A Biocom hálózat új és régi oldalainak, webshopjainak rendszere, friss regisztrációs felülettel

963
Kedves Biocom Tagok, kedves érdeklődők!
Az elmúlt napokban jeleztük, hogy a Biocom weboldalai, technikai átállás miatt néhány napig zárva tartanak. Akkor azt ígértük, a nyitásra informáljuk Önöket a webcímek változásairól, hogy könnyen el tudjanak igazodni a nemzetközi hálózat honlapjainak rendszerében.

Központi regisztrációs oldal
Fontos változás, hogy 2016. májusától, ha bármely országból szeretne valaki új tagként regisztrálni, ezt egy központi regisztrációs felületet használva teheti meg, több nyelv közül választva. Ennek elérhetősége a következő:
biocomnetwork.ch

Öt nyelven olvasható
Ez egyébként több, mint egy regisztrációs oldal, egyben a kiindulópontja is a nemzetközi hálózat új oldalainak. Éppen ezért azonnal biztosított, hogy öt nyelv valamelyikén olvashassuk a ránk vonatkozó részt. Jobb oldalon, felül – az automatikusan a leginkább használt világnyelven, angolul megjelenő weboldal – felkínálja zászlók segítségével a német, magyar, szlovák és román opciót is. Így az első tájékozódást is megkönnyítettük az érdeklődőknek.

Nemzetközi kiindulópont
Ez tehát egy olyan felület, ahol elsősorban a regisztráció történik, amit elősegítenek a különböző menüpontokban (Rólunk, Üzleti lehetőség, Termékeink) megjelenő alapvető információk. Regisztrálni egyébként számos európai országból lehet, valamint az Amerikai Egyesült Államokból is. A tagságból eredő előnyök minél tökéletesebb kihasználásáért, annak részleteiért el kell látogatni az adott ország weblapjára, amihez itt, a főoldalon kell kiválasztani a lakóhelyet. Itt három lehetőség adódik, nézzük részletesen.


Magyarország: információk, webshopok

Amennyiben valaki Magyarországot jelöli meg, azonnal egy központi magyar felületre érkezik, ahol tájékoztatást kap a lehetőségeiről.
Ha a hírekről, eseményekről, friss információkról szeretne tájékoztatást kapni a magyar hálózat kapcsán, a továbbiakban ezt használhatja:
biocomnetwork.hu

Rendelés leadására két webshop segítségével nyílik lehetőség.
Egyrészt a Biocom magyarországi partnercége, az Ökonet-Európa Kft. webshopjában:
webshop.okonet.hu

Másrészt a Biocom nemzetközi raktárából:
webshop.biocom-international.ch


Románia: információk és rendelés

A Románia opciót választva, az ottani felület a következő továbbhaladási lehetőségeket kínálja fel.

A hírek, információk továbbra is ezen a címen érhetők el:
biocom-international.ro

A rendeléshez ugyancsak ez a felület használható:
biocom-international.ro

Továbbra is elérhető, Romániából is a központi webshop:
webshop.biocom-international.ch


Szlovákia: információk, rendelés

A tervek szerint Szlovákiában is hamarosan megszületik és elérhető lesz egy, a magyarországihoz hasonló információs oldal, majd ezen a címen:
biocom-network.sk (hamarosan)

Ami a rendelést illeti: szintén kétféle lehetőség várja a szlovákiai lakóhellyel rendelkezőket. Az egyik, ami egyben termékinformációs oldal is:
biocom-international.eu

És az ott dolgozóknak is lehetőségük van a központi felületről rendelni, speciális termékeket, innen:
webshop.biocom-international.ch


Központi webshop

A számos más országból érkezve pedig adott a lehetőség (csakúgy, mint a három, fentebb részletezett ország lakosainak), hogy rendeljenek a nemzetközi webshopból:
webshop.biocom-international.ch


Anglia: hamarosan

A tervek szerint Angliában is dinamikusabbá válik a közeli jövőben a hálózati élet. Ehhez kapcsolódóan külön weboldal is készül, mely megkönnyíti az ottani rendelést és információkkal is szolgál majd. Ennek pontos elérésről és a friss hírekről azonnal tájékoztatást adunk, amint aktuális lesz.

Bízunk benne, hogy a nemzetközi szinten is egyre több tagot vonzó hálózat régi és új tagjai egyaránt hamar megtalálják a számukra hasznos felületeket és tartalmakat. A netes vásárláshoz elégedettséget, a hálózatépítői munkához sikereket, eredményeket kívánunk!

Ezeket olvastad már?