Kezdőoldal Ágak Ujvári Zsuzsit és Norbit ünnepelték: báloztak Miskolcon a Sinka-Gyuris-ágon

Ujvári Zsuzsit és Norbit ünnepelték: báloztak Miskolcon a Sinka-Gyuris-ágon

Az ágvezetők, Sinka Tímea és Gyula Ujvári Zsuzsival és Norbival

Van egy gyönyörű szokás a Biocom egyes ágainál: ha valaki 100.000 pontot elér, és természetesen a pontjai mögött tapintható a személyes teljesítménye is, akkor egy bált rendeznek a tiszteletére. Nos, a Sinka-Gyuris-ágon dolgozó Ujvári Zsuzsannára (és párjára, Norbira) ez mindenképpen igaz, egy idő óta pedig a hatszámjegyű pontértékük első jegye kettesre változott, sőt… Az Ujvári-ág a 2018. áprilisi hónapot 226.000 ponttal zárta! Nem kérdés: Zsuzsi és Norbi méltóak voltak erre az elismerésre, megérdemelték az exkluzív bált. A részleteket a csapatba tartozó Patakiné Zsuzsitól (Mollytól) tudhatjuk meg. A képek pedig a hangulatot is visszaidézik!

A mezőkövesdi mazsorett csoport bemutatója

Miskolci táncosok

Kárpát-medencei találkozó Miskolcon

Fantasztikus teljesítmény mögött egy hatalmas nagy csapat áll. Az Arany Hálózatvezető párosnak magyarországi és határon túli nagy csapatai is vannak. A közel 130 fős vendégsereg a miskolci Népkerti Vigadóban sorfallal és egy pohár pezsgővel fogadta a gyönyörű párt, Zsuzsit és a Norbit.

Tasnádiné Mónika: Nagyobb öröm, mint a saját bálunk!

Szponzoraik, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolti köszöntötték elsőként őket. – Egy évvel ezelőtt, amikor nekünk rendezett bált Sinka Gyula és Tímea, nagy izgalommal vártuk. De megszervezni és létrehozni egy bált olyan embereknek, akikre mérhetetlenül büszkék vagyunk és szívből szeretünk, felemelő érzés és még nagyobb izgalommal tölt el, mint amikor a saját bálunkra készültünk! – kezdte Mónika a köszöntést a meghatottságtól könnyekkel küszködve.

Tasnádi Zsolt: Termékelőnyből hálózatépítés

Majd Zsolti vette át a szót egy kis visszatekintésre: – 4 évvel ezelőtt Zsuzsi Mónikától egy kis Grapefriutmag-cseppet vásárolt, mert Zsuzsi kisfia, Norbika sokszor betegeskedett. Majd egy Reg-Enor kúra következett, mely után nemcsak a felesleges kilóktól, de az évek óta fennálló problémáktól is sikerült megszabadulnia. Zsuzsi nem tartotta titokban és pár év alatt sikeres hálózatépítővé vált.

Egy megható videó

Elsőként egy 10 perces videóval készültek Mónikáék Zsuzsiéknak. Visszatekintés az első oklevelekre, kupákra, képzésekre és Zsuzsi szülei videóüzenetben mondták el, mennyire büszkék a lányukra és további sok sikert kívántak nekik.

Showműsor a parketten

Ezután következett a fantasztikus showműsor: egy miskolci moderntánc-csoport műsorát láthattuk elsőként. Több korosztály táncolt, a cuki kisiskolások és a felnőtt versenypáros is nagyon felkészült volt. A klasszikus rumba, chachacha, keringő a mai slágerekre táncolva fantasztikus élmény volt.

A FIX, a fantasztikus zenekar

Mazsis emlékek – táncos társakból HV-k

Ez követte Papp-Veres Viki ajándéka: a mezőkövesdi Mazsorett csoport pom-pomos és botos előadása. A kislányok 8-10 évesek, elegáns ruhájukkal, ügyes menetelésekkel és a háttérben szóló fúvószenekari kísérettel elkápráztatták a közönséget. A mezőkövesdi mazsorett csoport 25 éve alakult. Első csapatában Zsuzsi és Viki is benne volt. A sors újra egy csapatba terelte őket, mert Zsuzsinak Viki jelenleg az egyik közvetlen hálózatvezetője.

A háromemeletes torta

Pepéék is parádéztak

Ágvezetőink kisfia, Sinka Pepe és párja csodálatos népviseletben több számot is táncoltak fantasztikus hangulatot teremtve az estének. A videó itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=cs9D-po60aY&app=desktop

A Tasnádi házaspár Zsuzsiékkal

Norbi is „főállású” Biocomos lett

Az ízletes kétfogásos vacsora és desszert után többen egyénileg is köszöntötték és gratuláltak Zsuzsinak és Norbinak. Norbi egyébként két hónapja felmondott a munkahelyén és együtt építik a hálózatot Zsuzsival.

Hastáncos meglepi

Hastáncos meglepi

Juhászné Papp Mónika és párja, Juhász Tibor meglepetése Norbinak pedig egy lenyűgöző hölgy hastáncos bemutatója volt, mely teljesen elkápráztatta a férfiakat!

Háromemeletes torta

Éjfélkor egy csodálatos háromemeletes torta érkezett, majd a tombolahúzás következett. Rengeteg felajánlást vihettek haza a nyertesek. A fődíjat, egy kétfős wellness hétvégét a szerencsés Lukácsné Gizike vihette el.

Lendületet adó buli

A talpalávalót a Fix együttes biztosította. Szuper zenékkel, remek hangulattal és vicces játékokkal szórakoztattak bennünket. A hajnalig tartó mulatság mindenki számára emlékezetes maradt, új erőt és lendületet adva a hatalmas csapatnak.

Szponzori kapcsolat? Inkább barátság… Mónika és Zsuzsi.

A mezőkövesdi Csapat

Tóth Lali, Tóth-Wolford Erika, Ujvári Zsuzsi és Norbi, Tasnádi Zsolti és Mónika

Béres Katiékkal

A 100.000 pontos erdélyi csapat egy részével

Tasnádiné Mónika, Ujvári Zsuzsi és Gyuris Annamari

 

Ezeket olvastad már?