Kezdőoldal Ágak Győztest hirdettek a nyári fogyiversenyben a nyolcadik Felvidéki Sikernapon, Komáromban

Győztest hirdettek a nyári fogyiversenyben a nyolcadik Felvidéki Sikernapon, Komáromban

1159 A nyári fogyiverseny két befutója, szponzoraikkal

Nem múlhat el nyári vasárnap Felvidéki Sikernap nélkül – az előző júliusi is tartalmasan telt, ezúttal a Komáromban (és környékén lakók) számára. A Vass-Beta-ág szlovákiai „turnéjának“ nyolcadik állomásáról a Pálfi Katika-Kis Gergely csapat vezetője, Czékus Mónika írt rövid összegzést, képekkel fűszerezve.

Csodálatos felvidéki hálózatvezetők, köztük a cikk írója (jobbról a második)

Gyémánt szemmel – a Vass-házaspár is jelen volt

Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy ezúttal megtiszteltek minket jelenlétükkel ágvezetőink, Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár Gyémánt Hálózatvezetők is Budapestről.

Czékus Mónika hálózatvezető, a nap háziasszonya

Czékus Mónika: Miért a kedvencem?

A nap háziasszonyának a szerepét ismét én töltöttem be. Megköszöntem a jelenlévőknek, hogy ezen a nyári forró vasárnapon is a strandolás helyett az egészséget, egy új jövőkép megismerését választották. Pár percben elmeséltem történetemet, hogyan is indultam, sikeres gyógyulásomat, valamint azt, hogy „Miért a Biocom a kedvencem?“

Pálfi József a Biocom Életmódprogramról beszélt

Pálfi József: Hagyományos munkahely – vagy a céljaidért dolgozol?

Az első előadónk Pálfi József volt, aki bemutatta a Biocom céget, a Biocom Életmódprogramot. Néha humorosan, de nagy igazságalappal szemléltette, milyen is az, amikor a hagyományos munkahelyen töltünk napi 8-10 órát, vagy az MLM üzletben saját céljainkért dolgozunk.

Simonics Éva Ezüst Hálózatvezető a nyári, Biocomos felkészülésről szólt


Simonics Éva: Nyaralni is vidd magaddal a Biocomot!

Az üzleti percek után a termékek következtek. Simonics Éva Ezüst Hálózatvezető az elején a nyári méregtelenítésről beszélt. Hasznos tippeket adott, hogyan készítsük fel bélrendszerünket a külföldi nyaralásra, valamint azoknak, akik a bikiszezonban pár kilótól is szeretnének megszabadulni. Előadása második felében fontos tanácsokat kaptunk, milyen termékek kerüljenek be bőröndjeinkbe, amiknek igen csak jó hasznát vehetjük nyaralásunk során.

Vicena Andrea hálózatvezető, akinek volt kiút az allergiából


Vicena Andrea és a kiút az allergiából

A következő blokk címe így hangzott: Kiút az allergiából. Vicena Andrea hálózatvezető – aki szakmáját tekintve egészségügyi nővér – az elején csak fogyni szeretett volna. A kúra mellett megismerkedett a többi fantasztikus termékkel is, így tudatosan kezdte őket használni. Saját maga is meglepődött, hogy az állandó orrfolyás, tüsszögés már a múlté!

Verses szintlépés-köszöntés

Szintlépések: Pálfi Katalin és Vicena Andrea HV-k munkatársai nagyon ügyesen lépkednek felfelé a karrierszinteken. Csicsó Mónika egy saját verssel köszönte meg közvetlen szponzorának, Pálfi Józsefnek a sok segítséget, amit kúrája, valamint munkája során nyújt neki.

