A hialuronsav is fontos összetevője az új kollagén kapszulának


A figyelmesebb fogyasztók észrevehették, hogy bővült a Biocom kollagén palettája, már egy olyan készítmény is kapható, amelynek a fő névadóján túl más, fontos alkotóeleme is van, mint korábban. Ezért az új verzió elnevezése sem hagy kétséget a vásárlóban, ugyanis ez olvasható a címkéjén: Kollagén + C-vitamin + Hialuronsav kapszula.

Egyszerű megoldás
A kollagénről az elmúlt években rengeteget írtunk, s mivel a hálózatban is népszerűségnek örvend, egyre bővebb és változó, az igényekhez igazodó a kínálata is. A hialuronsavval együtt megjelent már egyfajta italporban, most pedig megérkezett a kapszulás változat azoknak, akik nem a koktélverziót részesítik előnyben (tisztított vízzel keverve…), hanem az egyszerűbb, gyorsan bedobható megoldást.

Ütős hármas
Korábban azt írtuk, hogy a „nagy kettős”, a kollagén és a hialuronsav a bőr, köröm, haj egészségéhez és szépségéhez járulhat hozzá. A kollagén rugalmasságot adhat a bőrnek, és a természetes egészség szépségéhez tehet hozzá a haj és köröm esetében, a hialuronsav pedig segíthet, hogy a bőr ne csak feszes és rugalmas legyen, hanem telt is az elbővülő végeredményért. Mindehhez járul hozzá a C-vitamin a termékben, úgyhogy egy újabb, elég erős étrend-kiegészítő kapszula került a piacra.

Valóban mindenkinek
Hogy kiknek ajánlható? A „mindenkinek” válasz természetesen túl általános, de ha abból indulunk ki, hogy mindazoknak, akik az egészség, szépség, rugalmasság jegyében élnek, és ezért szeretnének a táplálék-kiegészítők segítségével is tenni, akkor már nem is annyira túlzó… Mint ahogy az ára sem, jóval 5 ezer forint alatt elérhető a 100 kapszulát tartalmazó doboz. S ha figyelembe vesszük a felhasználási javaslatot, hogy naponta két alkalommal kell belőle fogyasztani egyet, látható, hogy kifejezetten kedvező ajánlat.

Jó egészséget hozzá!

 

Ezeket olvastad már?