Kezdőoldal Ágak Varga Balázs egy új életformát kapott a Biocomtól, s a kérdéseire választ kapva HV lett a Molnár-ágon

Varga Balázs egy új életformát kapott a Biocomtól, s a kérdéseire választ kapva HV lett a Molnár-ágon

Az új HV a szponzoraival, az örökfjú Mészáros házaspárral

Varga Balázs 45 éves, pénztárgép műszerész. Bár a mondat már így is igaz: Varga Balázs, Biocom HV a Molnár-ágon. A november végével kvalifikált vezető 2020. január 22-én regisztrált a rendszerbe. Az év első hónapjának közepén az üzletében kereste fel a csapat doyenje, az örökifjú Mészáros István tintapatron vásárlási szándékával. Majd beszélgettek, előkerültek az egészségügyi bajai, s aztán… A többi már történelem. Mármint a HV-vá válásának története. Íme, ahogy azt maga az érintett tálalja!

Varga Balázs élete párjával, Szilviával

Igent mondtam

Volt miről beszélnem Istvánnak: magas vérnyomás, szívritmus zavar, túlzott gyomorsav túltengés és nem utolsó sorban a túlsúlyom. Felajánlotta, hogy lehet, tudnának segíteni és meginvitált hozzájuk egy információs délutánra, amire elsőre igent mondtam. Ott találkoztam először Dankó Jánossal és szinte ittam minden egyes szavát, amelyek a problémáimra ajánlottak megoldást.

Ez a szeptemberi kép éppen egy offline pillanatot örökít meg

Dupla kúra kezdésnek

Január 31-én kezdtem hozzá a 10 napos tisztítókúrához, mégpedig a Reg-Enor kúrával egyidőben! A tiszta ivóvizet a kúra elején Istvánék biztosították kedves feleségével, Marikával.

Varga Balázs a kúrák előtt…

Megérkezett a víztisztító is

A teljes életmódváltás következtében első hét végére a több mint 108 kg-os testtömegem már 99.7 kg-ra olvadt le. El sem hittem, amit láttam a mérleg kijelzőjén! Az első Startnapon elhangzott egy kérdés, ami így szólt: kinek van a teremben víztisztítója? És én nem nyújtottam a kezem… Hazaérvén meg is rendeltem a berendezést a családom és a magam részére, amely nagyon jó döntés volt. A kúra alatt nagyon sok vizet ittam és betartottam minden szabályt. Nem „bűnöztem” egyszer sem!

Mentesen

A 3 hónapos kúra után -20 kg-tól szabadultam meg. Az idő múltával a megszokott bogyóimat is elhagytam! Teljes gyógyszer- és vegyszermentes a háztartásunk!

Varga Balázs is rengeteget köszönhet az azóta elhunyt Szabó Sigfridnek, a Reg-Enor feltalálójának

Beszélnem kellett róla

Teltek a napok és egyre többen kérdezték, mit csináltam, mert döbbenet volt a súlyvesztésem az ő számukra is. Én pedig elmondtam nekik pár szóban, mit is csináltam, de csak az érdeklődésüket fenntartva. Nem beszéltem konkrétan a termékekről, pedig kérdeztek volna, de mivel én is csak azelőtt váltotta életmódot, így mondtam nekik, hogy olyan emberektől hallják meg a dolgokat, akik nálam sokkal tapasztaltabbak a termékekkel kapcsolatban.

Látszólag hiába mélyítettem

Meghívtam háziinfóra az ismerősöket. Nagyon sok segítséget kaptam Istvántól és Marikától, de ekkor még inkább a magam útján és elképzelései után mentem. Csak mélységet építettem, 17 mélyre és a jutalék nem nagyon jött! „Úgy hallottam, így kell!” De nem!

Válaszokat kaptam a kérdéseimre

Júniusban a Startnapra érkezésem előtt már előtt eldöntöttem, ha most nem kapok választ minden kérdésemre, akkor nem csinálom tovább. A felső vezetőm, Dankó János a rendezvény szüneteiben minden kérdésemre választ adott. Korábban is tagja voltam egy MLM rendszernek, de itt kaptam meg azt a profi hozzáállást, tudást, amit addig sosem kaptam. Ekkor döbbentem rá, ha kérdezek, meg is kapom a megfelelő választ is. Miért nem kérdeztem előbb? A képzések nagyon lényegesek a számomra, mert mindig új élményeket és új tudást kapok!

A képzések hozták el a fejlődésemet

A Startnap után is minden segítséget megkaptam és úgy csináltam mindent, ahogy a vezetőim mondták. Még abban a hónapban részt vettem a Kulcsember-képzésen. Ott jöttem, rá mennyi mindent nem csináltam jól a hálózatépítésben… Szeptemberben a Mórahalmon töltött vezetőképző alatt hallott és látott információk begyűjtése nagyon sokat segített a későbbi előre haladásomban. A képzés minden perce egy csoda volt számomra!

Új barátokra leltem

Innen indultam neki a pontok gyűjtésének igazán és december hónapra hálózatvezető lettem. Egyre többen csatlakoztak a csapatomba és örömömre szolgál, hogy új barátokra találtam, akikkel együtt pozitív változást tudunk vinni családok életébe, ami nagyon fontos számomra. Sokat kommunikálunk egymással, mert így jut el minden információ és tudás mindenkihez.

Egy közösség tagjaként

Egy új életformát kaptam ettől a rendszertől! Boldog vagyok azért, hogy egy nagy közösség tagja lehetek. Minden tőlem telhetőt el fogok követni, hogy mint új vezető, a csapatom minden tagja és a vezetőim is büszkék tudjanak lenni rám.

Ezeket olvastad már?