Egyszerűsödő feltételrendszer májustól, akár ingyenes kiszállítással

582-420x306Kedves Biocom tagok!

Mint az már egy hónapja, a hálózatvezetőknek tartott részletes tájékoztatás óta ismert, több változás érinti a magyarországi Biocom hálózatépítők mindennapjait, a bővülés feltételrendszerének megkönnyítése, s a nemzetközi igények miatt. A kéréseknek megfelelően, minden bizonnyal sokakhoz eljutottak a vezetői tájékoztatókból a tények. A következőkben összefoglaljuk ezeket, egyben elejét véve a világhálón terjedő, sokszor pontatlan, félrevezető információk terjedésének. A változások 2016. május 1-én lépnek életbe, további, részletes tájékoztatás a hálózatvezetőktől kérhető, s érdemes részt venni az ágak aktuális rendezvényein is.

Karbantartás, technikai átállás – nyitás: várhatóan kedden

Mindenekelőtt felhívjuk a figyelmet, hogy a nemzetközi hálózat honlaprendszere és azok elérhetősége átalakul. Így, az áprilisi (szombat éjjeli) hónapzárást követően a webshopok legközelebb előreláthatólag május 3-án, kedden nyitnak ki, s ez érvényes a magyarországi Ügyfélszolgálati Irodákra is (Dabas, Budapest). Ehhez kérjük a szíves türelmet, ha mégis csúszna az időpont, előre nem látható technikai okok miatt. Természetesen az új címekről és a rendszerről a nyitást megelőzően újra részletes tájékoztatást adunk, ugyanebben a formában.

Szintes árak, folyamatosan

A termékeket mindenki az elért karrierszintjének megfelelő kedvezménnyel vásárolhatja meg. Ezzel a saját forgalom utáni, utólagos visszatérítés helyett már a vásárláskor azonnal érvényesíthető a karrierszintnek megfelelő kedvezményes ár. (Hálózatvezetők esetében az előző hónap minősülése vagy sikertelen minősülése határozza meg, hogy HV, vagy 5-ös szintű áron vásárol.)

Termékrendelés – mindenki a sajátját

A megrendelések leadásakor az eddigi „Pontelosztás” lehetősége megszűnik, tehát mindenki kizárólag a saját nevére és regisztrációs számára tud rendelni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a jövőben – mint ahogy eddig sem – nem engedélyezett a más nevére, más nevében történő termékrendelés, -vásárlás, sem a webshopokban, sem az ügyfélszolgálatokon!

Csomagszállítás: ingyen vagy jelentően olcsóbban!

Az eddigi gyakorlattól eltérően megszűnik vagy jelentősen mérséklődik a csomagokat terhelő szállítási és adminisztrációs díj!

webshop.okonet.hu:

Bruttó 15.000 Ft felett: INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Figyelem! Van néhány kivétel is, amit az egyedi, biztonságra törekvő csomagolás- és szállítástechnika indokol.
Eszerint, ha:

–   5 literes Folyékony szappan vagy 5 literes Mosógél van a csomagban, akkor darabonként bruttó 1200 Ft-os plusz költséggel kell számolni,

–   az 1 literes Mosógélek és 1 literes Öblítők darabonkénti szállítási ára pedig 300 Ft.

Bruttó 15.000 Ft alatt: 1200 Ft szállítási díj.

webshop.biocom-international.ch:

Bruttó 15.000 Ft felett: 500 Ft adminisztrációs díj és INGYENES KISZÁLLÍTÁS!

Bruttó 15.000 Ft alatt: 500 Ft adminisztrációs díj és 1000 Ft szállítási díj

A fenti díjak magyarországi kiszállítás esetén érvényesek, egyéb országokban az eddigi szállítási díjak maradnak érvényben.

Jutalékok kifizetése

Szeretnénk újra rögzíteni a tényt, hogy hálózati jutalék kizárólag egyéni vállalkozók vagy cégek számára kerül kifizetésre. Tehát magyar állampolgárként, Magyarországon  a Biocom magyarországi partnercégétől, az Ökonet Európa Kft.-től veheti fel mindenki egyéni vállalkozóként vagy cégként a hálózati jutalékát, a magyarországi adóirányelveknek megfelelően.

Hálózati etika

Májustól kezdődően néhány pontban aktualizáljuk a Biocom Hálózat Működési és Etikai Szabályzatát, amelynek betartására a jövőben fokozott figyelmet fordítunk, melyhez kérjük és elvárjuk a hálózat vezető munkatársainak aktív segítségét. A későbbiekben ezek részleteiről tájékoztatást adunk, különös tekintettel a weboldalakra és az ott megjelenő tartalmakra, a közösségi média használatára, a hirdetésekre, a korrekt üzleti magatartásra.

Regisztrációs felület, netes oldalak

Ha bármely országból szeretne valaki új tagként regisztrálni, ezt egy központi regisztrációs felületet használva teheti meg, több nyelv közül választva. Az új felület, valamint a webshopok technikai átállás miatti zárva tartás utáni várható nyitási időpontja: május 3. (kedd), előreláthatólag. (Lásd a bevezetőben a további tényeket.)

Köszönjük szépen a mindannyiunk közös érdekében történő változásokhoz való eddig kiváló hozzáállást, melyet tisztelettel kérünk a jövőben is. Egyben sok sikert kívánunk a továbbiakban is a hálózatépítői munkához, az ezt elősegítő feltételrendszerrel!

Ezeket olvastad már?