Itt a segítség laktózérzékenyek számára: megérkezett a Lactase Enzyme tabletta!


Hallott már arról a környezetében, hogy valaki laktózérzékeny? Nem véletlen: egyes kutatások szerint a magyar felnőttek 20-30 százalékánál van kisebb-nagyobb mértékű laktázhiány. A Biocom új terméke, a laktáz enzimet tartalmazó tabletta segítséget nyújt a laktózérzékenyek számára a tejfogyasztás okozta emésztési nehézségek esetén.
Lactase Enzyme: egy újabb fontos termék az életminőség javításáért!

Segítség emésztési nehézségnél
A laktózra való érzékenység tulajdonképpen egy emésztőenzim hiánya, hiszen a tejcukor megemésztéséhez a szervezetünknek szüksége van egy emésztőenzimre, a laktázra. A laktáz enzimet tartalmazó étrend-kiegészítő egy segítő készítmény laktóz emésztési nehézségekben szenvedőknek. Így a szó legnemesebb értelmében hiánypótló készítmény!

Kellemetlen tünetek
A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik a laktózt bontó enzim, vagy ha ennek a termelődése nem megfelelően működik. Az ilyenkor fellépő tünetek a puffadás, görcsös hasi fájdalom, hasmenés, émelygés vagy a rossz közérzet.

Ha kevés a bontó enzim
A laktózérzékenység a laktóz – egy a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukorféle –lebontásának képtelensége. Ennek oka a lebontáshoz szükséges laktáz enzim hiánya vagy alacsony szintje. Ehhez kínáljuk kiegészítésként a tablettát.

Kinek ajánlott?
Fogyasztása ajánlott, ha valaki laktózérzékeny, illetve, ha nagyobb mennyiségű tejtermék fogyasztása emésztési zavarokat okoz számára – nem csak felnőtteknek. Hatóanyagok 1 tablettában: Laktáz (Béta-galaktozidáz) enzim (Aspergillus sp. 65000 UG) – Laktáz enzim 76,923 mg. Étkezés előtt érdemes fogyasztani, a webshop.okonet.hu kínálatából pedig akár most megrendelni. Jó egészséget hozzá!

 

Ezeket olvastad már?