Kezdőoldal Ágak „Vecsés a csapat ereje és lelke” – a Ferenczy- és Vass-ágak újabb közös kétnaposa természetesen a létező legjobb volt

„Vecsés a csapat ereje és lelke” – a Ferenczy- és Vass-ágak újabb közös kétnaposa természetesen a létező legjobb volt

Újra közösen tartotta kétnapos tréningjét a nemzetközi Ferenczy-Vass-ág. A Nagy Andrea által készített képes beszámoló nagy értéke, hogy nemcsak saját szemszögéből – mint a Pálfi-Kis-ág Ezüst Hálózatvezetője – világította meg az újabb értékes vecsési képzést, hanem begyűjtött számos visszajelzést is a résztvevőktől az április 21-22-én tartott rendezvényről.

Hozd szóba a Biocomot!
A kétnapos képzést Vangel Mónika, a Pálfi-Kis ág Ezüst Hálózatvezetője nyitotta meg a hozzá megszokott lendülettel és lelkesedéssel. „Ahol 3-4 ember beszélget és szóba hozod a Biocomot, ott a Te jövőd épül! Ha Te nem teszed, megteszi más.”

Változz és indulj!
Vass Oszkár tanácsai:

 • Mielőtt a világot rendbe akarnád tenni, először tedd rendbe magadat!
 • Ahhoz, hogy változzanak a körülményeid, előbb neked kell megváltoznod.
 • Mindenkit buzdított a Nyári Kihívásra is: Csak akkor nyerhetsz, ha elindulsz! Ha haladni és fejlődni szeretnél, indulj el!

Szász Laura pedig visszacsatolásként Oszkár előadására kérdéseket tett fel az új munkatársaknak, akik a helyes megfejtés után Biocomos energiaszeletet kaptak.

Ferenczy László kérdéssel nyitotta az előadását, majd tanácsokat adott:

 • Neked mi hiányzik az életedből?
 • Fontos, hogy olyan társaságban légy, ahol figyelnek rád, ahol megbecsülnek, ahol érzed, hogy szeretve vagy, ahol támogatnak? Engedd el azokat a kapcsolatokat, amik nem visznek előre!
 • Szeress élni!
 • Te vagy a felelős az életedért!
 • A világnak akkor teszed a legjobbat, ha Te rendben vagy.
 • A haladáshoz pedig szükség van az elhatározási pontra: bármi történik is, fel kell szállnod!

Az esti program részét képezték a szintelismerések

HV szintre lépett:

 • Herceg Katalin (Pintér-ág)
 • Siklódiné Gáspár Tünde és István (Gazdag-ág)
 • Veszelovszky Katalin (Pálfi-Kis-ág)
 • Ágh Iveta (Pálfi-Kis-ág)
 • Zahorecová Betáta (Pálfi-Kis-ág)

Ezüst HV szint:

 • Vangel Mónika (Pálfi-Kis-ág)
 • Monka Éva (Pálfi-Kis ág)

Arany HV szint:

 • Eberhardt Hajnal (Pintér-ág)

Találd meg a saját hangod!
A hétfői napot Dobrocsi Edit és Kiefer János előadása nyitotta meg. A Kosiba-ág Arany Hálózatvezetői a fejlődésük útjáról és annak zálogáról meséltek. Számomra fontos üzeneteik:

 • Az út, amelyre rálépsz, nem tudod hová vezet, de vedd a bátorságot és adj egy esélyt magadnak, hogy kiderítsd!
 • Mindenkinek meg kell találnia a saját hangját és nagyon fontos a fókuszált munka.
 • Mindig mozgásban kell lenni.
 • A Biocom az önmegvalósítás és személyiségfejlődés üzlete.

Légy mozgásban!

Hogy nekem mit adott a képzés?

 • Cselekedj most!
 • Mindig légy mozgásban!
 • Ha máshogyan gondolkodsz, mint korábban, egy egészen új világ nyílik ki előtted!

Szerintem pedig Vecsés az új világ kapuja mindenki számára. Lépj át rajta és tapasztald meg Te is ezt a csodát, amit mi minden vecsési képzésen megélünk.

 

Hogy mit adott a többieknek, vagy hogy miért fontos, hogy Te is ott legyél a következőn? Olvasd el a beszámolókat!

Gódor János: Motiváció nélkül nincs cselekvés!
A legfontodabb a képzés! Enélkül egy helyben állsz. Mindent azért csinálunk, hogy boldogok legyünk… Csak saját magunknak kell megfelelni. Én versenysportoló voltam 7 évig, ebből 3 évig első osztályú. Számomra a verseny nem feltétlenül pozítiv dolog. De most valahogy ez érdekel. Roppant motiváló volt és nagyon sok energiával töltött fel ez a képzés! Már a helyszínen befizettem a következő, októberi képzést – megint elsőként!

