Még négy hónapig lehet nevezni az angliai versenyre – nem csak nyári a kihívás!

01

A győztesek hajója vízre száll az angol partoknál is – ez persze nem azt jelenti, hogy a Lőrincz-ág által hirdetett versenyt teljesítők vízi járműve, a „Győztesek hajója” a Dunáról egészen az óceánig megy. Sokkal inkább azt, hogy az angliai partnercég is meghirdette a magyaroszágihoz hasonló feltételekkel a versenyt, s ami igazán csábító lehet, hogy a munkatársak bármikor elkezdhetik! Az alábbi, frissített információkat tartalmazó részletes tájékoztatást a Biocom angliai partnercégének vezetőjétől, Bánfi Zoltántól kaptuk.

A verseny nem csak nyárra szól Angliában!
A verseny koncepciója eredetileg az volt, hogy a nyári hónapok munkáját könnyítsék, egyben pörgessék fel a versenykiírással, melyet a magyarországi hálózatban május elsejével elindítottak az ottani vezetők – az ajándékhajózás már le is zajlott, erről később lehet majd olvasni. Itt, Angliában azonban egy fél éven keresztül bármelyik hónapban elkezdhetünk versenyezni, nemcsak a nyári időszakban!

Akár télen is meg lehet nyerni a Liverpool – Dublin utat
Aki legkésőbb 2018. január hónapban indul és teljesíti a verseny feltételeit (január – február – március hónapokban), ő is részese lesz a nyereménynek! Az ajándék nem változott: egy hosszú hétvégés kikapcsolódás, amelyet egy 3 napos, 2 éjszakás cruise hajóutazás keretében töltünk teljes ellátással Liverpoolból Dublinba, a csodálatos ír fővárosba tartva, majd visszatérve Liverpoolba.

Tenger(ny)i élmény a hálózati fejlődésért
Bizonyára motiváló egy 222 méter hosszú tengerjárón hajózgatni, ahol az 1452 utast 660 fős személyzet szolgálja ki. A hajón koktélbár, medencék és esti szórakoztató programok gondoskodnak majd a folyamatos jó hangulatról. És persze a kiváló Biocom munkatársak lelkes társasága!

 Versenyfeltételek

A győztesek hajójának fedélzetén azokkal a munkatársakkal utazunk együtt, akik teljesítik a verseny feltételeit, amelyek a következők:

  • az első hónapban új vonalból kiindulva 1000 új pontérték teljesítése,
  • a második hónapban ugyanebben a csoportban 2000 pontérték teljesítése,
  • majd a harmadik hónapban ugyanezen a vonalon 3000 pontérték teljesítése.
  • A megadott pontértékű rendeléseknek az angliai webshop-ba, azaz a network/webshop oldalra kell beérkezni!
  • A versenybe nevezni az egyesült királyságbeli munkatársak tudnak, akik angol lakcímmel, illetve postázási címmel rendelkeznek.
  • A versenyzők minden hónap végén a cég központi e-mail címére, az info@biocomnetwork.uk címre jelezzék, hogy teljesítették az adott hónapra vonatkozó feltételeket!

Az igazi ajándék
A hajóutazáson felül további „nyereménye” a győzteseknek az újonnan felépülő hálózata, amely a verseny végére biztosan beérlel egy új vezetőt a csoportban, illetve, ha a versenyző maga még nem érte el a 7-es szintet, akkor biztosan őt is hamarosan a hálózatvezetők táborában üdvözölhetjük.

Új energiák és lendület a versenyzéssel
Több évtizedes tapasztalatra visszatekintve azt mondhatjuk, hogy a versenyzés mindig új energiákat és lendületet hoz a hálózatba, új vezetőkkel bővül a munkatársak köre, akik a verseny lezárulta után is hosszú-hosszú évekig hálásak lesznek, amiért egyszer gondolt rájuk valaki, és meghívta egy beszélgetésre, ahol új fordulatot vett az élete.

Kezdjünk hozzá a versenyzéshez, alapozzuk meg a 2018-as sikereket a tudatosan felépített, következetes munkával! Minden lelkes munkatársnak sok sikert kívánunk hozzá!

 

02 03 04 05 06

 

Ezeket olvastad már?