Immuno-Drops Dog & Cat: egyedi, hiánypótló termék házi kedvenceink számára!

Ilyen még nem volt: speciális termék érkezett a Biocomba, amely kifejezetten házi kedvenceink számára lett összeállítva azért, hogy segítsük az egészséges immunrendszerük megtartását, valamit helyreállítását megbetegedés estén. Az Immuno-Drops Dog & Cat egy összetett készítmény, melynek hatóanyagai jótékony hatást fejtenek ki az egész szervezetre kutyák, macskák, rágcsálók, madarak esetében. S túl azon, hogy saját üzletünkből láthatjuk el kedvenceinket takarmányadalékkal, egy egészen új piac is megnyílt a Biocom tagság számára a hatékony immunstimuláns és anyagcsere-aktivátor segítségével!

DMG és lactoferrin – jegyezzük meg, érdemes!

Az Immuno-drops Dog & Cat tehát egy hatékony immunstimuláns és anyagcsere-aktivátor takarmányadalék, melynek egyik hatóanyaga a DMG (dimetil-glicin aminosa), mely a szervezetben lejátszódó szinte minden biokémiai folyamathoz nélkülözhetetlen molekula. A regenerációs folyamatokat támogatja, s használatával az immunválasz akár négyszázszorosára növelhető! Másik fő alkotója a lactoferrin a bélflóra kialakításához és az immunrendszer fejlesztéséhez, működésének fokozásához szükséges anyagokat tartalmaz, miközben antibakteriális hatást fejt ki a bélben. Gyulladáscsökkentő hatású, s például a vörösvérsejt- és DNS-szintézisnél, neurológiai funkcióknál van szerepe. S most nézzük részleteiben!

Gyógyulás, regeneráció, megelőzés

Az egyik fő alkotója a Dimetil-glicin (DMG), mely támogatja az egészségi állapot megtartását, fokozza a teljesítőképességet, betegség esetén pedig a gyógyulást és a regenerációs folyamatokat. Kutatások során azt fedezték fel, hogy a DMG a szervezet számára lehetővé teszi, hogy a hátrányos hatásokhoz jobban alkalmazkodjon, és felvegye velük a harcot. Ilyen a mindennapi stressz, és a szervezetben folyamatosan képződő szabadgyökök, melyek tovább gyengítik az immunrendszert, megalapozva betegségek lehetséges megjelenését. A DMG ezért megelőzésére is alkalmas minden szervezet számára!

Fontos az immunrendszer erősítése

A DMG állatorvosi készítményekben már régóta használatos és hatásos alkotóelem, sokféle betegség során segíti a szervezetet. Immunhiányos eseteknél sokat jelent a hosszú távú kezelések során, esélyt adva a gyenge immunrendszer számára a mindennapi küzdelem felvételére. A műtéten átesett páciensek számára a lábadozási időszakban segíti a regenerációs folyamatokat. Mérgezések során sok szerv károsodhat, ilyenkor minden támogatás szükséges. Időskorú állatoknál a mindennapi életminőséget javíthatja, s a betegségek előfordulásának esélyét csökkentheti. Daganatos betegségek egyre nagyobb százalékban fordulnak elő a házi kedvenceiknél is, az immunrendszer a fő bástya, amit ilyenkor folyamatosan támogatni kell, hogy legyen esélye legyőzni a szervezetnek az őt ért traumát. Közvetetten segíti továbbá a gyulladás csökkentését a szervezetben.

A lactoferrin a csontozat mellett rengeteg területen segíthet

Másik fő alkotója a lactoferrin. Ez az emberi szervezetben és a legtöbb emlősállat testében leginkább szállító-molekulaként ismert, de számtalan egyéb funkcióval is rendelkezik. Hozzájárul a fémek, különösen a vas bélrendszerből való megkötéséhez és felszívódásához. Az elmúlt 30 év kutatásai bizonyították a lactoferrin előnyös hatását az immunrendszerre, az ivarszervekre, az emésztőrendszerre és nem utolsó sorban a csontozatra. Számtalan tanulmány alapján ismert, hogy a lactoferrin elősegíti a csontok egészséges működését emberben, kutyákban és az összes emlősben egyaránt. Azt is kimutatták, hogy ez a fehérje hatékonyan segíti a csontok növekedését és fokozza azok sűrűségét, képes fokozni a csontépítő sejtek aktivitását, és képes egyúttal a csontot leépítő sejteket gátolni. A csontozat a lactoferrin segítségével képes a kalcium (ásványi anyagok) megkötésére, tárolására, és így tölti be a szervezetben az „ásványianyag-raktár” szerepét. Két módon is hat az ízület egészségére: egyrészt a porc képződését serkenti, másrészt hatékony gyulladáscsökkentő.

A lactoferrin egyéb előnyös tulajdonságai:

  • immunrendszer erősítése,
  • öregedési tünetek csökkentése,
  • elősegíti az egészséges bélflóra kialakulását a bélrendszerben,
  • előnyös hatással van a nemi szervek (here, petefészek) működésére,
  • szabályozza a vas anyagcserét,
  • antioxidáns hatású.

B12-vitamin: kerüljük el a hiányát!

Következő alkotóeleme a készítménynek a B12-vitamin, mely számos fontos funkcióval rendelkezik. Részt vesz a vörösvérsejt szintézisében, a neurológiai funkcióknál, valamint a DNS szintézisnél. Hiánya kialakulhat nem megfelelő mennyiségű bevitele esetén, vagy ha felszívódásában zavar alakul ki, illetve fokozott felhasználás, igény miatt. Tünetei érintik a vérrendszert, a gyomor- és bélrendszert, illetve az idegrendszert is. A vérszegénységből adódóan fáradékonyság, sápadtság jelentkezik. A nyelv vörös és fájdalmas lesz, illetve a gyomorban is gyulladás alakul ki, s akár járásbizonytalanság, a végtagok bizsergése, továbbá mentális zavarok is megfigyelhetők a vitaminhiányos állatoknál.

Taurinnal, létfontosságú aminosavval bővítve

A taurin létfontosságú aminosav, amelynek bevitele a táplálékon múlik, mivel a macska maga nem tud taurint előállítani. A napi táppal nem lehet mindig e szükségletüket kielégíteni, ezért azt táplálék-kiegészítővel kell biztosítani. A taurin nélkülözhetetlen a retina, valamint az idegrendszer fejlődéséhez és épségének megtartásához. Ez is része a terméknek.

Használati utasítása

Az engedélyezett, regisztrált gyártó által készített takarmányadalékot szájon át vagy tápba keverve adjuk, de úgy, hogy a főzött táp ne legyen forró. Adagolása kutya, macska esetében: 0-9 ttkg-ig 0,5 ml/nap, 10-18 ttkg-ig 1,0 ml/nap, 19-36 ttkg-ign1,5 ml/nap, 37-45 ttkg-ig 2,0 ml/nap, 45 kg fölött 3,0 ml/nap. Súlyosabb eseteknél a fenti adagok két-háromszorosa is alkalmazható. Ellenjavallat és gyógyszerkölcsönhatás: nem ismert. A rendelési helye viszont igen: a webshop.okonet.hu oldalon, az egyediségéhez képest korrekt áron, jelentős pontértékkel. Sok örömöt és sikert kívánunk az Immuno-Drops Dog & Cat használatához!

Ezeket olvastad már?