Madács Edit: Alkalmazható ismeretekkel lettem gazdagabb
Köszönöm szépen ezt a tartalmas, szép 2 napot. Nagyon sok dolgot kaptam. Sok ismeret volt, van, amit már alkalmazok, van olyan, amit még majd ezután. Én az elejétől fogva azt mondom, majd amikor már van tapasztalatom, akkor tudom tiszta szívvel ajánlani a termékeket. Akkor vagyok hiteles. Ezt meg is erősítette a Ferenci Laci: “Akkor vagy hiteles, ha használod a termékeket.” Akkor csak jól gondolom, hogy ennek így kell működnie, ha valamiben nem tudok hinni, hogy adjam tovább? Szép lassan felépíteni magam, és van mire hivatkozni, hogy kövessetek! A víztisztító úton van, amit az első előadàson eldöntöttem, hogy szükségem van rá.  Tapasztalatgyűjtés folyamatban van.

Vörös-Kovács Katalin: Feltölt, inspirál, ötleteket ad
Vecsés mindig szuper. Feltölt, inspirál, új ötleteket ad. Kétgyermekes anyaként nekem az is csodás, hogy nem nekem kell főzni, nyugodt az éjszakám, és wellnesezni is hagynak. Már ezért is megérné, az összes többi hab a tortán. Ráadásul most ugyan kevesebben (nyolcan) voltunk a csapatomból, ám 2 új emberem is volt és ők is remekül érezték magukat. Szuper, hogy ilyenkor legalább a többiekkel is tudok kicsit kapcsolódni, beszélgetni. Annyi sikert láttunk, hogy ha eddig nem lett volna, most igazán fel van adva a lecke. Haladi, fejlődni kell! Ha nekik sikerült, nekünk is sikerülni fog!

Gulyás Zoltánné Incike: Magas színvonalú oktatás
Csodálatos 2 napos képzésen vettem részt. Nagyon inspiráló, bátorító volt számomra. Csodálatos vezetők képeztek, akik csupaszív emberek és átadják tudásukat, tapasztalataikat, hogy fejlődni tudjak. Magas színvonalú oktatásban volt részem. Bátorságra, kitartásra ösztönző előadások voltak. Megerősödött az elhatározásom, hogy ne adjam fel. Higgyem el, hogy képes vagyok felépíteni a saját üzletemet. Meg tudom én is csinálni! Sokat tanultam és szeretném alkalmazni, amennyire tőlem telik. Hálásan köszönom ezt a tartalmas, csodás két napot!

Simonics Éva Arany HV: Vecsés értünk van
Hála van a szívemben, hogy ágvezetőink ilyen értékes képzést szerveznek nekünk! Vecsés értünk van, ott a helyünk, mert sosem vagyunk készek, a tanulás pedig életünk végéig tart. Felemelő társaság, jó példák, mély gondolatok, meghitt beszélgetések – ezek jellemzik a 2 napot. Öröm volt látni Vangel Mónikát, a vezető munkatársamat, aki szívvel-lélekkel vezette a 2 napot. Köszönöm!

Simonics Zsóka: Fontos tanítások
Mielőtt a világot rendbe akarod tenni, először tedd rendbe magadat! Ahhoz, hogy változzanak a körülményeid, előbb neked kell megváltoznod! ,,Ha máshogyan gondolkodsz, mint korábban, egy egészen új világ nyílik ki előtted!”

Csorba Nóra HV: Feltöltődve és tértem haza
Számtalan gondolat jár a fejemben, amikor hazatérek a vecsési képzésről. Most is ezt érzem, hiszen fantasztikus két napot töltöttem el munkatársammal! Az előadók nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkánk sikeres legyen, ötleteket, munkamódszereket mutatnak meg nekünk! Ferenczy László minden előadása lenyűgöz, mint ahogyan most is, rávilágít arra, hogy mi az, amiben fejlődnöm kell. Hálás vagyok érte! Feltöltődve és tele energiával tértem haza.

Nagy Renáta: Sokat tanultam
A kétnapos vecsési képzésről feltöltődve érkeztem haza. Ferenczy László előadásait imádom! Az esti program és az elismerések nagyon meghatóak voltak, szem nem maradt szárazon. A hétfői előadásokból sokat tanultam. Nagyon szeretem ezt a közeget, sok lelkes ember, pozitív energia. Hálás vagyok, hogy ide tartozhatok.

