Biocom Daily Vita-Pack: étrend-kiegészítő vitaminbomba, tíz forrásból, napi használatra, havi adagban


Régóta keresett már valamit, ami egy kézzel segít megoldani a fontos és szükséges vitamin, ásványi anyag és mikrotápanyag bevitelt? Ha igen, akkor megtalálta: a Biocom kínálatában megjelent egy napi szinten maroknyi étrend-kiegészítő, mely előre csomagolva, egyszerre tíz oldalról támogatja a szervezetét. Ha pedig a kis pakkok egyedi összetevőit nézzük, akkor ez ennek a sokszorosa… Daily Vita-Pack: a kényelmes és széles spektrumú étrend-kiegészítő, hogy ne tíz helyről kelljen összeszedni a lényeget. Egyben, szinte minden!

1 doboz, 30 tasak, 10 tabletta/kapszula, rengeteg összetevő
S hogy mi a Daily-Pack hivatalosan? Vitaminokat, ásványi anyagokat, növényi kivonatokat, antioxidánsokat, omega-3 zsírsavakat, lecitint és koenzim Q-10-et tartalmazó étrend-kiegészítő. Egy olyan készítmény, ami mindezeket tartalmazza egy tasakban (egy tenyérben…), amit előre csomagolva kapunk, így minden nap bevehetjük egyszerűen, anélkül, hogy kifelejtenénk valami fontosat. S mivel egy doboz 30 ilyen tasakot tartalmaz, könnyen beszerezhető a havi ellátmány. Minden további felvezetés helyett nézzük egyenként, miből áll a tíz kapszula/tabletta!

Joint Guard kapszula
Az ízületeket védő kapszula összetétele nem meglepő: glükozamin- és kondroitin szulfátot tartalmaz és természetesen MSM-et (metil-szulfonil-metán). És a biztonság kedvéért még egy kis C-vitamint is, de ez nem csupán erre igaz…

Omega-3
Nevében a lényege: ez egy halolaj lágyzselatin kapszula. De a napi ajánlott bevitel 41%-át lefedő E-vitamin is van benne!

Herb Mind Komplex
Gyógynövények, amik az „agyunkra mennek”, de pozitív értelemben. Illetve, a központi idegrendszerre… Serkentő hatást tulajdonítanak a különleges összetevőknek!

C-vitamin
Önmagában is fontos, most egy csomag részeként kínáljuk, méghozzá egy 1000 mg-os verziót. Egy kis csipkebogyóval dúsítva…

Ca+Zn+Mg tabletta
A tabletta fő összetevői a kalcium, a cink és a magnézium. De jelentős benne még a foszfor és réz tartalom, valamint kisebb mennyiségben bór és L-Glutamin az összetevője.

Koenzim Q10
E kapszulát és fontosságát fölösleges bemutatni a Biocom tagságnak, a hálózat palettájának régóta része, természetesen helyet kapott a napi csomagban is. Méghozzá egy erős, 100 mg-os kivitelben!

Lecitin
Ez sem kicsi: 1200 mg egy lágyzselatin kapszulában! A fontosságáról egy külön katalógust meg lehetne tölteni.

Multivitamin A-Z
A név egyértelmű: A-tól Z-ig rengeteg fontos vitamin van benne, melyek javarészt tartalmazzák a napi ajánlott bevitelt, vagy annak a felét, harmadát. De például B- és C-vitamin egyébként is van a csomagban, mint ahogy réz, cink és foszfor, vagy éppen kalcium is. S hogy mi van csak ebben a tablettában a 24 (!) összetevőből? A-, D-, és K-vitamin. Jód, vas, szelén, króm, molibdén. Mindazokon túl, amiket fentebb már jórészt soroltunk…

Polifenol kapszula
A polifenolokat az egészségre előnyös hatással bíró vegyületeknek is nevezik, rengeteg fajtája van. A mi kapszulánknak a zöld tea, a szőlő és a fenyőkéreg a fő alkotóelemei.

B-komplex tabletta
Mivel közismert jótékony hatásairól, magyarázat helyett egy számsor következik: 1, 2, 3, 5, 6, 12 is van benne a B-vitamin családból. És számok helyett még, névvel: folsav és bitoin. Mindegyikből a napi bevitel 300 (!) százaléka!

Daily Vita-Pack, naponta
További részletek helyett érdemes böngészni a csomagolást. Így a webshop.okonet.hu oldalon már csak meg kell keresni és a kosárba tenni, majd a szállítás után kézbe venni, és napi szinte elfogyasztani. Minden erős állítás nélkül kijelenthető: aki a Daily Vita-Pack-ot naponta használja, biztosan sokat tesz az egészsége megőrzéséért. Könnyedén, előre csomagolva!

Külön is van minden
De azért ne feledkezzünk meg az egyes összetevőkről sem, amik külön (plusz alkotóelemekkel) továbbra is a Biocom szerves részei: így természetesen továbbra is van Koenzim Q10 (több változatban), C-vitamin (porban és kapszulában), Omega-3, Lecitin, B-komplex, valamint például ízületvédők, egyéb, fontos ásványok és vitaminok – és sorolhatnánk. Mert van, amikor valamiből több szükséges, akár kúraszerűen. Nem feledve az eddigi értékeinket, itt az új!

Jó egészséget hozzá!

 

 

 

Ezeket olvastad már?