Angliában is: Biocom!

96
Amiről eddig csak suttogtak, az mostantól világgá kiáltható: a csatornán túl is elindult a Biocom! Pontosabban: szabályozott keretek között, kiszámíthatóan, tervezett logisztikával megkezdődött a fogyasztók kiszolgálása és a hálózatszervezés. Most már az Egyesült Királyságban is kedvezőbb a feltételrendszer az üzletépítéshez, amit az alábbi információk is megerősítenek. Azért nem kell odarohanni, hiszen itthon is csúcsokat dönt a Biocom, de érdemes szólni a kinti ismerőseinknek…

258A részletekről Bánfi Zoltán, a Biocom angliai partnercégének a vezetője számolt be, először a Lőrincz-ág május elején szervezett nagyrendezvényén.

Hatalmas potenciál
Mint kiderült: óriási potenciál van a Biocom hivatalos elindulásában a szigeten. Csak a Reg-Enor kapcsán érdemes felidézni, hogy a statisztikák szerint minden negyedik ottani lakos túlsúlyos, ami több, mint 16 millió (!) embert jelent… S az sem mellékes, hogy nagyjából egymillió magyar ember él Angliában és környékén, egyes feltételezések szerint.

Saját weboldal

A kinti partnercég, a Biocom Worldwide Ltd. a helyi igényekhez mért rendszerrel és szolgáltatással igyekszik indítani, hiszen az informatikai, logisztikai és raktározási hátteret is az ottani feltételeknek megfelelően kell megteremteni. Mivel korábban a hálózatot jól ismerő magyarok alapozzák meg az üzletet, természetesen ezen a nyelven is elérhetőek információk, ám a szervezők gondoltak a „másik” 64 millió emberre is, így angol nyelvű anyagok, felületek is segítik majd a munkát. A közvetlen információk itt érhetők el:

biocom.network

 

Elérhető termékek

Már a májusi indulást megelőzően is több százan jelentkeztek be az üzleti indulás szándékával, így többen léptek gyorsan karrierszinteket. Ám mindennek az alapja a termék, amelynek az első szállítmányai már megérkeztek Angliába. Az induláskor a következő termékeket lehet majd az ott regisztráltaknak rendelni:

–         Reg-Enor
–         Q-vital
–         Grapefruit mag kivonat 100ml
–         MCM/C-vitamin
–         Immune Supreme
–         Krill olaj
–         Circuline
–         D3 vitamin
–         Fogkrém
–         Víztisztítók
–         Immune plus
–         DHEA
–         Green Multi Complex
–         Candida Cleanse
–         s a teljes Botanifique termékcsaládot is, hamarosan.

fElérhetőségek, kapcsolat
Mivel sokan érdeklődnek Magyarországon is a kinti lehetőségekről, az ottani vezetők létrehoztak egy információs vonalat. Ezt a számot (ami gyakorlatilag itteni helyi hívásnak számít), hétköznapokon az ottani idő szerint 9 és 17 (a hazai időzónát tekintve 10 és 18) óra között lehet hívni a kérdésekkel: 1/408-86-95.

Emellett létezik egy ottani, központi szám is: 00447935438012.

S ha írásban szeretnének kérdést feltenni, erre is van lehetőség: info@biocom.network.

Sok sikert kívánunk az angliai hálózati ágnak is!

Ezeket olvastad már?