Vangel Mónika Ezüst HV: Sokat adott a fejlődésemhez
Igazán különleges vecsési képzésen vehettem részt, hiszen felkért engem a Vass házaspár, legyek a háziasszony. Titkon vágytam már rá, és nagyon megtisztelő a bizalmuk! Ez ismét egy profin összerakott képzés volt, talán még pörgősebb az eddigieknél is. Vagy csak mert az első sorból élvezhettem a kiváló előadásokat? Nem tudom. De azt igen, hogy sokat adott! Sokat a fejlődésemhez, mint üzleti, mint emberi területen! Nagyon várom a következőt, és természetesen ott leszek! Köszönöm az élményt!

Kalina Katalin HV: A nagy álmok Vecsésen születnek
Hálás vagyok azért, hogy mindig lehetőségünk van részt venni ezen a 2 napos életépitő tréningen, hisz ez értünk van, azért, hogy még hatékonyabban és energikusabban fejlődjünk, hogy legyünk még sikeresebbek és érjük el azt a célt, amit kitűztünk magunk elé. Sok olyan csodálatos, példaértékű emberektől tanulhatunk, akik mutatják nekünk az utat és teljes szívvel, odaadással beszélnek az üzleti útjukról. És ha innen hazamegyek, sokkal jobban elhiszem magamról, hogy képes leszek én is nagyot álmodni, hiszen a nagy álmok Vecsésen születnek! Köszönöm, hogy részt vehettem.

Lelkes Erzsébet HV: Aki fejlődni akar, ott a helye
A csodas vecsési képzés, ahol az álmok születnek. Aki fejlődni akar, annak nem kérdés, hogy ott a helye. Fantasztikus emberektől tanulhatunk. Imádom azt az energiát, ami minden egyes alkalommal feltölt. Aki nem hiszi, jöjjön velünk, biztos vagyok benne, hogy utána mindig ott akar lenni!

Ágh Iveta HV: Ismerd meg magad!
Miért gyere el Vecsésre? Hogy megismerd magad! Itt megtapasztalod, hogyan tedd jobbá magad és mások életét! Egészen más gondolkodású emberként jössz haza!

Czékus Mónika HV: Hálásan köszönjük!
Ismét fantasztikus két napot tölthettünk együtt, mint mindig. A házigazda Vangel Mónikának, a Pálfi-Kis-ág vezetőjének nagyon megható, érzelmes előadásával kezdődött a két nap. Elmesélte, ő honnan indult, hogyan dolgozik. Nagyon szép fejlődést értek el csapatával együtt. Vass Oszkár, majd Ferenczy László előadása nagyon fontos a számunkra, hisz az ő tanításaiknak is köszönhetjük sikereinket. A hétfői nap Dobrocsi Edit és párja előadásával indult. Editet már több évvel ezelőtt is hallottam, nagyon ügyes, céltudatos. Szép sikereket ért el, köszönjük, hogy megosztották velünk gondolataikat. Mivel nagyon sokan online is építjük az üzletünket, ezért nagyon hálásak vagyunk vezetőinknek, hogy egy igazi online marketingszakembert hívtak nekünk, hogy új ismereteket szerezzünk a Facebook világában. Végül nagyon hálásak vagyunk Vass Zsuzsának és Szász Laurának az értékes, buzdító gondolataikért. Hálásan köszönjük!

Cibuľková Linda HV: Vecsés sok energiát és pozitív gondolatokat ad
A két vecsési nap mindig sok energiát és pozitív gondolatokat ad, amelyek még utána is sokáig visszhangoznak bennem. Mindig várom az előadókat és a történeteiket arról, hogyan indultak és hol tartanak most. Ez visz előre a céljaim felé. Ferenczy Lászlótól mindig sok új dolgot tanulok nemcsak az üzleti életről, hanem a személyiségfejlesztésről is, ami tovább lendít. Hálás vagyok minden lehetőségért, hogy részt vehetek ilyen képzéseken és fejlődjek. A program mindig elképesztő, és mindenki az éppen magára szabott elhangzottakat választja ki magának. Ezúttal lélegzetvisszafojtva és talán tátott szájjal hallgattam a Facebookról szóló előadást. Mivel a világ fejlődik, és a Facebook elsősorban a munkaeszközöm, nagyon örülök, hogy ilyen gazdag előadást halhattam, és van miből merítenem a jövőben. Ez óriási segítség számomra. A két nap mindig nagyon gyorsan eltelik, de lelkesedéssel, tele energiával és érzelmekkel távozom. Köszönöm mindenkinek, aki részt vesz a szervezésben, mert mindig csodálatos két nap ez a számomra.

