A Biocom nagy, karácsonyi akciója: óriási kedvezménnyel a kollagénes kozmetikumok decemberben!

A karácsonyi ajándékok beszerzésének időszakát éljük. A Biocom máris kedveskedik egy meglepetéssel: gondolva a munkatársakra, a vásárlókra és azok szeretteire is, a közkedvelt, Beauty and Fit csúcskozmetikumokat óriási kedvezménnyel kínálja – egész decemberben!

Három ok az ajándékozásra

2020 egyik nagy újdonsága volt a Beauty and Fit termékcsalád. A Biocom igazi csúcskozmetikumokkal jelentkezett, melyeknek nemcsak a beltartalma, hanem a csomagolása is méltó az idén újabb rekordot elérő céghez. Ez már két ok arra, hogy ott lehessen a karácsonyfa alatt: amellett, hogy a minősége kiváló – ezt visszajelzések sora bizonyítja –, a szemnek is tetszetős. Mondjuk a harmadik okot: most hihetetlen kedvezménnyel kapható!

Valóban jelentős árkedvezmények

A műfajában egyébként is korrekt árképzést most egy óriási akcióval fejeli meg a Biocom, mellyel rengeteg ezrest lehet megspórolni, darabonként! A sokak napi rutinjának részét képező nappali krém (vagy másképpen: arckontúr javító és szemkörnyékápoló) ára négyezer forint alá ment, pont úgy, mint éjszakai társáé. Ha mindkettőből veszünk egyet, már megspóroltuk egy harmadik árát… A legnagyobb kedvezmény a maszknál jelentkezik: ötezer forint alá kúszott az ára (a megtakarítás itt önmagában egy nappali vagy éjszakai krémmel egyenértékű!), míg az arclemosó tej igazi ajándék kategóriába került, most 2390 forintért beszerezhető, egyes szinten. Ami azt jelenti, hogy a magasabb karrierszinteken természetesen tovább csökken az egyébként is karácsonyi ár…

Szépség és feszesség

A beszerzésükre pedig talán nem is kell különösebb indok, korábbi cikkeinkben részletesen írtunk az előnyökről. Összefoglalóan annyit, hogy a „szépség és feszesség” szlogennel árusított Beauty and Fit kozmetikumok a hidratálás elősegítői, a bőr védelmi funkcióinak erősítői, kollagénes alapokkal, különleges hatóanyagokkal, ráadásul természetes illatosítással, allergének nélkül. A Biocom ezzel szeretné megköszönni tagjainak a nehéz, mégis sikeres 2020-as esztendőben a hűséget és a hozzáállást is. Egyben boldog karácsonyt, sikeres évzárást – s mindenekelőtt jó egészséget kívánunk!

 

 

 

Ezeket olvastad már?