Két hét a teljes testtisztítás jegyében: megjelent a 15 Day Total Body Cleanse!

 

Szeretnéd, ha a szervezeted időnként fellélegezne? Erősítenéd az ellenálló-képességed a méreganyagok kiürítésével? Van bő két heted egy alapos pucolásra? Ha mindhárom kérdésre igenlő a válaszod, Neked készülhetett a Total Body Cleanse, a Biocom vadonatúj kúrája! A kéthetes Teljes Testtisztító Program egy olyan, legalább félévente ajánlott eljárás, amely négy termékkel hat pontra koncentrál, és arra, hogy megújulhasson a szervezeted, úgymond „böjtként”, de nem az éhezés jegyében.

Hat pontra koncentrál
A bevezetőt olvasva sokakban felmerülhet: egyfajta belső tiszítókúrával már rendelkezünk, ez az Intestinal Cleansing. Valóban, s ennek továbbra is lesz szerepe, hiszen kifejezetten a bélrendszerre koncentrálva, annak perisztaltikáját fokozva a felhalmozódott és lerakódott bélsártól, hulladéktól kívánja megtisztítani a szervezetet. A 15 Day Total Body Cleanse ettől több és másabb. Négy termékből áll, amelyek célja, hogy támogassák és segítsék a szervezetet a fő kiválasztó csatornák (nyirok, vér, máj, bél és húgyutak) megtisztításában a nem kívánt salakanyagoktól és méreganyagoktól, a parazitákra is célozva. Persze nem a termék méregtelenít, hanem aktivitásra igyekszik bírni az ebben szerepet játszó szerveket. Mindezt egyben, általános használatra tervezve!

Belek és paraziták: B-Guard
A B-Guard (Bowel and Parasite Cleanse) az egyik legfontosabb egészségmegőrző terápiának, a béltisztításnak lehet az alapja. Olyan, a népi gyógyászatban jól ismert, rengeteg ősi megfigyeléssel bíró gyógynövényből készült, amelyek vélekedések szerint széles körű jótékony hatást fejthetnek ki a rendszeres bélmozgás elősegítése érdekében. Ez a formula csökkentheti a gázképződést, a puffadást, egyben serkentheti a régi széklet ürülését, nem felejtkezve el „útközben” a parazitákról.

A máj barátja: L-Guard
Mivel a máj számos általunk elfogyasztott méreg- és szennyezőanyagot megszűrő szerv, fontos a tisztítása. Az L-Guard-ra (Liver Cleanser) ugyanaz érvényes, ami fentebbi társára: számos ismert gyógynövényt tartalmaz, csak ez kifejezetten a májra koncentrál. S gondoljunk csak bele, mi mindennel kell megküzdenie egyik legfontosabb szervünknek: alkohol, cukor, zsíros ételek, kávé, adott esetben erős pirulák – a sor hosszan folytatható. Nem kérdés, hogy jól eshet számára is a megkönnyebbülés.

Figyelem a nyirokrendszernek: H-Guard
A túlterhelt, káros anyagokkal teli keringési rendszer számos, különböző típusú zavart eredményezhet. A H-Guard (Blood – Hema – and Lympathic Cleanser) gyógynövényes potenciálja kifejezetten a nyirokrendszerre (és a vérre) koncentrál. „Ellenfelet” talál bőven: baktériumok, vírusok, méreganyagok, s munka közben erősítheti az immunrendszert. De a kulcs ebben az esetben is, mint korábban sorolt társainál: a megelőzés!

Húgyutak: U-Guard
Az U-Guard (Urinary Tract Cleanser) szerepét különösebben nem kell magyarázni egy gyakorlott fogyasztónak, hiszen a húgyutak tisztítása eddig is fókuszban volt. Most nem külön, hanem egy komplex kúra részeként jelenik meg, az imént felsorolt értékek és szemlélet jegyében.

Gyakoribb mosdóhasználat
A tisztítókúra segíthet megszabadulni sok méreganyagtól. A reggeli bélmozgás serkentése mellett idővel akár energiatöbblet is érzékelhető, s ha gáz vagy puffadás jelentkezne – noha pont az ellenkezője a cél! –, akkor célszerű kiegészíteni a kúrát a Candida Cleanse termékkel. Ha a B-GUARD szedése közben hasmenés tapasztalható, érdemes másnap csökkenteni az adagot, fontos az önkontroll. A mosdóhasználat gyakorisága megnőhet, de a 15 Day Total Body Cleanse nem hashajtó, s például a B-GUARD-ot úgy tervezték, hogy éjszaka fejtse ki hatását, az eredmény pedig a szokásosnál nagyobb reggeli bélmozgás lehessen.

Több víz, könnyebb ételek, zöldebb italok
Az étrend jelentős megváltoztatására ugyan nincs szükség, de általános útmutatás ilyenkor az egészséges életmódra fókuszálás. Nem klasszikus böjtről van szó, de ha lehet, együnk ebben az időszakban több zöldséget (nyersen, amikor csak lehetséges), soványabb fehérjéket, például csirkét és halat, és igyunk sok vizet. A kúra során rendkívül fontos a kellő hidratáltság, lehetőleg a Biocomosok háztartásában könnyen elérhető tisztított vízből, felnőtteknél napi 2-3 literrel számolva (rendszeres testmozgás esetén több is lehet). Cukrozott levek helyett pedig a „zöld turmixok” használata kívánatos, amihez a termékpaletta sok fogódzót ad (Immun Supreme, KetoGreen), már csak ízesíteni kell például C-vitaminnal (vagy/és Kollagénnel, Kindervittel…). Az alkoholfogyasztás nem javasolt, de nem jár mellékhatással a kúra ideje alatt, inkább csökkentheti az eredményeket.

Lehetséges előnyök, odafigyeléssel
S minden ilyen folyamatra érvényes: a méreganyagok ürülésekor átmeneti, általában gyorsan elmúló kellemetlenséget tapasztalhatunk. Tény, minden ember más, ezért eltérhet az egyéni érzékenység, de jó eséllyel a távozó anyagok akár a testsúly minimális csökkenésében is megmutatkozhatnak, bár ezt inkább csak megalapozhatják, teret adva esetlegesen a jobb felszívódásnak, s így egy valódi testsúlycsökkentő kúrának. Ebben is jó a Biocom: Slim40, iShape, vagy más módon, de segíthet a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra. A kérés egy ilyen terápiánál még hangsúlyozottabb: ajánlott konzultálni a kezelőorvossal, mielőtt bármelyik terméket használnánk, terhesség és szoptatás idején pedig eleve kerülendő. Szedése évente legalább kétszer javasolt, de szükség szerint többször is alkalmazható, s természetesen nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet. S ugyan a probiotikumok fogyasztása mindenkinek ajánlott – akár tisztítókúrát folytat, akár mást – a 15 Day Total Body Cleanse minden használójának javallott az eljárás befejezése után az egészséges bélflóráért. Ebben is színes a Biocom palettája, gondoljunk csak az SCD Herbalra, Flora Plusra, Mikrobiomra.

Fogyasszuk egészséggel, a megelőzés jegyében!
Máris rendelhető a webshop.biocomag.ch oldalról.

  

Ezeket olvastad már?