Monka Éva Ezüst HV: Minden fejben dől el!
Az egy dolog, hogy a fejemben mi van, de vajon ennek megfelelően is cselekszem-e, ezt tükrözöm-e kifelé is? Félreértés ne essék, önmagunkat felvállalni és megmutatni néha kifejezetten nehéz. A szerepjátszás mögött általában az a félelem húzódik meg, hogy úgy, ahogy vagyunk, talán nem leszünk elég jók, főleg, ha elkezdjük másokkal összehasonlítani magunkat. Ebbe a fajta gondolkodás- és érzésvilágba – amikor másokhoz hasonlítgatjuk magunkat, és ezekben az összehasonlításokban alulmarad a meggyengítjük a saját küzdőerőinket – azonban nem szabad beleragadni. Már csak azért sem, mert ilyenkor általában úgy gondolunk önmagunkra mint statikus, nem megváltoztatható képességekkel rendelkező lényekre – márpedig a tudomány is bebizonyította, hogy nem vagyunk azok. Azt mondják, ahhoz, hogy valaki egy adott területen profivá váljon, tízezer óra gyakorlásra van szükség. Minden fejben dől el!

A kérdés az, hogy megállunk-e a barlangban annál a szimbolikus lyuknál, vagy pedig keresztülmászunk rajta? Ügyes voltam! Megcsináltam! Rettentően fontos, hogy önmagunknak tiszta szívből meg tudjuk adni ezt az elismerést.

Kis Veronika HV: Ilyet csak Vecsés adhat
Igen, mindig az utolsó a legjobb! Hatalmas várakozással indultam el vasárnap reggel erre a kétnapos képzésre. Igen, nem első, nem is második alkalommal, de mindig ugyanaz az izgatottság vesz elő. Várom Ferenczy László előadását, mi újat mond nekem aznap, mert ki tudja, hányszor hallottam már a “mi drága Lacinkat”, mégis mindig valami újat hallok, új gondolatok ébrednek bennem. Minden egyes alkalommal kilépek a komfortzónámból, minden egyes alkalommal tologatom kifelé a határaimat. Ehhez hozzájárul az a mérhetetlen pozitív energia, amit csak “VECSÉS” adhat. Nagyon sok régi és új arcot lát az ember, de mindenki azért jön, hogy feltöltekezve, megújulva, új energiákkal térjen haza és vesse bele magát a kihívásokba. Hatalmas a képzések ereje, ezt az is bizonyítja, hogy magyar ajkú felvidékiként szlovák ajkú munkatársat csatlakoztattam iziben az ország másik végéből. Hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult e csodás két nap létrejöttéhez, hálás vagyok, hogy a felvidéki Pálfi-Kis csapat tagjaként megéltem ismét a csodát. Teljes szívemből köszönöm!

Kutka Éva: Ünnep számomra
Élménnyel és tudással gazdagodtam. Köszönöm, hogy ott lehettem, élménnyel és tudással gazdagodtam. Mindig van olyan előadó, akitől tanácsokat, tanítást kapunk , hálás vagyok érte. A vecsési képzés mindig ünnep számomra, mert jó érzésekkel tölt fel. Köszönöm!

Csontos Zsanett HV: Két fontos mondat
Hálás vagyok minden vecsési képzésért, a sok tanításért, mert szükségesek a fejlődéshez. Két mondatot emelek ki, amit magammal hoztam: Legyél céltudatosabb, nagy dolgokra vágyó! Juss el az elhatározási ponthoz!

Veszelovszky Katalin HV: Újra átéltem a tüzet
Megújulást kaptam! Újra átéltem azt a tüzet, amit a csatlakozás után éreztem. Nagy szükségem volt már erre a feltöltődésre. Nagyon jólesett az elismerés, a gratulációk, mivel én a “bölcsebb korúak” társaságába tartozom. Nagyon sok önbizalmat kaptam Dobrocsi Edit és Kiefer János életútjából. Én is arra törekszem, hogy jó vezetővé váljak, hogy tudjak példát mutatni az embereknek, akik hozzám csatlakoztak és bizalmat szavaztak nekem. Felelősséggel tartozom fejéjük, amihez adom az arcom és a hitelességem. Szeretem az életet, és szeretném, ha minél több ember ezt megtapasztalná általam. Mert én nemcsak leélni szeretném az életem, hanem megélni minden pillanatát. Ezt nyújtja nekem a Biocom és ezek a képzések. Hálás vagyok érte és hogy közétek tartozom!

Medvegy Dorka: Intenzív 2 nap
Április 21-22-én két csodás napot töltöttünk Vecsésen, a Hotel Stációban. Vasárnap kiváló előadást hallottunk Ferenczy Lászlótól.

Kerekes Eszter: Átformálja az életet
Hálás vagyok, hogy ismételten részese lehettem az elismerésben és megbecsülésben bővelkedő 2 napnak. Elmondhatatlanul jó érzés nagy vezetők között lenni, akik társaságában a hétköznapi emberek is értéket képviselnek és érvényesülnek. Számtalan sok hasznos információra tehettünk szert, hogy miként tudjuk megvalósitani az álmainkat, ezáltal elérve a céljainkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a legközelebbi alkalomra jöjjön el, és legyen részese a csapatépitő továbbképzésnek, mert aki ide szánja az idejét, annak teljes mértékben átformálódik és megváltozik az élete, valamint az ahhoz való hozzáállása..

