Hatékony szagtalanítás a probiotikumok erejével, vegyszermentesen: SCD Cipő Varázs


Kellemetlen szag az előszobában – ki ne tapasztalt volna már ilyet valahol? Mindez most vegyszermentesen a múlté, egy vadonatúj SCD termékkel. A neve: Cipő Varázs, ami egy probiotikus, hatékony szagtalanító a komfortérzetért. Egy termék, aminek használatával a jó illatú lábbelikért tehetünk, természetes módon, biztonságosan.

A cipő szagtalanítása megoldva
A Cipő Varázs egy hatékony megoldás a cipő szagtalanítására a probiotikumok erejével. Egy olyan természetes, egészségre ártalmatlan készítmény, mely teljesen biztonságos a lábbelink mellett a család (sőt, még a hobbiállatok és érthetően a növények) számára is. Magyarán: innentől nem kell vegyszert használnunk ahhoz, hogy jó illatúak legyenek a lábbelik! A teendő csak ennyi: permetezzük közvetlenül a cipőbe és hagyjuk megszáradni. A többit elvégzi a termék…

Természetesen, vegyszermentesen
Egy mondat a probiotikumok erejéről azoknak, aki még nem használták például az SCD Clean, Agro vagy Herbal terméket: a szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg a készítményben, amelyek hatékonyak a különféle eredetű kellemetlen szagokkal (és egyéb problémákkal) szemben – a gyártó, Greenman Kft. tájékoztatása szerint. Az SCD Cipő Varázs természetes összetevőkkel, vegyszermentes hatékonysággal szagtalanítja és dezodorálja a cipőket.

Lássuk röviden, összefoglalva az előnyöket:
– Megszünteti a kellemetlen szagokat.
– Vegyszermentesen illatosít.
– Természetes, probiotikus megoldás.
– Hosszan tartó hatás.

A lábnak, a cipőnek, az orrnak…
Az SCD Cipő Varázs tehát természetes összetevőkkel, vegyszermentesen, hatékonyan szagtalanítja, dezodorálja a cipőt, ezáltal egész napos komfortérzetet és egészséges környezetet biztosít lábunk számára. Konkrétan víz, SCD Probiotikus törzskultúrák, gyümölcskivonat, növényi illatkeverék, természetes szagmegkötő, kőzetliszt és tengeri só a Cipő Varázs tartalma.

Kedvező megoldás
A biztonságos készítmény aktív biológiai komponenseket tartalmaz, így lerakódás képződhet benne, ami egy természetes folyamat eredménye, a hatékonyságára nincs befolyással. Ezért érdemes használat előtt óvatosan átforgatni, s bár természetes, azért nem ehető/iható, és arra is vigyázzunk, hogy a nyálkahártyával és a szemmel ne érintkezzen. Meg arra is, hogy mindig legyen belőle otthon. Könnyűszerrel megtehető, mert a webshop.okonet.hu oldalról mindössze 2399 forintért beszerezhető a 250 ml-es kiszerelés.

Jó egészséget hozzá!

 

Ezeket olvastad már?