Berobbant a Biocomba az új immunbomba – Immune MMXX, a széles spektrumú étrend-kiegészítő, ami kimaxolja a lehetőségeket!

Immunerősítés, egy mozdulattal? Mit szólna ahhoz, ha egyetlen dobozban elrejtenénk számos olyan, önmagában is nagyágyúnak számító összetevőt, ami együtt egy példa nélküli lehetőséget ad az immunrendszere erősítéséhez? Reméljük, örömmel venné – amit már meg is tehet konkrétan, a webshop.biocomag.ch oldalról. Az Olajfalevél-kivonat és az eddig nálunk Turmeric formájában ismert kurkuma együtt száll harcba az Ön egészségéért például óriási dózisú C-vitaminnal, magnéziummal, nem hangos fokhagymával – és még számos gyógynövénnyel, bodzával és sok-sok cinkkel, szelénnel. Az Immune MMXX – tényleg kimaxol!

Például: olajfa és kurkuma
A részletes elemzés helyett inkább csak érzésre nézzük, mi mindentől lehet olyan erős az MMXX. Az Olajfalevél-kivonat a hálózat történetének egyik legsikeresebb terméke, most „csak” ebből van a napi adagban 100 mg. A Turmeric szintén sláger, a Biocom kínálatának része jó ideje, a kurkuma itt 250-mg-al vesz részt az egészben.

Vitaminlöket, alapelemek
A fentiekből nincs meghatározva a hivatalos napi ajánlott bevitel, ám nem hivatalosan azt mondhatjuk, hogy kúraszerűen vagy a felfokozott (vírusos, őszies, télies…) időszakban jó szívvel ajánlott a bevitele, naponta… Van, amiből azonban van ilyen érték: például a C-vitaminból. Nos, ez a készítmény csak ebből a sokszorosát adja: 1500 mg-ot tartalmaz! (Tudhatjuk, hogy a C-1000 is extrának számít. Szorozzuk meg másféllel!) A D-vitamin tartalma is jelentős (ismert, hogy külön is kapható, akár rágható formában is nálunk), a végtelenül fontos cinkből és szelénből pedig szintén rengeteget ad: a javasolt mennyiség felett. A külön is kapható magnéziumos termékünknek pedig szintén „konkurenciájává” válhat részben, mivel ebben is van belőle bőven.

Ínyencségek
Csemegézzünk még egy kicsit: a bodzát a Kárpát-medencében nem igazán kell bemutatni, de a fokhagymát sem. Utóbbiról tudni kell, hogy „szagtalanított” formátumban kapott helyet a kapszulában, így a „hangossága” nem lehet ok az elgondolkodásra… S csak halkan tesszük hozzá, mindezek egymást erősítő hatását fel sem lehet tüntetni a címkén. Pedig, a természetgyógyászok tudják, hogy a szinergia igenis létezik!

Izgalmas pluszok
Nem házi feladat, inkább csak figyelemfelkeltés, hogy mi minden alkotja még az Immune MMXX-et. Például oregánó – a háziasszonyok most elismerően bólinthatnak saját tapasztalatukból, a kvercetin fontosságának magyarázatához sem kell már gyógyítói végzettség. És még csupa izgalmas dolog, ha ez nem lenne elég: ilyen gyógynövény, olyan gyökér porított formája, kivonata – ha mindezt összevonjuk, érthető, miért MMXX a neve. A címkét böngészve kibomlanak a részletek!

Egyben, sok minden
Berobbant tehát a Biocomba az Immune MMXX, amivel még több lehetősége adódik a tagoknak az immunrendszerük erősítésére, kifejezetten alkalomszerűen. Ez persze messze nem teszi „feleslegessé” az egyes alkotóelemeket, amik külön is kaphatók, mert egyik-másik ízélményt is okoz (a C-vitaminos italpor, a D-vitamin…), míg van, amiben egyéb összetevők erősítik a hatást, vagy önmagában nagyobb dózisú a kiszerelés. De kétségtelen, így, egyben ez egy remek választás, korrekt ár-érték arányért.

Immune MMXX: maximálisan az immunrendszerhez igazítva!

Ezeket olvastad már?