Kunné Mazsi: Kihagyhatatlan!
Minden vecsési képzés más, és mégis mindig ugyanaz. Mindegyikre megéri elmenni, mert mindig van pár Monday, ami irányba állít, ami hozzátesz vagy az érzelmi oldalról, vagy a szakmai oldalról. A társaság egy különleges szeretetközösség, mindegy, hogy régi ismerősök vagy vadiújak találkoznak össze, mosollyal kezdődik. Fantasztikus volt az esti csapatépítő program, különösen, hogy elismerések voltak és ünnepeltünk. Minőségi tréning a jövőnkért, pozitiv érzelmekkel, jó hangulatban és nevetéssel támogatva. Kihagyhatatlan!

Szatmáriné Bakó Renáta: A jövőnk csak rajtunk múlik

Mióta eldöntöttem, hogy belevágok az üzletbe, minden képzésen ott vagyok, mert mindig tanulok valami újat, ezáltal folyamatosan fejlődök. Soha nincs két ugyanolyan Vecsés. Nem csak az előadóktól tanulhatunk, hanem egymástól is, amikor szünetekben, vagy az esti csapatépítésen beszélgetünk. Mindig jól érzem magam, feltöltődök, és tele motivációval jövök haza. Ez az a hely, ahol az álmok nemcsak születnek, hanem meg is valósulnak. Minden, vagyis a jövőnk csak rajtunk múlik.

Birkiné Era: Szuper 2 nap
Ismét szuper két napot töltöttem Vecsésen. Sokat tanultam, és sok értékes emberrel ismerkedtem meg.

Schweiczer Nóra: Felelősek vagyunk a környezetünkért
Sok érdekes értékes embert ismerhettünk meg. Felelősek vagyunk a környezetünkért. A jövőnk a kezünkben van. Máshogy szemléljük a minket körülvevő világot.

Máthé Kovács Mária: Pozitív energiák, meghatottság, tanítások
Látványosan nagy létszámú, lelkes csapat gyűlt össze a mostani vecsési képzésre, szinte sisteregtek a pozitív energiák. Vangel Mónika természetes egyszerűséggel, nagyszerűen vezette le a 2 napot, elismerés illeti. Ferenczy Laci tanításából már sok-sok mondatot szállóigeként alkalmazunk, de mindig tartogat új mondanivalót is a számunkra, imádjuk őt! Együtt örülhetettünk drága Eberhardt Hajnikánk és férje, Gábor Arany HV elismerésének, a meghatottság sokunk szemébe könnyeket csalogatott.

Lakos Ágnes: Köszönet a segítségért
A 2024. áprilisi vecsési rendezvény számomra ismét sok hasznos infót és tapasztalatot adott. Jó volt megismerni a nyári kihívás feltételeit, amely több új elemet tartalmaz. Nagyszerű, hogy találkozhattunk olyan emberekkel, akik sikereket értek el.

Horváth Adrienn: Szeretet vesz körül minket
Mit adott Nekem megint Vecsés? Ismét jó volt a Biocomos családommal lenni. Szeretet vesz körül minket. Örülünk egymásnak. Nagyszerű emberek tanítanak minket, érdemes megfogadni a tanácsaikat. Például arról, hogy milyen szép is az élet. Az álmaidat meg tudod valósítani, csak kellő akarat, kitartás kell hozzá, és bízni magadban, a csapatban. A Biocom te magad vagy! Helyezd a Biocomot a felső polcra! Legyünk mindig mozgásban! Megérdemeljük a jobb életet, ha mindennap teszünk a céljainkért, mert az nagyon fontos, hogy legyenek meg a rövid és hosszú távú céljaid, álomfalad. Légy bátor és haladj szépen előre! Várunk mindenkit szeretettel., októberben még többen legyünk ott!

Serfecz Annamária: Csak pozitívan tudok gondolni erre a két napra
Nagyon örülök hogy meghoztam az áldozatot és elmentem a képzésre. Sokat tanultam és jegyzeteltem, amit a későbbiekben hasznomra válik. Teljesen másként látom a dolgokat. A nyári kihívásba is benevezek a csapatommal. Ezzel celom, hogy legalább 2 munkatársam megnyerje a kihívást és természetesen én is. Ebben nagyon sokat segített a tanítás ott Vecsésen. Csak pozitívan tudok gondolni erre a két napra.

