Februártól, Békéscsabán: Reg-Enor menü házhozszállítás!

A hungarikumnak számító „csabai kolbász” városában, az ország egyik gasztronómiai fellegvárában indul el az elsők között a Reg-Enor kúrát támogató ételek kiszállítása.

87

HV a vendéglátásból
A Czentlaki-ág elkötelezett munkatársa, hálózatvezetője Krizsán László, aki maga is sok éven keresztül a vendéglátásban élte mindennapjait, meglátta a lehetőséget a Reg-Enor kúrát támogató telek házhozszállításában is. Elképzelését nagyban támogatta édesanyja Tóth Erzsébet, mindannyiunk „Zsizsije” és az ő párja, Jámbor Gábor, akiktől szintén nem áll messze a főzés tudománya. László szinte minden követ megmozgatott ahhoz, hogy 2016. február1-én már Békéscsabán is tudjanak az emberek a Reg-Enor elveknek megfelelően lakásukba, vagy munkahelyükre készételeket rendelni.

Menü beharangozás egy nagyszerű Reg-Enor esten

Piatko_ZsoltA szolgáltatás elindításához László és Zsizsiék úgy döntöttek, hogy szerveznek egy csodálatos szakmai estet, ahol a meghívott vendégek találkozhattak a FrissFood képviselőivel, Zsidek Lászlóval és Zsidek Balázzsal. Meghallgathatták Jámbor Gábor szakmai előadását az egészséges táplálkozás mérföldköveiről és annak élettani hatásairól, illetve megismerkedhettek a Stones Pizzéria tulajdonosával, Gazsó Jánossal és konyhafőnökével, Piatkó Zsolttal, akik nélkül a menü nem jöhetett volna létre Csabán. A rendezvényen útjára indult egy Reg-Enor Klub, reményeink szerint hamarosan számtalan sikertörténetről tudunk majd beszámolni.

A FrissFood partnercége, a Stones Pizzéria a helyi garancia

Gazsó János 2003. októberében nyitotta meg éttermét, melyet a sok év alatt folyamatosan tovább bővített. Mi a sikerének titka? Vendégeit megkérdezve szinte mindenki a családias, vendégszerető környezetet és hangulatot említette, ahová érdemes visszajárni, na és persze az ízeket, amikről Piatkó Zsolt okleveles szakácsmester gondoskodik.

Igazi szakmabeli

Zsolt, miután befejezte Békéscsabán tanulmányait, gyakorlóéveit kuktaként a Balatonon töltötte egy nagyon ismert, exkluzív négycsillagos szállodában. Ezután Zánkán szakácsként, majd Békéscsabán konyhafőnökként lépett előre a ranglétrán. János és Zsolt több mint 12 éve, az étterem megnyitása óta együtt dolgoznak, együtt építik fel a Stones sikerét, ami a mai vendéglátós piacon nem gyakori, igazán követendő példa. Zsolt szakmai fejlődése töretlen, következő célja, hogy szakács világversenyeken részt vegyen és ott sikeresen helytálljon.

Miért a Reg-Enor menü?

János és Zsolt nagyon hisz az egészséges táplálkozásban, elkötelezettek az egészséges életmód mellett, mindketten aktívan sportolnak. Új kihívásnak tekintik a Reg-Enor menüt, nagyon korszerű diétának, ami a magyar ember ízlésének talán a legmegfelelőbb. Zsolt elmesélte, hogy édesapja vércukorszintje messze magasabb a megengedettnél, a Reg-Enor kúrával és Biocom vitaminokkal, táplálék-kiegészítőkkel szeretné ezt helyreállítani, hiszen hallott már ezzel kapcsolatban számos jó visszajelzést, a regenor.hu oldalon.

Frissen, finomat!
A Stones Pizzéria hitvallása hasonló a FrissFood szellemiségéhez: frissen finomat adni az ügyfeleknek! Aki Békéscsabán igénybe veszi a házhozszállítást, nyugodt lehet abban, hogy az ételek, nem csak hétköznap, hanem még hétvégén is, az átvételt megelőzően maximum egy-két órával korábban készültek.

IMG_2836Hétvégén is
A Reg-Enor menü ugyanis a különböző kúrákon részt vevők miatt, hétfőtől vasárnapig érhető el. Első körben a városon belül indult el a kiszállítás, az igények folyamatos növekedésével pedig a környező agglomerációs településeken is lesz majd rendelhető. Aki pedig helyben szeretné elfogyasztani kedvenc ételeit, az 11:00-23:00 óra között, pénteken és szombaton 24:00-ig teheti meg az étteremben.

„Önöknek álmodtuk”
Zsolt kérte, hogy saját szavaival zárjuk ezt a bemutatkozó cikket: „Kérem, tiszteljenek meg minket látogatásukkal, hiszen Önöknek álmodtunk meg mindent”!

Ezeket olvastad már?