Idén májusban is elindul a „Nyári verseny” – a hálózatépítést segítő kiírás 2020-ban is különleges nyereményeket ígér

Bár még tart a koronavírus-világjárvány miatt hivatalosan kihirdetett veszélyhelyzet, a Biocom nem szeretné megszakítani a Nyári Versenyek hagyományait. S mivel semmilyen rendelkezés nem mond ellent a kiírásnak, ezért májustól idén is elindul az önmagunkkal való vetélkedés. A „Győztesek Hajója” kitétel azonban hiányzik a megnevezésből, mivel jelen állapot szerint az országos rendelkezéseknek megfelelően nem ígérhető meg az, hogy az egyik fődíja egy közös, extra dunai hajózás lenne a győzteseknek. Azt viszont ígérhetjük, hogy – ha addig nem változik a helyzet – egy azzal egyenértékű, méltó, közös ünneplése lesz a kiírást teljesítőknek. A verseny ezúttal is kecsegteti extra (őszi) lehetőséggel az indulókat – minden ágban és minden „biocomos” országban. Így 2020-ban is érvényes a továbblépés lehetősége a három hónapos (május-június-július) versenyt teljesítőknek, plusz néhány hónapnyi, már vezetői eredmény elérésével jelentős pénzdíjat is kaphatnak. De a cég extrái mellett maga a hálózati növekedés is jelentős jövedelmet hozhat a fejlődést célul tűzőknek!

Mindenkire vonatkozik a kiírás
A 2017-ben a Gyémánt Hálózatigazgató, Lőrincz János által a Lőrincz-ágban meghirdetett verseny a cégvezetés döntése értelmében már tavaly és tavalyelőtt kibővült a teljes hálózatra, még pontosabban, az egész Biocom családra, így idén is mindenhol el lehet indulni. Összefoglalva: a verseny mindenkié, aki megfelel az alább részletezett feltételeknek!

Három hónap, három lépés, ezer pontonként fejlődve
Az alaphelyzet ugyanaz, mint tavaly, amit most is teljesíteni kell.

  • május 1. és 2020. július 31. között tart a verseny első szakasza.
  • A májusban indított vonalon vagy csoportokban (maximum 3) szükséges először 1000, júniusban 2000, júliusban pedig 3000 „friss” pontot gyűjteni, legalább.
  • A versenyen bárki elindulhat, aki Biocom tag, és a regisztrációja 2020. május 1-e előtt születik.
  • Jelentkezni nem kell előre, viszont 2020. május végén el kell küldeni a verseny szándékával elindított új vonal(ak) pontjait, illetve az ezt láttató struktúrát a verseny@biocomag.ch címre. Ezzel tudsz nevezni. Ennek a végső határideje: 2020. június 3. (Ez „jogvesztő” határidő, tehát aki nem jelentkezik időben, hiába teljesítette szerinte, nem vesszük figyelembe, és magunktól nem keressük, hogy megfelelt-e vajon a feltételeknek.)

Közös élmény és egyéb előnyök
Lássuk, mi minden jár a verseny kiírása szerint jutalomként, és mivel kecsegtet a fejlődés logikájából következően, ha valaki belevág.

  • Egyrészt: jó esetben, ha addig az országos veszélyhelyzet elmúlik, részvétel a „Győztesek Hajóján”. Ezt a Biocom cég kínálja mindenkinek, aki teljesíti a feltételeket. Ha mégsem, akkor is lesz egy közös ünneplés, exkluzív körben, a legjobbakkal. Igazi dicsőség ott lenni!
  • Másrészt (ez nem „hivatalos” céges kínálat, hanem a felgyorsított hálózatépítés „mellékhatása”) nem HV-ként indulva egy vezetői szint megalapozása, HV-ként egy új láb alapjainak kiépítése.
  • Harmadrészt rengeteg plusz pénz a már meglévő jutalékon túl, ami az aktív üzletépítésből és egy újonnan indított láb jövedelmezőségéből következik.
  • Negyedrészt, biztató őszi kilátások – aki végigcsinálja, szinte garantált, hogy berobban a csapata, és megindul a fejlődése!

Extra lehetőség folytatásként: vezetői szint és pénzdíj

Az alaplehetőségen túl idén is érvényes a folytatás, aminek a lényege: válj vezetővé, ha még nem vagy az, ha pedig már eleve megvan a (bármilyen fokú) HV szinted, akkor építs egy újabb lábat!

  • A második szakasz, a plusz négy hónap 2020. augusztus 1. és november 30. között tart.
  • Aki a versenyt követő négy hónapban, tehát augusztustól kezdve novemberig megcsinálja a létrehozott biztos alapokon a versenycsoportban a 4000 pontot, tehát a HV-minősülés alapfeltételét, az akár 200.000 Ft extra jövedelemre számíthat!
  • Azért a feltételes mód, mert három lehetőség van. Ha valaki még nem hálózatvezetőként indult a versenyben, és ezáltal azzá válik, akkor mindenképpen jár ez az összeg. Ha valaki már eleve HV és a versenyvonal(ak)on ezáltal létrejön alatta egy teljes jogú, új HV-láb, akkor is számítson rá. Harmadik eset: ha valaki HV-ként indítja a sorozatot, és ugyan teljesíti a novemberig terjedő szakaszt is a versenycsoport(ok)kal, de nem születik alatta ezáltal egy új hálózatvezető, az 100.000 forinttal lesz gazdagabb. És megannyi élménnyel, pluszjövedelemmel, valamint egy új, dinamikus csapattal. Szóval: mindenképpen megéri!
  • Mindez természetesen azokra vonatkozik, akik elindították a versenyt májusban, és kizárólag a versenyvonal pontjai számítanak bele.

Magyarul: folytasd ősszel, amit nyáron elkezdtél a HV-szint (vagy újabb láb) és az extra pénznyeremény érdekében!

Mélységépítéssel egyszerűbb
Könnyítésként érdemes újra megjegyezni azt, ami tavaly is bebizonyosodott: a mélységépítés módszere megkönnyítheti a versenyt és általában is a hálózatépítést. A témáról rengeteg szó esett az elmúlt esztendő képzésein, így ez nem az a felület, ahol hosszasan részleteznénk. Ám kockázat nélkül hozzátehetjük: bárki fordulhat ebben a témában a hálózatvezetőjéhez, ágvezetőjéhez, biztosan szakszerű segítséget kap, most különösen figyelve az online módszerekre.

Használd ki a lehetőséget!
Végül mi mást is tanácsolhatnánk: élj a kínálkozó alkalommal a cégvezetés szándékának megfelelően és tedd gyorsító pályára az üzletedet! Jól megalapozott, aktív májusi munkával és tervszerű, júniusi-júliusi pezsgéssel könnyen megcsinálható a verseny, és utána már szinte „automatikusan” épül ki a HV-láb az újabb extra nyereményért. Csak Rád van szükség mindehhez. S ha abból indulunk ki, hogy azért csatlakoztál, mert szeretnél változtatni az életeden, a vezetés most egy plusz motivációval szeretné ezt a folyamatot felpörgetni. Szóval, ha javasolhatjuk: vágj bele!

Sok sikert kívánunk!

Ezeket olvastad már?