Beta Tünde: Öröm volt együtt tanulni
Nagy öröm számomra, hogy együtt tanulhattunk! Vangel Mónika csodálatos háziasszonya volt a két napnak! Vass Oszkár Arany Hálózatigazgatónk mindenkit elindított, és teljesíteni is fogják a Nyári Kihívást. Ferenczy László mindig tud újat adni számunkra. A legnagyobb tanítónk, valóban itt megtanít minket az életünk  építésére! Csodálatos része volt a napnak az elismerések.

A sok új hálózatvezető áunkon belül is, Erdélyből, Felvidékről – nagyon büszkék vagyunk minden új hálózatvezetőre. A Pálfi Kis-ágból gratulálok Vangel Mónikának és Monka Évának az Ezüst Hálózatvezető szintjükhöz, további sikereket kívánok! A Pintér-Pámer-ágból Eberhardt Hajnal Arany Hálózatvezető elismerése is könnyeket csalt a szemünkbe, és külön öröm, hogy férje, Gábor is kapcsolódott a hálózatépítői  munkához. Csodálatos volt Dobrocsi Edit és párja, János előadása. Hasznos infókat kaptunk. Szász Laura és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, Ferenczy László, Vass Oszkár, záró útravaló gondolatait megfogadva beépítjük az életünkbe. Nagyon várjuk az októberi Vecsést, hogy minél többen legyünk jelen, hisz ez az a hely ahol az álmok születnek!

Gergely Erika: Megnyomtam a startgombot
Hála van szívemben ezért a két napért. Nagyoktól tanulni, tapasztalatokat cserélni, új barátokat szerezni, értékelve lenni, másokon segíteni, nem utolsó sorban valahová tartozni és mindez által egy jobb emberré válni. Számomra erről szólt ez a képzés. A startgombot az elhatározási ponton megnyomtam, és úgy érzem, határ a csillagos ég.

Csontos Krisztina: A tudatosodás helyszíne
Fantasztikus 2 nap volt! Vecsésen mindig tudatosul bennem, hogy mi az, amit másképpen kell csináljak ahhoz, hogy haladjak, fejlődjek és mindig megerősödik bennem az az érzés, hogy jó helyen vagyok. Számomra csodálatos érzés volt az, hogy munkatársammal lehettem együtt ezen a csodálatos képzésen, új lendülettel folytatjuk a munkánkat, már úton hazafelé tervezgettünk. Hálásan köszönöm minden előadónak, hogy önzetlenül átadták tudásukat, amely által bővült a láthatárunk, fejlődött a személyiségünk és magabiztosabbak lettünk. Felemelő érzés együtt lenni olyan emberekkel, akik kezükbe vették sorsukat, céljaik, álmaik vannak és értékelik egymást.
Igazán hálás vagyok, hogy ott lehettem!

Miklós Magdolna: Ezt át kell élni
Mindig azért jövünk Vecsésre, mert tudjuk azt, hogy feltöltekezve jó energiával, használható, naprakész tudással térünk haza Erdélybe. Most is, mint mindig, viszünk haza ebből is, abból is és juttatunk az új munkatársaknak is – akik nyelvi gátak miatt nem lehettek jelen – mindabból a tudásból, amit kaptunk a nagyszerű vezetőinktől és üzleti példaképeinktől, nem utolsó sorban a vendégelőadóktól is. Csodálatos két nap volt, már nagyon várom a következőt, ahová új munkatársakat is hozokazért, hogy ők is éljék át azt a fantasztikus érzést, amit nem lehet körülírni, átélni kell. A siker útját járni, tudatosan és tudással tele tarsollyal kell és érdemes, hiszen ahogy elhangzott: „a sikernek nem titka, ára van” – ezt kell mindegyikünknek megérteni és ekképpen cselekvésbe lendülni.

Kiss Enikő: Érzés, kincs, mozgás
A szabadság egy csodálatos érzés. Az idő a legdrágább kincs. Nem szabad megállni, a hálózatépítésben mindig mozgásban kell lenni. Ezek a vezérgondolatok nagy értékek számomra, amit ezen a képzésen kaptam.

Sabo Adél: Sokat jelentett
Nekem ez a két nap, úgy érzem nagyon sokat jelentett! Sok-sok tapasztalatot, kikapcsolódást és feltöltődést, amiért hála és köszönet elsősorban a szponzoromnak, Editkének és azon felül mindenkinek!

Dr. Fejér Adrienn: Ez egy szeretetközösség
Másodjára voltam Vecsésen, mindvégig tudtam új ismeretet, újabb lendületet és motivációt kapni. Nekem a legmeghatározóbb a kollégák csillogó szeme, mosolya és ölelése, amivel vártak, majd búcsúztak tőlem. Ez egy szeretetközösség, egy kiváló csapat, remek emberek és kollégák!
Alig várom a következő alkalmat…!

