Dél-magyarországi sikerek

Finta András párjával már 200 fős hálózatot vezet, büszke lehet rá szponzora

Sikeres emberek, kiemelkedő teljesítmények, átlag feletti jutalékok! Ezek a tények jellemezték a Molnár-ág április eleji képzését Szegeden, a Novotel Szállodában.
A Magyarországról és Vajdaságból szép számban érkező üzlettársak nagy örömmel számoltak be forgalmaik és jutalékaik növekedéséről.

Használd jól a Reg-Enort! – ezt javasolja Szabó Szigfrid, s a siker nem marad el

Reg-Enor mindenkinek
Vendégük volt Szabó Szigfrid, a Reg-Enor feltalálója, akit nagy örömmel és lelkesedéssel fogadtak a képzésen. Az előadóként is népszerű reflexológus kiemelte: a Reg-Enorra mindenkinek szüksége van, aki megszületett! Használd a terméket úgy, ahogy a sok éves tapasztalat mutatja, és a siker garantált – folytatta előadásában a szakember.

Tévézés helyett célok
Ezt követően Molnár Antal ágvezető a kiforrott és sikeres munkamódszerekről beszélt, melynek keretében hangsúlyozta: keress magadnak egy igazi célt, ami nem hagy otthon ülni a TV-előtt… Ne feledd, ez egy SZAKMA és nem egy próbálkozás!

Aranyos Andrásék
A sikeres napot Finta András hálózatvezető köszöntésével zárták, akinek Biocom aranykitűzőt adott át az ág vezetője, hiszen párjával, Szilviával az elmúlt időszakban közel 200 fős hálózat építettek fel és elkötelezett vezetővé váltak. Jár a gratuláció szponzoruknak, Szankáné Bürgés Tündének, aki évek óta elkötelezett hálózatépítő a Molnár Ágban.

Az elismerésekről szóló fotó is sikerről árulkodik

Növekvő pályán
Összefoglalásként pedig még egy jó hír, a szokásos gratuláció keretében Molnár Antal ágvezetőtől: „Szívből gratulálok mindenkinek, hiszen március végére újabb 10.000 PÉ-kel nőtt a csapat teljesítménye! Találkozzunk két hét múlva, a KULCSEMBER- képzésen!”

 

Ezeket olvastad már?