A nagy zöld, Biocom italpor: KETOGREEN – Növényi élelmiszer porkeverék prémium minőségben


Megérkezett a KetoGreen, itt van a „nagy tuti” zöld ital a Biocom palettáján, por alakban! Zöldárpa és lucerna, búzafű és brokkoli – és ez még csak a fele az összetevőknek. Mindez BIO (!) alapanyagból, akár egy tökéletes smoothie alapját képezve, de úgy is jó, ha összekeverjük más porainkkal. Ám az információkat ne keverjük: mert a KetoGreen úgy jó, ahogyan van. Nemcsak a ketogén étrendet betartóknak, hanem mindenkinek, aki tenni szeretne az egészségéért.

Segít a lúgosításban
Egyre népszerűbb a ketogén diéta, nem véletlenül, hiszen roppant hatékony lehet. (A cikknek nem célja ezen étrend részletezése, röviden a lényeg: a zsír nem az ördögtől való, de ezt már a Reg-Enor kúrát végzők amúgy is tudják…) Ám mint mindennek, ennek is lehet „mellékhatása”, ami friss zöldek fogyasztásával roppant egyszerű módon kivédhető. Az év nagy részében a szántóföldön termelt zöldnövények fogyasztására elég kevés embernek van lehetősége. Ezért fejlesztette ki Jakab István („Egészségbe-fektető” szakember) és csapata a KetoGreen terméket, ami megfogalmazása szerint tökéletes sav-bázis egyensúly forrás. – A ketogén diéták ugyanis savasító táplálkozásnak minősülnek, ezért a sav-bázis egyensúly helyreállításához, illetve fenntartásához nélkülözhetetlenek a lúgosító zöldek rendszeres fogyasztása – fogalmaz a fejlesztő, a Biocom hálózat újabb termékének beszállítója.

Ha már zöldek, akkor a legjava
Hogy azonnal értsük a termék lényegét, vessük egy pillantást az összetevőkre: búzafű, zöldárpa, lucernafű, brokkoli, fodroskel, spenót, kaporlevél, petrezselyemlevél. Ráadásul mindegyik alapanyag BIO minősítésű. – Ki ne hallott volna, ezen zöldek jótékony hatásairól? A tradicionális népgyógyászat évszázadok óta használja ezeket, de együttes hatékonyságukat most így, egyetlen egy termékben csak a Biocom munkatársai tapasztalhatják meg – teszi hozzá büszkén Jakab István.

Hogyan kell fogyasztani?
A felhasználási javaslat a következő: napi 2 x 1 mérőkanál (2 x 5g) porkeverék 2 dl vízben vagy gyümölcslében egyenletesen elkeverve. A zöldeket akár egy reggeli zöld turmixba, a Mikrobiom Pro and Fiber-rel együtt is összekeverhetjük, amit akár magunkkal is vihetünk, és egész nap kortyolhatjuk.

Akkor a KETOGREEN egy green (zöld) smoothie?
Akár így is felfogható. Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a smoothie-k. (Hogy mi is az? Egyfajta megfogalmazásban: zöldségekből, illetve ezek keverékéből készített, jellemzően krémes állagú, édes vagy sós ital.) Nos, a KetoGreen egy tökéletes zöld smoothie alapját is képezi. Érdemes mellé tenni almát, vagy banánt, esetleg C-vitamint, Flavonoid Komplexet (ezek is kaphatóak a hálózatban…), de igazából csak a fantázia szab határt a képzeletnek, hiszen a Biocom munkatársainak hatalmas paletta áll a rendelkezésére.

További ötletek a keveréshez
Sokaknak sokáig volt problémája a Mikrobiom Pro elfogyasztásával, így, a zöldekkel kombinálva csodálatos egészségmegőrző ital készíthető, amit nem feltétlenül kell egyszerre lehajtani. Még egy kis ötlet ahhoz, mi mindent lehet a saját italunk alapja: Immun Supreme, SCD Herbal, Kindervit, „szükség” esetén Grapefruitmag-kivonat…

A Biocom a „porok ura”
A Biocom vezetősége egyre jobban törekszik arra, hogy a hasznos összetevőket nagyobb mennyiségben juttassa el a munkatársak részére, így mindenki egyénileg kombinálhatja az összetevőket. Egy igazi „Biocom puzzle” jön létre, amikor a sok fantasztikus összetevőből összeáll egy kép, ami az egészségünk folyamatos, hosszan tartó forrása. Reggel csak rámutatunk arra, ami épp kedvező a számunkra, amit éppen megkívánunk és elkészítjük magunknak a Biocom Smoothie-t. Nemcsak a pillanat számít, hanem a hosszú távú egészség megőrzése és fenntartása minden munkatársunk és családtagjaik részére!

Amitől mentes, és amivel teljes
Minőség mindenek felett! A termékfejlesztő, Jakab István állítja: a Biocom Magyarországon először érte el, hogy ilyen 100%-os, természetes összetevőjű terméket hozott a piacra, és valamennyi összetevő BIO alapanyagból készül. Ráadásul gluténmentes, laktózmentes, GMO-mentes, és természetesen vegán.

Még kedvezőbben
Egyetlen lépés kell még a KetoGreenhez: a webshop.okonet.hu oldalra való belépés (s persze, előtte egy tagsági kártya), majd azonnal rendelhető – talán az a 18 pontérték sem elhanyagolható mellette… S ugyanúgy, mint a Mikrobiom Pro esetében, a gyártó itt is két kiszerelést készített: az alap, tégelyes-dobozos változat beszerezése után az utántöltős, „zacskós” verzióért ugyanannyiért juthatunk hozzá, de 30 grammal több van benne!

Jó egészséget, örömöket, sikereket hozzá!

 

 

Ezeket olvastad már?