Takács Istvánné Katalin: Most jutottam elhatározásra
Először voltam Vecsésen. Nagy hatással volt rám a családias légkör, az emberek őszinte szeretete, kedvessége. A képzés profi volt, sokat tanultam, jegyzeteltem. Több mint 10 éve ismerem, használom a termékeket, most jutottam arra az elhatározásra, hogy hálózatot építek. Új életemhez támpont az a gondolat, hogy: “Ami a múltban történt, abból nem következik a jövő”. Drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön megvalósítani a céljait, álmait.


Eberhardt Gábor: Erős program, megható elismeréssel
Ismét egy szuper képzésen vagyunk túl. Már többször voltam, de mindig vannak új gondolatok, vagy lehet nem is új, de én csak most hallottam meg. A mostani hétvége szerintem nagyon erős programot kínált, minden előadó sok értékes, használható ismerettel gazdagított, és különösen tetszett, hogy mindegyikük más-más területre fókuszált. Nem kérdés, hogy a következő képzésen is ott leszek. Külön öröm volt, hogy itt ismerték el a szintlépésünket, ahol nagyon megható volt, mennyire együtt örült velünk mindenki.

Gruicsné Sümegi Éva: Nagy csapattal érkeztünk
Nekem ez a Vecsés a hiányérzetről szólt… Hiányoltam az időt, mert szívesen beszélgettem volna még többekkel, hiányoltam, hogy ezeket a remekbe szabott, tartalmas előadásokat milyen jó lenne, ha minél több munkatársam hallaná. Ugyanakkor végtelen büszkeség töltött el, mert soha ennyien nem voltunk még a csapatomból! 18-an, minden hatodik ember a csapatomhoz tartozik! Fantasztikus és bizsergető Vecsés volt, már most várom az októbert!

Tejfalussy Krisztina: Fergeteges volt
Harmadszor voltam Vecsésen. Nagyon fergeteges volt ez a két nap. Kedves szerető emberek és fantasztikus előadók voltak. Nagyon szeretem ezt a családias légkört. Köszönöm szépen a lehetőséget!

Bendéné Deák Margit: Kézzelfogható iránymutatás
Én másodjára voltam. Szuper 2 nap volt! Mindkét napon érdekfeszítő előadásokat hallhattunk, ami kézzelfogható iránymutatás adott számomra. Jól összeállított infócsomag, hasznos tippek, elmélyülő kapcsolatok, új ismeretségek, élesebb körvonalak. És az egész annyi töltést adott számomra, mintha 1 hétig szabin lettem volna. Hálás vagyok érte!

Herczeg Katalin: Felemelő érzés volt
Első alkalommal voltam Vecsésen. Fantasztikus volt ez a két nap, remek, értékes emberekkel találkoztam személyesen is, amit nagyon vártam. Felemelő érzés volt ott lenni, a nagyoktól tanulni. Hálás szívvel köszönöm hálózatvezetőmnek, Györfi Erikának, szponzoromnak, Varga Editnek és mindenkinek a segítséget. Nagy öröm és élmény volt számomra, hogy átvehettem a társult hálózatvezetői oklevelet. Már tervezek és nagyon várom a következő lehetőséget!

Pál Edit: Életem meghatározó két napja
Első alkalommal vettem részt a vecsési képzésen. Most értettem meg igazán, miért is kell képzéseken ott lenni, és soha ne engedjem meg magamnak, hogy kiessek a rendszerből.
Sok hasznos információt, tapasztalatátadást kaphattam. Én hálás vagyok, hogy ott lehettem, megismerhettem azokat a csodálatos embereket, akiktől példát vehetek. A legnagyobb kapocs a szeretet, ami összekötő bennünket, és nincs a világon jobb érzés ennél. Ez olyan ritka kincs, ami nem jellemző erre a rohanó világra. Azt hiszem, az életem meghatározója lesz ez a két nap. Csodásan éreztem magam. Köszönet érte a vezetőimnek, a kiváló előadóknak. Nagyon jó volt együtt lenni veletek!

Eberhardt Hajnal: Végtelen hála van a szívemben!
Vecsés = Szellemi műhely. Vecsés = Lélekműhely. Vecsés = Ki ne hagyd! De mit is? Két olyan napot, ahol tudást, inspiráló ötleteket, gyakorlatias tanácsokat kaphatsz a legkiválóbb vezetőktől.
Évek óta járok Vecsésre, de minden alkalommal kapok olyan gondolatotokat, amelyek új irányt adnak, és új lendületet. Hálás vagyok, hogy olyan lélekemelő, csodás emberekkel találkozhatok itt, akik engem is ösztönöznek, hogy jobb emberré formálódjak közöttük. Köszönöm, hogy itt lehetek, köszönöm a lehetőséget a tanulásra, fejlődésre, köszönöm, hogy felejthetetlen pillanatokkal gazdagodhatok. Végtelen hála van a szívemben!

