Kolozsvár újra vár! – A romániai partnercég tavaszi nagyrendezvényét ismét az erdélyi városban tartják március 10-én


Csupán egy hét van a Biocom hálózatépítők két nagy találkozója között. Semmi túlzás: a március 2-i, budapesti csúcsesemény ugyan „mindenkié” (azaz bármely országban dolgozót szeretettel várunk), ám jó ideje nagyjából hat-hétszáz fővel kevesebbel kell számolni a Kongresszusi Központban. Nem mintha csökkenne a csapat létszáma, éppen ellenkezőleg! Az erdélyi aktív tagok ugyanis jó ideje külön rendezvényt szerveznek a budapesti mintájára. S az ősziből kiindulva jóval több, mint félezren választják majd földrajzi okokból a kolozsvárit!

Nagy Csapat, Grand Hotel
Másképpen fogalmazva: közeledik a Biocom Hálózatépítők romániai, tavaszi nagy találkozója! 2019. március 10én, vasárnap,  Kolozsváron, a Grand Hotel Italia***** szálloda rendezvénytermében, a Vasile Conta út 2. szám alatt tartják a következőt, melyre minden hálózatépítőt, termékfogyasztót és érdeklődőt szeretettel várnak.

Nagyszerű alkalom
A rendezvény nagyszerű alkalom arra, hogy az érdeklődők útmutatást kapjanak termékhasználatban, gyakorlati tanácsokat a hálózatépítésben, sok sikertörténetet és értékes információkat hiteles emberektől, akik előadásaikkal mindenkit céljaik elérésére ösztönöznek.

A nyelv nem akadály
Az előadások román nyelven is hallgathatóak lesznek, szinkrontolmács fordításának köszönhetően. Így nyelvi nehézség nem lehet, amint arról mindenki megbizonyosodhatott tavaly októberben is!

Technikai információk
A jegyek ára változatlanul 40 lej és beszerezhetők a hálózatvezetőknél. Kezdési időpont: 9.30. (Ezért az érkezés a szokott módon ettől csak korábbi lehet…) A szervezők kérik a pontosságot, hogy a nagyjából fél ötig tartó esemény azt az élményt nyújtsa, mint a korábbiak. Lelkesítőt, motiválót – sok-sok információval!

A fő üzenet a szervezőktől
„Találkozzunk március második vasárnapján, Kolozsvárott! Fejlődjünk és gazdagodjunk együtt! Mindenkit szeretettel várunk!” (További információk a hálózatvezetőknél és akár itt: Biocom International SRL, tel: 0266-371381, mobil: 0722-371381, mail: depo@biocom-international.ro.)

 

Ezeket olvastad már?