Szintlépők

A komáromi (összességében nyolcadik) Sikernap szervezői: Vicena Andrea HV, Pálfi József, Pálfi Katalin Arany HV, Czékus Mónika HV

Pálfi Katika sikerinterjúi a motivációért

Szünet után Pálfi Katika Arany Hálózatvezető következett. Blokkjának címe: A motiváció elindít – Sikeres hálózatvezetők üzenetei. Katika meginterjúvolt minden hálózatvezetőt a csapatában, valamint felső vezetőinket is: mióta vagyunk a rendszer tagjai, mennyi jutalékot kaptunk a cégtől ez idő alatt? Jó volt hallani, hogy mindezekkel (a tényekkel!) mit üzenünk azoknak, akik most indultak, vagy még gondolkodnak.

Vass Oszkár ágvezető, Gyémánt Hálózatvezető


Vass Oszkár és a 18 évük

Nagy izgalommal vártuk ágvezetőink, a Vass házaspár előadását. Először Vass Oszkár Gyémánt Hálózatvezető mutatta be azt az életutat, amit a 18 év alatt bejártak. Bemutatta, hogy  honnan indultak, fokozatosan mit valósítottak meg céljaikból, hogyan változott az életük. Továbbá szemléltette, mi az, ami a sikerhez elengedhetetlen.

Vass Szombatfalvi Zsuzsa ágvezető, Gyémánt Hálózatvezető

„Lépj ki a komfortzónából és cselekedj!”


Vass Szombatfalvi Zsuzsanna: Építs a semmiből egy új világot!

Utána Vass Szombatfalvi Zsuzsa Gyémánt Hálózatvezető következett. Zsuzsa bemutatta, hogyan lehet a semmiből egy új világot teremteni. Minden nagyobb vezetőjük is úgy indult, hogy „csak egy termék kellett“. Sok inspiráló, ösztönző gondolatot osztott meg velünk. A háttér, a Biocom (cég) adott, amivel a céljainkat meg is tudjuk valósítani. Csak lépjünk ki a komfortzónából és cselekedjünk!

 

Kis Gergely Arany Hálózatvezető a szokott módon a jövőképről beszélt

Pálfi Katika és Kis Gergely: A nagy üzlet a komfortzónán kívül kezdődik!

Az utolsó blokkban a mi közvetlen vezetőink, Kis Gergely és Pálfi Katalin Arany Hálózatvezetők ragadtak mikrofont kezükbe. Egy új jövőképet mutattak nekünk, az utat, amit ők már bejártak. Hansúlyozták, mennyire fontos a motiváció, a cél kitűzése, hiszen akkor tudunk igazán hatékonyak lenni, ha az a bizonyos cél lebeg szemünk előtt. Ehhez elnegedhetetlen kilépni a komfortzónánkból, hiszen a nagy üzlet a komfortzónán kívül van.

Pálfi Katalin Arany Hálózatvezető a motivációról szólt, ami beindít

Fogyiverseny, két „győztessel“

Végezetül Katika kiértékelte a nyári, három hónapos fogyiversenyt. A végére két befutó maradt, Végh Alexandra és Keszeg Levente.

Történetem a Biocommal – Vangel Mónika hálózatvezető adott kiváló, másolható példát

Keszeg Levente, a nyári fogyiverseny győztese


Keszeg Levente – 13 évesen!

Mind a ketten nagyon szép eredményt értek el, de a 13 éves Levente 13,26%-al megnyerte, és átvette a 160 euró nyereményt. Mentora, Vangel Mónika HV meghatódva gratulált és egy 1 hónapos fitnesszbérlettel ajándékozta meg.

Sokat tettek a 8. Felvidéki Sikernapért

Végh Alexandra is jól járt

Végh Alexandrának Nagy Andrea HV-ja is gratulált, majd egy kényeztető masszázsbeutalót nyújtott át neki. Mi is szívből gratulálunk mind a két versenyzőnek, különösen Leventének, aki fiatal kora ellenére nagyon kitartó volt, aminek meg is lett az eredménye.

Kellemes vasárnap…

Ismét egy fantasztikus délután tudhatunk magunk mögött. Köszönet és hála minden előadónak és minden jelenlévőnek!

Komáromban is sok volt az érdeklődő

A helyszín is méltó volt a sikernaphoz

Ezeket olvastad már?