Az Egészségkalauz Páciens magazinban

014A Reg-Enorról, mint magyar találmányról és a hozzá kapcsolódó étrendről, valamint az ezzel elért sikerekről szóló összeállítással a televízió mellett most már nyomtatásban is találkozhatunk!

A tévében
Mint arról már beszámoltunk, az egyik országos tévécsatorna stábja a hálózatunkban kapható Reg-Enor kapcsán forgatott. Nemsokára, a vetítéseket követően a Biocom oldalán is elérhető lesz a közel négy perces riport, ami segítheti az ismeretterjesztést.

Olvassuk az Egészségkalauz Páciens magazint!
Emellett karácsonyi meglepetésként papíron is elérhető a filmnél még bővebb változat! Az RTL-en futó Egészségkalauz című műsornak ugyanis van egy nyomtatott folyóirata is, amelynek december-januári, összevont számában két oldalt kapott a Reg-Enor! Az Egészségkalauz Páciens magazinban az első kisfilmből ismert szereplők tűnnek fel: így a feltaláló, Szabó Sigfrid, valamint a tapasztalatait a kamerák előtt is felvállaló Tövisné Venczel Erika és Ruckelné Madarász Katalin.

Alakformálás magyar feltalálóval, magyaros étrenddel
Bár számos helyen beszerezhető, elérhető az érdekességeket, hasznos tanácsokat tartalmazó újság, a könnyebbség kedvéért – engedéllyel – mellékeljük a ránk vonatkozó részt. Ez is alkalmas lehet arra, hogy munkatársainknak, ismerőseinknek, jelöltjeinknek továbbküldve megerősítsük őket. Mert az alakformálás magyar feltalálóval, termékkel, magyaros étrenddel – a tapasztalatokból tudjuk, hogy – működik! A Reg-Enor sikersztori általunk folyatódik…

c0147

c0147-2

Ezeket olvastad már?