Generációk és országok találkozója – megtöltötte a kongresszusi központot a Biocom nemzetközi tagsága 2024 márciusában

Négy nyelven folyt a konferencia 2024. március 3-án: román, szlovák, és szerb tolmácsok is segítették a megértést. Valóban a generációk és országok találkozója volt a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozója, melyre több, mint 1600-an váltottak jegyet. A Budapest Kongresszusi Központban tartott nagyrendezvényre színes programmal készültek a szervezők, melyről egy képes beszámoló következik. Persze akárhány fotó sem adhatja vissza azt a magas rezgésszintet, amely uralta március első vasárnapját… A tanításokkal, gyakorlati munkamódszerekkel, életpéldákkal, sikerekkel, elismerésekkel teli csúcsesemény visszajelzései ragyogóak. Így annak, aki lemaradt róla, csak azt tanácsolhatjuk: legyen ott feltétlenül a következő lehetséges rendezvényen, ágtalálkozón, hogy megérezze a közösség erejét is!

Nagy taps köszöntötte azokat az érdeklődőket, akik először vettek részt ilyen nagyrendezvényen, képünkön az „újak” egy csoportja

Kónya György hálózatalapítóként ott volt a kezdeteknél, így hitelesen szólhatott a generációkon átívelő koncepcióról

Kozma Éva a nyolcadik ikszben jár, de fiatalosan vallott az ágvezető kérésére a Biocom előnyeiről: egészség, szabadság, utazások…

A Bőke család hálózati története 2000-ben indult, jelenleg családi vállalkozásban folyik az üzletépítés, mely az egész életüket behálózza. A színpadon Zsuzsi, Laci és lányuk, a már szintén édesanya „Zsuzsika” vallott az elmúlt két és fél évtizedről.

A Kosiba család tagjai 23 éve részesei a közös történetnek, ezalatt több ezer család életébe hoztak jó irányú változást, egészségileg, anyagilag, és több mint 6,5 milliárd Ft forgalom bonyolódott le a csapatukon keresztül! A szülők, tehát Józsi és Hajni mellett lányuk, Judit is vezetői szinten dolgozik, fiuk, Zsombi párjával, Simon Vikivel pedig új színt vittek aktivitásukkal a csapat életébe is.

Egy különleges évfordulónak is örülhetett a nemzetközi közönség. Péter Ágnes és Csaba – miután kiemelkedő vezetőiket, a Részegh házaspárt köszöntötték – maguk is ünnepeltekké váltak. A Smaragd Hálózatigazgatók idén 20 éve vannak ugyanis a csapatban!

Dr. Pollák Éva gyermek-gasztroenterológus közel négy évtizede vette át az orvosi diplomáját, és lassan egy évtizede a Biocom kínálatával is bővítette a repertoárját, vezetőként. Előadása fontos volt fiataloknak, szülőknek egyaránt, ugyanis a gyermekek egészségmegőrzéséből indult ki, rengeteg termékkel, tanáccsal színesítve előadását.

Farkas Ildikó a Molnár-ág „Farkas-falkájának” vezetőjeként állt a színpadra. Az Arany HV története maga az újjászületés igaz meséje, mely egy Reg-Enor kúrával indult, majd megmutatta, hogyan lehet nagycsaládos édesanyaként is helytállni üzletasszony szerepkörben.

A terméktapasztalatos blokk igazán színes és nemzetközi volt, ráadásul sztárvendéggel. A népszerű színművész, Faragó András (TOPY) – aki a róla nemrégiben készült könyvben is kiállt a Biocom és a Reg-Enor mellett – sztorizva mesélte el sikeres életmódváltását.

A TOPY-ról szóló könyv szerzője, Lakatos András is tapsot kapott

Muntean Mariana román nyelvű, hálás videóüzenetet küldött, melyben elmesélte, már nem kell kórházról-kórházra járnia…

Kovácsné Heimuth Zsuzsanna nemcsak egészséges testsúlycsökkenésének örült

Szakács Dalnoki Kinga Erdélyből érkezett a színpadra (mint még öt busznyian, a Péter-ágról), és Arany Hálózatvezetőként a termékek hatásosságát, a példaadást és a sikeres üzletépítést egyaránt megtestesítette

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali egyszerre példák a termékhasználatban (sikeres Reg-Enor kúrákból nőtt ki az üzletük), a példás családi összmunkában és a dinamikus hálózatépítésben, hiszen ők „pipálták ki” leghamarabb a marketingtervet. A Gyémánt Hálózatigazgató kettős egy interjú keretében emlékezett, motivált és felhívta a figyelmet, hogy a Reg-Enor kúra az önismeret terén is sokat segíthet…

„Ott volt az a szék, ahol az első nagyrendezvényemen ültem…” – mutatja Tóth-Wolford Erika a nap moderátorának, Tarczy Gyulának

Hermann Juci az egyik legszárnyalóbb csapatot vezeti a Biocomon belül, Arany Hálózatigazgatóként. A nagyváradi, romániai központú ág vezetője ezúttal a háztartási termékkínálatot mutatta be a rá jellemző energiával és lelkesedéssel, kézzelfogható segítséget nyújtva a saját 200 pont könnyed beszerzéséhez, ezáltal egy stabil üzlet alapjaihoz.

Gyakran adott visszajelzést a népes közönség az előadók és moderátor kérdéseire, miközben az elmúlt időszak magasabb karrierszintre kerülő vezetői is megkapták a tapsot

Ferenczy László Arany Hálózatigazgatót, életépítő trénert ezúttal természetgyógyászként kérte fel a vezetőség, hogy a Biocom egyedi, különleges palettájának csúcstermékeiről és azok összefüggéseiről szóljon. Tette ezt természetesen az Egészségkönyv szerzője kutatásokra való utalásokkal és az elmaradhatatlan, segítő tanácsokkal.

Történelmi pillanatnak is részesei lehettek a nemzetközi találkozó résztvevői: először köszönthettünk nagyszínpadon szlovákiai hálózatigazgatókat! Pálfi Katika és Kis Gergely a felvidéki csapat közel 200 ezer pontos vezetői, akik utazásokkal is gazdagodtak az elismerések során, egyben ágvezetőjük, Beta Tünde bejelentette: októberben bált rendeznek a tiszteletükre!

Lőrincz János, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatója nagy versenyző: az elmúlt 31 évben rengeteg kihívást teljesített ő személyesen, vagy egyre bővülő csapatának számos vezetője. A céges Nyári Verseny alapötlete is az övé volt, amelyet most télivé is továbbfejlesztettek. A verseny, mint munkamódszer előnyeiről szólt a Lőrincz-ág vezetője.

Lőrincz János két sikeres versenyzőt is a színpadra invitált, példákkal is megerősítendő üzeneteit. Így a Pálfi-Kis-ág két eredményes hálózatépítője, Monka Éva és Simonics Éva is beszámolt módszereikről, élményeikről.

A teljes Kárpát-medencéből érkeztek sikeremberek a budapesti színpadra, köztük a Biocom egyik kiemelkedő partnerországából, Romániából. Részegh Magdolna és Részegh János Ezüst Hálózatigazgató karrierszintjét is megünnepelte a másfél ezer fős közönség, mely álló tapssal köszönte meg az élőben elhangzó tantásait is az erdélyi házaspárnak.

 

 

A hálózatigazgatókat a rendezvény elején hálás taps köszöntötte:

 

A nap moderátora a Biocom kommunikációs igazgatója, a Szavak embere-díjas konferanszié, Tarczy Gyula volt

GALÉRIA:

 

Ezeket olvastad már?