A gyermekeknek kedvezünk vitaminnal: már kapható a Kid’s Multi!

 

Amit régóta óhajtottunk, finomra és tartalmasra sikeredett: megjelent a Biocom hálózatában a Kid’s Multi, egyszerűbben fogalmazva a gyermekvitamin. A csipkebogyó és Echinaceae kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó narancsízű étrend-kiegészítő italpor olyan édesítőszerrel kelleti magát, ami igazodik a hálózat szellemiségéhez. Itt az ősz: iskola előtt „rejtsük” bele a csemete italába – utána magától fogja kérni!

Komplex vitaminpótlás

Féltett kincseink, gyermekeink számára hosszú ideje várunk egy olyan vitaminkészítményre, ami védi egészségüket és megfelelő, komplex vitaminpótlást biztosít nekik. A Biocom munkatársai mindig is odafigyeltek arra, hogy minőségi életet éljenek, amihez minőségi táplálékokat és étrend-kiegészítőket fogyasztanak. Most ezt a legfiatalabb tagok is megtehetik! (Akik persze továbbra is élvezettel szürcsölhetik például a C-vitaminos italport, a Flavonoid Komplexet, elszopogatva utána a D3-vitamint K2-vel – és még hosszan sorolhatnánk.)

Ezért készült: pótolhatja a hiányt

Jó tudni, hogy a gyártó megfogalmazása szerint a vitaminoknak három fontos jellemzőjük van. Az élelmiszerek természetes alkotóelemei: részt vesznek az egyéb tápanyagok (zsírok, fehérjék, szénhidrátok, ásványi anyagok) feldolgozásában, elengedhetetlenek a szervezet normális fiziológiai működéséhez, s ha nem jut szervezetünkbe elegendő, az hiánybetegségeket okozhat. A vitaminok és nyomelemek ideális esetben – mikor táplálék útján jutnak be szervezetünkbe – egymásra hatva segítik a felszívódást. Manapság viszont életvitelünk (stressz, rohanó életmód) megköveteli, hogy akár rendszeresen, tabletták/kapszulák/italporok formájában oldjuk meg, egészítsük ki a szükséges vitaminbevitelt. Ezért is készült már a fiatal korosztálynak is egy fontos hiánypótló.

Figyeljünk gyermekeinkre!

A gyerekek vitaminpótlását is személyre szabottan kell felmérni és pótolni. A gyerekeknek, az otthon védelméből kikerülve, folyamatosan elvárásoknak kell megfelelniük. Mivel minden ember más és más, ezért ők is különböző módon reagálnak ezekre a „terhelésekre”. Az állandó fáradtság, kedvetlenség, visszahúzódás megjelenésekor gondoljuk végig, hogy milyen és mennyi vitamin pótlására lehet szükségük. Mi mindenesetre kézbe adunk most egy nagyon kellemes verziót.

Fitt és finom összetevők, cukormentesen

Olyan ízhatást próbáltunk elérni, ami a gyermek reggeli italába bekeverve jóízűen elfogyasztható. Mint az összetevőkből is látszik, ez is igazodik a hálózat szellemiségéhez. Összetétele magáért beszél: xilitol, narancs aroma, vitaminok, ásványi anyagok (C-vitamin, Magnézium, Cink, B3-vitamin, B1-vitamin, Réz, B6-vitamin, Folsav, D3-vitamin, B12-vitamin), csipkebogyó és Echinaceae kivonat. Emeljünk ki most csak egyet: a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra. A termék napi adagja jelentős mennyiségű, 25 μg (1000 nemzetközi egységnek megfelelő) D3-vitamint tartalmaz!

Fontos üzenet, jó áron

Összefoglalva: a Kid’s Multi gyermekvitamin készítmény fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag es nyomelem bevitelhez. Ráadásul cukormentesen, mégis kellemesen! Az ára is ebbe a kategóriába tartozik: a tagok számára már 4953 forintért elérhető a jelentős mennyiségű (200 grammos kiszerelésű) italpor.

Jó egészséget kívánunk hozzá!

Ezeket olvastad már?