Biocom4you – új logóval, kibővített üzenettel szólítjuk meg az érdeklődőket

Nekem, nekünk, mindenkinek! Jól ismert a Biocom egyik jelmondata, mely rengeteg rendezvényen bukkan fel, és különböző eszközökön hirdeti, hogy hálózatunk kínálata bárki számára hasznos lehet. A változó időkhöz igazodva a logó most frissül, s ezzel – nemzetközi cégről lévén szó – az angol nyelven megfogalmazott üzenet is: Biocom For You, azaz: Biocom, Neked! Így teljes a sor.

Neked való!
A „Nekem, nekünk, mindenkinek!” szerves folytatása tehát az angolul leírt üzenet, mellyel tulajdonképpen ahhoz fordulunk, akivel éppen tárgyalunk. Neki jelezzük, hogy Biocom4you, azaz a Biocom Neked való!

Új kiindulópont
A logóban olvasható jelmondat egyben egy központi weboldal címe is lett. Aki erre kattint (http://biocom4you.com/), a Biocom-International (Europe) AG-hoz érkezik, s innen kalauzolhatja magát tovább a regisztrációs felületre, a webshopba, vagy éppen a Biocom valamelyik partnercégének oldalára (Magyarország, Románia, Szlovákia, Szerbia). Azaz, minden további lépés ismerős lesz, és nem is kell feltétlenül innen indulni, hiszen a korábbi címek is használatosak: biocomnetwork.ch a csatlakozáshoz, webshop.biocomag.ch a vásárláshoz, biocomnetwork.hu a magyarországi tájékozódáshoz – és így tovább.

Elkötelezettség az értékek mellett
Már csak azért is érdemes ismerkedni az új logóval, mert a Beauty and Fit új termékcsalád kollagén pora és kapszulája már természetesen ezzel a dizájnnal érkezett a piacra, s folyamatosan cserélődik a régi, minden terméken. Így a korábbi, „levelecskés” logótól most évek múltán búcsúzunk, de az eddig a készítményeken olvasható szlogen (For a better quality of life…) szellemisége megmarad. És a zöld szín is, részben, a 4-es számban, jelezve az elkötelezettséget a környezetvédelemre, az egészség-tudatosságra – s persze a minél jobb minőségű életre. Mert régóta ezt kínálja a Biocom Neked, vagy Önnek. Azaz: Biocom4you!

Ezeket olvastad már?