az enzimek nélkül „nincs minőségi élet”. Szerinte ezek (ez esetben) biztonságosan és természetes módon segíthetik az emésztést, valamint serkenthetik a fehérjék, zsírok és szénhidrátok lebontását és hasznosulását. Az enzimekről is tengernyi ismeretterjesztő cikk születik mostanában – érdemes utánaolvasni.

Gazdag gyümölcs, segítő termék

Jakab István hozzáteszi, maga a gyümölcs az enzimeken kívül növényi fehérjéket, ásványi anyagokat és vitaminokat is jelentős mennyiségben tartalmaz, míg a fehérjében szinte az összes esszenciális aminosav megtalálható. Ennyit a növényről, magáról a Green Papayáról pedig még annyit, hogy erősen gazdagodott vele a Biocom egyébként is színes kínálata. Ráadásul az egy havi adag (90 kapszulás a kiszerelés, napi 3X1 az ajánlott fogyasztás), kedvező áron, 4590 forintért kapható, rendszeres vagy/és eseti használatra is.

Íme tehát a sorban egy újabb zöld, hogy az emésztés során ne legyen az arcunk zöld… Jó egészséget hozzá!

Ezeket olvastad már?