Kezdőoldal Ágak Útmutatás az életmód és az 5 új termék kapcsán a Vass-ág júliusi szakmai napján

Útmutatás az életmód és az 5 új termék kapcsán a Vass-ág júliusi szakmai napján

Ismét fantasztikus szakmai nap részesei lehettünk a Ferenczy-, Kónya-, Vass-ágak közös képzésén, július 23-án – kezdi rövid visszatekintését a felvidéki Ezüst HV, Gyevát Sarolta.  A Vass-ág szlovákiai vezetője kiemelte: nagyban köszönhető mindez ágvezetőinek: a Vass Szombatfalvi Zsuzsanna – Vass Oszkár házaspárnak. Mint mondja: rengeteg új tapasztalattal és ismerettel lettek gazdagabbak, például az 5 új termék kapcsánNagy feltöltődéssel távoztak és minden tudásra szomjazó embert várnak a következő szakmai napra, augusztus 27-én! A következőkben pedig beszéljenek a képek, és alattuk a sokatmondó aláírások. 

01

Rendkívül színes és gazdagot szervezett az ágvezetés: itt éppen Vass Oszkár a mikrofonnal

092

Simonics Éva HV vallomása arról: miért és hogyan csinálja a Biocomot?

091

Simonics Éva HV vallomása arról: miért és hogyan csinálja a Biocomot?

09

Kádárné Virág Júlia – debreceni hálózatvezető és természetgyógyász – fölöttébb érdekes és tartalmas előadást tartott az allergiáról és annak kezeléséről

08

A frissítő tea- és kávészünet után dr. Patkó Katalin orvos-természetgyógyász tartott a szív- és érrendszeri betegségekről egy nagyon tanulságos előadást

07

Németh Nóra HV szívesen osztotta meg a Biocomos sikereit és tapasztalatait a közönséggel

06

Gruicsné Sümegi Évának is van már miről beszámolnia: egyre eredményesebb a bajai üzletasszony

05

Eberhardt Hajnalka – aki egyszerre Biocom HV és dietetikus – ezúttal a regenoros tudnivalókat foglalta össze pár gondolatban “Hit-Kitartás-Akaraterő!” jelszóval. Emellett felvázolt egy lehetséges a nyári “házipatikát”.

04

Krígel Zsuzsa HV a Botanifique termékeket ajánlotta

02

A nap legjobban várt blokkját Ferenczy László hálózatigazgató-természetgyógyász tartotta. Bemutatta a most megjelent öt új termék összetételét, hatását, használatát.

093

A nap zárásaként Vass Oszkár a víztisztító berendezések fontosságát ecsetelte


Ezeket olvastad már?