Egy igazi szépségkomplex a Biocom kínálatában: Happy Hair, skin and nails


Ki ne szeretne mindig egészséges és csodás hajkoronát, bőrt és körmöket?
Természetes ékszereink ráadásul árulkodó jeleket küldenek rólunk, táplálásuk elengedhetetlen. A minőségi étkezés mellett ehhez ad nagy könnyebbséget a Happy Hair, skin and nails, ami egy részint kollagén és hialuronsav tartalmú étrend-kiegészítő kapszula mezei zsurlóval, nyomelemekkel és vitaminokkal. A szépségkomplex lényeges tulajdonságait és használatának fontosságát a termékfejlesztő, a hálózat és cégfilozófia mellett évtizedek óta elkötelezett szakember, Jakab István érvei mentén tálaljuk.

Fontos jelzőrendszerek is
A haj évezredek óta az emberi életerő, a szabadság és a szépség egyik szimbóluma. Hajkoronánk ugyanakkor általános egészségünk állapotát is tükrözi, legyen szó akár testi, lelki, vagy szellemi egészségről. A külvilágot a bőrünkön keresztül érzékeljük, egyben mutatjuk be a bennünk zajló folyamatokat. Sokak legnagyobb álma, hogy a bőrük legyen bármilyen szép színárnyalatú, hamvas, feszes és hibátlan. Kültakarónk viszont nem csak az egészségünkről árulkodik, szakavatott szemek azt is látják, tulajdonosának belsőjében milyen folyamatok zajlanak, milyen a viszonya a külvilággal. Az egészséges köröm pedig a védelem jelképe – attól függően, milyen állapotban van, sugallja a külvilágnak, hogy mennyire vagyunk képesek megvédeni magunkat. Persze ma már ritkán „karmolászunk” vele, ehelyett a szivárvány minden színében (gél)lakozott vagy épített körömköltemények ékeskednek a finom női kezeken, mutatva, hogy tulajdonosa mennyire szép, igényes és „egészséges”. Sőt, sokan a külvilág felé ezen keresztül nyilvánulnak meg, üzenve, mi is zajlik bennük.

Sok mindre utalhatnak a tünetek
E csodás és természet adta ékszereink kisebb-nagyobb, mulandó és maradandó problémáival már mindenki találkozott. Számos oka lehet a kialakult problémáknak. Érzelmi megrázkódtatás, stressz, bizonyos élethelyzettel szembeni tehetetlenség, tápanyag- és vitaminhiány, de belső szervek nem megfelelő működésére is következtethetünk a rajtuk kialakult problémából vagy tünetből.

Jó emésztés és fontos tápanyagok
A szép haj, bőr és köröm alapja a jól működő emésztőrendszer, egészségükhöz megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagra van szükségük, ezért nélkülözhetetlen a vitaminok, a nyomelemek, a fehérjék és az ásványi anyagok jelenléte. Nem elég azokat csak kívülről táplálni, az is fontos, milyen ételeket és italokat fogyasztunk, de például a túlzásba vitt diétázás is okozhat gondot, valamint a rengeteg kemikália. Élelmiszereink beltartalma megváltozott – nem előnyükre –, így sajnos már nem fedezik az életvitelünk miatt fokozott igénybevételnek kitett szervezetünk szükségleteit. A Happy Hair, skin and nails úgy lett megalkotva, hogy létfontosságú tápanyagokat és gyógynövények hatóanyagait biztosítsa természetes szépségünkhöz – egészségesen.

Mire képes ez a szépségkomplex?
A gazdag összetevőkkel rendelkező termék sokoldalúan segíti a bőr, a haj és a köröm egészségét, szépségét. Részletesen:

  • a mezei zsurlótámogatja a bőr, a haj és a köröm állapotát, elősegíti a haj növekedését és erősödését,
  • abiotin, a cink és a szelén hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, a réz támogatja a haj egészséges pigmentációját,
  • B1-B2-B3-B5-B6-, és B12-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz,
  • B6-vitamin részt vesz a hormonális aktivitás szabályozásában,
  • B9-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban és az aminosav szintézisben,
  • az A-, a C-, B3-, a B2-vitaminok és a cink hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának fenntartásához,
  • kollagénstrukturális fehérje, a bőr, a kötőszövet és a porcok egyik fontos alkotórésze, a termékben lévő kollagén enzimatikus eljárással készült, jól felszívódó természetes kollagénpeptidet tartalmaz,
  • hialuronsava bőrben, az izmokban és ízületekben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező poliszacharid molekula,
  • ciszteinkéntartalmú aminosav, amely fehérje összetevőként megtalálható a természetes fehérjékben, különösen a keratinban, mely a haj legfontosabb fehérjéje.

Kinek ajánljuk a Happy Hair, skin and nails szépségkomplexet?
Mindazoknak, akik igényesek a külső megjelenésükre. Mindazoknak, akik szeretnének csodás hajkoronát, egészséges, szép bőrt és körmöket. S természetesen azoknak is, akik haj nélkül is teljes, boldog életet élnek, de szeretnék bőrük és körmeik egészségét természetes hatóanyagokkal támogatni. S azoknak, akik meglepnék szeretteiket egy ilyen különleges készítménnyel, mely hamarosan a webshop.okonet.hu oldalról szerezhető be, hiszen ajándéknak is tökéletes. Jó egészséget, csodás, egészséges belsőt és külsőt a használatával!

Ezeket olvastad már?