Juhos Katalin: Legközebb újra ott a helyem
Csodálatos érzés volt ismét együtt lenni! Sokszínű előadások, hihetetlen életutak, elismerések. A csapatunkban most sok olyan ember volt, aki először volt velünk Vecsésen. Az ő arcukat látva eszembe jutott az én első képzésem. Rengeteg inger ért engem is akkor. Elmondani nagyon nem tudtam, hogy mi történt, csak annyit éreztem, hogy legközebb újra ott a helyem. Most is pont így érzek minden alkalom után.

Orbán-Dávid Laura: Légy jelen!
Nagy öröm volt számomra ott lenni! Köszönöm a sok kedvességet, beszélgetést. Teljes feltöltődést kaptam itt, testi lelki szempontból is, és ami leginkább meg maradt, hogy élj a pillanatnak, légy jelen! Köszönöm!

Varga Edit: Az eddigi legjobb Vecsésem
A Biocomos életem első olyan Vecsése, amikor a csapatomból 14 munkatársammal tanulhattam együtt! Szavakkal nem tudom kifejezni ezt az érzést! Soha nem mertem ilyen “nagyot álmodni”, de most már tudom, hogy bármilyen csoda meg tud történni velünk az életben! Fantasztikus 2 nap volt! Köszönjük a szervezést, ami nekem mély nyomot hagyott az, hogy a mi nagy tanítónk, Ferenczy László, aki időt és fáradtságot nem nézve visszautazott Erdélyből, hogy minket taníthasson, mert ezt erkölcsi kötelességének érezte! Számomra ez egy óriási üzenet volt! Ezt a példát szeretném én is az életem minden területén alkalmazni, de főleg a munkám során! A második nap előadói is nagyon sokat adtak! Összességében azt gondolom, hogy eddigi Biocomos életem legjobb Vecsése volt. Köszönet és hála a szívemben!

Agárdi Annamária: Megerősítő, pozitív légkör és hazsnos információk
Életem első Vecsése volt, de már most tudom, hogy nem az utolsó! Nagyon-nagyon jól éreztem magam, egyrészt, mert maga a környezet is inspiráló volt, de legfőképpen azért, mert nagyszerű társaságban voltam. Elképesztően jó a csapat és ez óriási áldás, amiért nem győzök hálás lenni. Értékes és tartalmas előadásokat hallgattunk. Az első napon nem annyira az új információk domináltak számomra, viszont nagyon jól összefoglalták az eddigi ismereteimet. A második nap sok új információt és nézőpontot adott nekem és hiszem, hogy át fogom tudni őket ültetni a gyakorlatba. A megerősítő, pozitív légkör, a hatalmas nevetések és jókedv óriási energiákat adott nekem, még ma is ezekből töltekezem. Szeretnék még ilyen eseményen részt venni, azért is, hogy legyen alkalmam még kicsit jobban, kötetlenül is megismerkedni a kollégákkal, mert most kevés időm volt minőségi beszélgetésekre. Hálás vagyok, hogy Varga Edit a szponzorom, mert – fel sem tudom sorolni, annyi mindenért. De egyszer megpróbálom összegyűjteni…

Kovácsné Heimuth Zsuzsanna: Vecsés a csapat ereje és lelke
Már több alkalommal vettem részt Vecsésen. Most viszont munkatársammal együtt töretlenül hiszünk az emberek egészségmegőrzésében és -visszaállításában a Biocom segítségével. Vecsés minden alkalommal erre a legjobb lehetőség, hogy fejlődjünk és az új legfontosabb információkat itt kapjuk meg. Vecsés a Biocom csapat ereje és lelke. Köszönöm!

Tóth Andrea: Sokat tanultam
Most második alkalommal vettem részt Vecsésen. Először a spiritualitás hozta meg az áttörést számomra. Megláttam, hogy van helyem a Biocom üzleti életben is. Most másodszor az online munka lett érthetőbb számomra. Sokat tanultam elsőre és most is. Októberben is ott Leszek!

Pintér-Pámer Krisztina: Hálás vagyok
Fantasztikus volt látni a munkatársaim lelkesedését! Nagyon sok új volt velünk. Ismét sokat tanultunk. Sokan Erdélyből jöttek, 700 km-t tettek meg. Az egész csapatunkra nagyon büszke vagyok. Hálás vagyok az értékes előadásokért. Feltöltekezve várjuk a májusi kihívást. Októberben találkozunk!

 

Ezeket olvastad már?