Biocom iShape: a kapszulázott akaraterő – hozd a legjobb formádat az éhségérzet csökkentésével!

A Biocom évek óta élen jár jobbnál jobb, a testsúly kontrollálását segítő, akár teljes életmódváltással járó kúrák, termékek biztosításával munkatársai részére. Köztudott, hogy rengeteg embernél voltak csodálatos fejlemények, de sokan megtorpantak – a kezdeti eredményeket követően. Itt az idő mélyebbre nyúlni, hogy még többeknek sikerüljön az áttörés! A DNF-10® ­a vadonatúj, iShape kapszula alapja – amit ebben a formában kizárólagosan a Biocom hozhat forgalomba –, s amely az étvágy szabályozásával tömegeknek segíthet céljaik elérésében.

Jó alapok a Biocom tudatos felhasználóinál
Egy nemzetközileg védett szabadalom számos felhasználónak segített már, hogy ezt a nehéz kihívást – hogyan birkózzak meg az éhségérzetemmel? – leküzdje. Meg kellett találni azokat a szabályzó életfunkciókat, amelyek irányítják az éhségérzetet. Eldobhatjuk-e korábbi eredményeinket, amelyeket az eddig ajánlott teljes életmódváltással elértünk? Szó sincs róla! Az iShape rendszeres fogyasztása nem nélkülözheti a tudatos táplálkozást, a Biocomnál elsajátított életmódprogramot. Inkább más szempontból segíti, tökéletesen kiegészítve a meglévő értékeket.

Vadonatúj megközelítés az éhségérzet szabályozására
Egy fontos momentumot be kell tartanunk: figyeljünk oda, hogy csak akkor együnk, amikor éhségérzetet érzünk! Szokjunk le az étkezési sztereotípiákról, és ne felejtsük el bevenni napi két alkalommal, lehetőleg főétkezés előtt az iShape kapszulát. Már világszerte sokaknak sikerült: csak odafigyelés és tudatosság kell hozzá. Az iShape nem hit kérdése, hanem évtizedes kitartó kutatómunka eredménye. Számos felhasználói tapasztalat erősíti, s egy vadonatúj megközelítés az éhségérzet szabályozására – tájékoztatta hírportálunkat a hálózattal évtizedek óta partneri kapcsolatban lévő termékfejlesztő, Jakab István.

Miért vagyunk éhesek?
Kicsit szakmai szemmel az „egészségbe-fektető” szakember segítségével: az agy információt kap a májból és a zsír állományából az energiatárolás állapotáról, a tápanyag-hozzáférhetőségről a vérben és a gyomor-bél traktusban, a táplálék kinézetéről, ízéről és illatáról, a külső környezeti hatásokról. A táplálékfelvétel fő szabályozása a hipotalamuszban található: az „éhségközpont” és „jóllakottság-központ”. Az agy összehangol két fő táplálkozási szempontot: az ún. „homeosztázis fenntartása” és a „jutalmazási” feladatköröket. A homeosztázis fenntartásához tartozik a stabil testsúly fenntartása, az energiaraktárak feltöltése, és a megfelelő ionegyensúlyok biztosítása, míg a jutalmazási rész az élmény és a jutalmazási táplálkozási szokásokat jelenti.

Természetes segítség: hitesd el a jóllakottságot!
A Biocom iShape kapszula alapja, a szabadalmaztatott DNF-10® összetevője egy, az élesztőgombából kinyert aktív rész, amelyet a Saccharomyces cerevisiae fehérje hidrolízise után nyernek. Aktívan hat a jóllakottság érzetére, így a fegyelmezett felhasználóknak segít csökkenteni a kalóriabevitelt és a testzsírtömeget.

Két segítő hormon
Az étvágy a hormonális szabályozás rövid és hosszú távú mechanizmusaitól egyaránt függ, ennek megértéséhez muszáj megismerkednünk két hormonnal. A ghrelin („éhséghormon”) aktuális mértéke a gyomrunk telítettségi szintjének megfelelően változik. Fő funkciója az éhségérzet kiváltása és az energia zsírszövetben való raktározása. Félig tréfásan: azért dolgozik, hogy jóllakjunk. A leptin („étvágyszabályozó vagy jóllakottsági hormon”) szintje pedig a test energiaállapotának mutatója. Eszerint a leptin az étvágy- és jóllakottság-központnak információkat szolgáltat a zsírkészletekről, vagyis a test energiatartalékairól. A leptinhiány bizonyos folyamatok által csökkenti a test energiafelhasználását.

Hekkeld meg az éhségérzeted rövidebb és hosszabb távon!
A DNF-10® csökkenti a táplálékfelvételt – ez az ütősen hangzó lehetőség a kapszula működésének alapja, amihez persze kell a tudatos felhasználó is, aki nem eszik akkor, amikor végre nem éhes… Szaknyelven: már rövidtávú alkalmazásakor is jelentős hatást mutattak ki a hipotalamusz és az emésztőrendszer szintjén az „éhséghormon” (ghrelin) mennyiségének csökkentésével. Hosszabb távon a DNF-10® a jóllakottsági hormon, a „természetes étvágycsökkentő” leptin sejtes kiválasztását is szabályozza.

Egyszerre két helyen hat, csökkentve az étvágyat
Közvetlenül a főétkezések elfogyasztása előtt a DNF-10® jelentősen csökkenti a ghrelin kiválasztást, egyben hozzájárul a leptin felszabadulásának fenntartásához a zsírsejtekből. A DNF-10® az étvágyszabályozás két hormonjára hat egyidejűleg, ezáltal csökkenti az étvágyat.

Mérséklődő éhség, kevesebb kalória – apadható kilók
A DNF-10® hatásmechanizmusát és a testösszetételre gyakorolt klinikai előnyeit több mint 10 éves kutatás támasztja alá. A kalóriabevitel jelentős csökkenését figyelték meg már az első hetek után (8 hét után napi 600 kcal/napra csökkent) – de hangsúlyozzuk: ehhez eltökélt fogyasztók is kellenek, akik fölöslegesen nem fogyasztanak, mert a valódi fogyasztás a céljuk… Így jelentős súlycsökkenést is lehet tapasztalni, akár az első hónap után, ha valaki tényleg nem eszik akkor, ha nem éhes. A testsúlycsökkenés valójában a zsírtömeg csökkenéséből eredhet, s a hasi zsír és a derékkörfogat méretének látványos csökkenésében nyilvánulhat meg.

Kapszulázott akaraterő a testsúlykontrollhoz: vedd be és hagyd hatni!
A DNF-10® fehérje hidrolizátum tartalmú étrend-kiegészítő kapszula ajánlott napi mennyisége: 2 x 1 kapszula étkezések előtt (1 kapszula/250mg DNF-10®). Ahhoz, hogy a vegetáriánus, gluténmentes, GMO-mentes, szabadalmaztatott alapanyagból készülő termék képes legyen étvágycsökkentő hatását kifejteni, csak bevenni NE felejtsd el! És rendelni sem, a webshop.okonet.hu oldalról. Használjuk ki azt a kivételes lehetőséget, hogy az iShape hatóanyagát, a DNF-10®-et kizárólagosan csak a Biocom hozhatja forgalomba a teljes hálózatában. Jó egészséget hozzá!

Biocom iShape: Neked, hogy hozhasd a legjobb formád!

 


Ezeket olvastad már?